Вівторок, 23.04.2024, 22:21
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » Культура та мистецтво » Музикайф » Стаття в газеті "Колос" . . (Обурливий "наїзд" на музичний стиль рок)
Стаття в газеті "Колос" . .
B@SSMANДата: Понеділок, 10.12.2007, 15:29 | Повідомлення # 1
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 368
Репутація: 11
Статус: Offline
%) У газеті "Колос" від 8 грудня 2007 р. №123-124 така собі Олена Лашко написала статтю під назвою "У чому небезпека дискотеки?" і більшу половину статті присвятила тому, що обливала брудом рок як музичний стиль. Склалося враження, що автор статті "повний нуль" у музиці, а також має не широкий кругозір, тому що приводить застарілі дані, та давно зламаний міф про те, що рок музика згубно впливає на рослини B) .
Пишіть свої відгуки по цій статті.



. .или что-то случилось, или одно из двух. .

 
ОксанаДата: Понеділок, 10.12.2007, 15:41 | Повідомлення # 2
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
ну, відгуки може написати тільки той, хто читав статтю. Якщо не важко перекажи її
 
AdminДата: Понеділок, 10.12.2007, 16:52 | Повідомлення # 3
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Quote (B@SSMAN)
%) У газеті "Колос" від 8 грудня 2007 р. №123-124 така собі Олена Лашко написала статтю під назвою "У чому небезпека дискотеки?" і більшу половину статті присвятила тому, що обливала брудом рок як музичний стиль. Склалося враження, що автор статті "повний нуль" у музиці, а також має не широкий кругозір, тому що приводить застарілі дані, та давно зламаний міф про те, що рок музика згубно впливає на рослини B) . Пишіть свої відгуки по цій статті.

Або ж просто щось їй наболіло:)



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
ДжиннДата: Понеділок, 10.12.2007, 16:54 | Повідомлення # 4
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
Так у кого є "Колос" виложіть статтю. І ОБГОВОРЮВАТИ БУДЕ ЦІКАВІШЕ! B)


трах-ті-бі-дох
 
ДмитроДата: Понеділок, 10.12.2007, 18:12 | Повідомлення # 5
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 44
Репутація: 9
Статус: Offline
Мене особисто прикололо,те,як в старі часи(СРСР),немов би заказуха райкому партії,коли автор статті розмірковуючи про "диско" назвав витоками цього стилю гей клуби Америки начала 70х...А "Колос" викладати-чи не забагато честі цій приватній газеті Жукова та Решетила? ;)


Если Ваш друг верен Вам не взирая на обстоятельства то ставлю 100 против одного что это Ваша собака.
 
ОксанаДата: Понеділок, 10.12.2007, 18:43 | Повідомлення # 6
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Та викладіть вже в кого є, не соромтесь!
 
PePeL-soNДата: Вівторок, 11.12.2007, 08:54 | Повідомлення # 7
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Рок - це музика справжніх чоловіків B) B)


Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
B@SSMANДата: Вівторок, 11.12.2007, 15:05 | Повідомлення # 8
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 368
Репутація: 11
Статус: Offline
Quote (Admin)
Або ж просто щось їй наболіло:)

Судячи з статті, такого не скажеш

Добавлено (11.12.2007, 14:39)
---------------------------------------------

Quote (Джинн)
Так у кого є "Колос" виложіть статтю. І ОБГОВОРЮВАТИ БУДЕ ЦІКАВІШЕ!

Стаття:
Багато дорослих лають дискотеки і забороняють своїм дітям туди ходити. У чому ж дійсно прихована небезпека дискотек? Феномен диско. Термін "диско" є скороченням слова "дискотека", яким позначають колекцію платівок. Між тим, під цим словом розуміють не лише заклад, де танцюють у ритмі сучасної музики, а й спосіб розваг і характерну при цьому обстановку.
Диско виник у Нью-Йорку, у 1973 році, у середовищі статевих збоченців. У той час ніхто не міг відвідувати зал диско, не будучи постійним членом клубу. За два роки число дискотек у США збільшилося від 100 до 18000, і вони стали доступні молоді. Чим пояснюється такий величезний успіх цих розважальних заходів? Ось що пише соціолог Ж.П. Ренімбаль у книзі "Я хочу твою душу": "Будучи ізольованими один від одного оглушливою музикою, купаючись у світлі, що осліплює, танцюючі роблять усе, що їм спадає на думку. не бачучи себе збоку чи навіть не реагуючи на будь-що, так як би кожен рухався перед дзеркалом, без перестанку кричучи: Я! Я! Я! Сексуальність заполонила диско: цим багато що пояснюється". Виходить, що людина ніби й знає, як себе вести, вона добре вихована, розуміє можливі небезпеки, але, відчуваючи сильну невидиму дію зовнішнього середовища, зорових та слухових ефектів, поступово втрачає контроль над собою. Цьому сприяють і наркотичні речовини, що знаходяться у сигаретах, у алкоголі, без яких важко уявити сучасні "танці".
Якщо стікаються разом два струмки — один із чистою водою, інший з каламутною, — то через якийсь час утворюється один каламутний потік. Цей метафоричний образ важко заперечувати. Батьки знають, що у цьому світі, нажаль, легше навчитися злому, ніж доброму. Така вже людська природа. Дискотека є тим місцем, яке прямо до цього схиляє.
Чи впливає сучасна музика негативним чином на здоров'я людини?
Чому нікому не приходить у голову запитати таке про музику класичну? Чи духовну або народну? Тут є над чим замислитися.
А відповідь не така вже й складна. Музика піддається об'єктивному математичному і фізичному дослідженню, а її дія — дослідній перевірці. Музичну ідею, духовний зміст, зичайно, математично виміряти неможливо, але математика, як наука абстракції, достатньо дозволяє співставити і перевірити на гармонійність зовнішні музичні форми. Виявляється, класична музика цю перевірку витримує, а рок-музика у своєму принципі дисгармонійна, а отже, антиприродня. Це сковеркана музична форма. Постійна дія рок-музики, наприклад, шкідлива і навіть згубна для рослин, тоді як гармонійна музика сприяє їхньому росту. У природі закладено єдиний естетичний принцип. Руйнування його руйнує і саме життя. Таким чином, стилі рок-музики принципово не годяться для правильного естетичного виховання, вони розбещують смак, навіть якщо використовуються з благими намірами. Та часто благих намірів тут немає. Більшість рок-музикантів або відверті сатаністи, статеві збоченці, або особи, ще дуже викривлені у своїх релігійних поглядах. Ці погляди вони, звичайно, проповідують своєю творчістю, і не лише прямим змістом тексту своїх пісень, м'яко кажучи, досить сумнівним з точки зору як естетики, так і моралі та духовності. Адже технічні можливості рока величезні (використання інфра- і ультразвуку, невловимого людським вухом, але який сприймається на рівні підсвідомості). Таким способом можна непомітно впливати на слухача, вводячи його у стан трансу, роблячи несамовитим, навіюючи певні стани: агресію, певні потяги. Кожен, хто хоч раз був на дискотеці, погодиться, що там відбувається справжній сеанс групового біснування (або, кажучи інакше, масового психозу), не гірший, ніж на рок-концертах, де рок-діячі своєю поведінкою та спецефектами вводять глядачів у цей стан повністю свідомо. Рок-музика, звичайно, шкідлива для психіки людини, яка є втіленням душі. Чи шкодить вона тілесному здоров'ю? На жаль, так, і не лише своєю гучністю. Але цю шкоду не так просто помітити: у нашому досконалому організмі є багато захисник реакцій, закладених у нас природою. (На щастя, якого ми чомусь не розуміємо і не цінуємо). Що шкідливо для душі, не може бути корисним і для тіла. Перефразувавши відоме давнє прислів'я, отримаємо постулат: не здоровий дух робить нездоровим і тіло.

Добавлено (11.12.2007, 15:05)
---------------------------------------------
Побродив я по тернету та подивився історію виникнення "диско". Таку інформацію як в статті в основному публікують релігійної направленості сайти. Кому буде цікаво, можу дати ссилку на сайт про історію та розвиток диско стилю.




. .или что-то случилось, или одно из двух. .

 
perekosДата: Вівторок, 11.12.2007, 15:14 | Повідомлення # 9
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 341
Репутація: 9
Статус: Offline
Прогон на рок музику і заклик слухати класичну yes А взагалі стаття бредова. Наведені факти про рок музику вже давно признані невірними. Та й сумніваюсь що на зараз на дискотеках так багато року (хоча не факт - років 10 як не відвідую такі заклади).

Добавлено (11.12.2007, 15:14)
---------------------------------------------
Про диско. Зараз диско вже майже немає. Не можу навіть згадати ні одного сучасного виконавця цього стилю. Тільки переспівки і ретро концерти відомих у 80-х груп.




 
ОксанаДата: Вівторок, 11.12.2007, 15:32 | Повідомлення # 10
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
хочу на рок- дискотеку!
 
GreyДата: Вівторок, 11.12.2007, 16:20 | Повідомлення # 11
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (B@SSMAN)
Більшість рок-музикантів або відверті сатаністи, статеві збоченці, або особи, ще дуже викривлені у своїх релігійних поглядах.

Про мої погляди Ви добре знаєте. Моя думку про статтю - це повна маячня! Існують десятки, сотні християнських рок-груп!. Авторка відверто демонструє свої низькі знання по темі. У будь-якого предмету як мінімум 2 сторони: темна і світла. І яку сторону показують залежить не від предмета, а від демонстратора. Згадайте "Людину з бульвару Капуцинів" yes




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
B@SSMANДата: Середа, 12.12.2007, 08:14 | Повідомлення # 12
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 368
Репутація: 11
Статус: Offline
Найцікавіше те, що у авторки син - рокер! yes

Добавлено (12.12.2007, 08:14)
---------------------------------------------

Quote (Оксана)
хочу на рок- дискотеку!

Прямо як в анекдоті - і я хочу, так де її взяти? ;-)




. .или что-то случилось, или одно из двух. .

 
PePeL-soNДата: Четвер, 13.12.2007, 09:16 | Повідомлення # 13
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Quote (B@SSMAN)
Прямо як в анекдоті - і я хочу, так де її взяти? ;-)

:) :) Так так)))



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
SamoswalДата: Вівторок, 18.12.2007, 01:22 | Повідомлення # 14
KinoMEN
Група: Продвинуті
Повідомлень: 2318
Репутація: 36
Статус: Offline
Чесно кажучи статтю не захотів читати. Я слухаю усі стилі. А особливо Рок(Avril, Linkin, Evanesence) І вважаю "на вкус и цвет дрезей нет"



I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
 
PePeL-soNДата: Вівторок, 18.12.2007, 08:18 | Повідомлення # 15
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Quote (Samoswal)
Linkin, Evanesence

Samoswal, ці стилі називаються АЛЬТЕРНАТИВА, і ні в якому разі тут роком і не паХне... B) B) B)
Я і сам пів життЯ на Їй проторчав))



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
Форум » Культура та мистецтво » Музикайф » Стаття в газеті "Колос" . . (Обурливий "наїзд" на музичний стиль рок)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net