Четвер, 18.04.2024, 15:14
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Нереклама, paliy  
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » СЕКС У ТРЬОХ (Два хлопця, одна дівчина? Дві дівчини. один хлопець?)
СЕКС У ТРЬОХ
sashkoДата: Четвер, 10.01.2008, 18:06 | Повідомлення # 91
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 384
Репутація: 8
Статус: Offline
Тепер пропоную розгребти усю цю купу думок. Це я думаю буде корисно в першу чергу особисто для нас з вами, ПсевдоНімбе.
Quote
Я ніколи не підписуюсь під чужі ситуації.

Ви самі, ПсевдоНімВе, зрозуміли цю красиву фразу? Ну да це так, відповідь можете залишити собі.
Взагалі я просив вас описати своюреакцію на чужу ситуацію.
Адже у людини завжди є певна реакція на певну ситуацію, слово, емоцію, тощо.
Я так розумію вам варто це показати. Аби в подальшому не було непорозумінь по цьому питанню.
Якщо вам хтось скаже щось погане про вашого найліпшого друга у вас виникне якась реакція на це слово? Думаю так! Можливо ви проявите гнів (скритий чи явний), можливо переміните думку про свого друга, чи ще що небудь. Та ви не залишитесь байдужим, однозначно. Адже ви не бревно, сподіваюсь? А жива людина. Це тільки бревно, коли біля нього хтось почне, наприклад, матюкатися на сосну, що росте поряд не проявить ніякої реакції. Розумієте.
Тому пропоную не лукавити і "не тікати з поля бою". а дати конкретні відповіді на конкретні ситуації (питання 1 и 2 залишаються в силі). Я думаю це в ваших силах.

Quote
Давайте спочатку розберемося, що таке збочення. ..

Quote
Збочення - це якась дія...
і аж до
Quote
Дуже схожі ситуаціі можуть бути збоченням, а можуть і не бути, в залежності від того: хто, коли і де... smile

Є ні-і-і куме, пропоную спочатку А, а потім Б, спочатку ваша відповідь на запитання, а потім все інше цікаве. Ви поспішаєте.
ПсевдоНімБ, тема про те що таке збочення, дуже цікава тема, і ми її обов'язково затронемо в нашій розмові. В результаті ваших відповідей на мої запитання ця тема обов'язково з'явиться знову. Повірте мені. Чим відвертішими і об'єктивнішими будуть ваші відповіді тим швидше ми зрозуміємо і суть нашої теми. Знову ж таки спробуйте мене почути.
Тільки прохання на конкретні запитання не давати широкі відповіді з безліччу широких понять, які самі потребують роз'яснення і тлумачення на кшалт от цієї:
Quote
У кожного своя голова має бути на плечах. І можливо навіть треба людині хоч раз обпектися, щоб справді ЗРОЗУМІТИ щось. Людина - істота парадоксальна. Інколи їй допомагають розвинутися самі неочікувані речі з точки зору здорового глузду (здоровий глузд - це часто тюрма для розума і душі)

Дякую за розуміння.
Quote
І мені не дуже зрозуміло: до чого тут ситуація прямо на площі? Ви хоч самі вірите в можливість такого.. та ще й з вашою ріднею?

Для того аби в подальшому зрозуміти, що до чого, просто дайте конкретну відповідь на перші два запитання.
Quote
та ще й з вашою ріднею?

Суттева поправка: не з моєю, а з вашою. Будьте уважнішим.
Повірте, в моїх запитаннях, кожне слово має конкретний зміст і стоїть на потрібному місті

Quote
Далі.. можливо я Вас шокую, але відповім відверто. Якщо я дізнаюсь, що хтось силою пригнічує моїх близкьких, то спробую їх захистити (як - не скажу wink це вже моя справа в залежності від ситуації), але якщо ті дії будуть проходити з їхнього бажання - я втручатися і переживати не стану.

ПсевдоНімБе, виж казали, що не підписуєтесь під чужими ситуаціями, а самі тільки що змоделювали, аж дві з них і описали свою реакцію на них. Що вам заважало також вчинити з моїми запитаннями?

Quote
Осуджувати - це проявляти незадоволеність світом та його проявами. Світ - Божий! Бути незадоволеним чимось або кимось - це кидати виклик Богу...

Нарешті добрались до відповідей! Фу-у-ух!
Дивіться ПсевдоНімБе, в попередньому пості ви цитували Ісуса Христа "Не осуджуйте". Це дає мені надію думати, що Біблія є для вас авторитет. І вказали мені, що мої слова в цій темі є саме цим осудженням.
Потім ви даєте своє розуміння цьому терміну.
Тепер привожу вам інші слова того ж Ісуса Христа. Спробуйте їх втиснути в ваше розуміння слова осуджувати.

Мф 23:4 Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что поедаете домы вдов и лицемерно долго молитесь: за то примете тем большее осуждение. 15 Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что обходите море и сушу, дабы обратить хотя одного; и когда это случится, делаете его сыном геенны, вдвое худшим вас.
Зверніть увагу, Христос в цих словах проявляє незадоволення "проявами світу" (діями фарисеїв, їх ставленням до життя), "чимось чи кимось" (фарисеями і їх діями). Так, однозначно проявляє. Ось іще декілька текстів для закріплення матеріалу: Мф 17:17, Мк 11:13-17. Можу ще декілька десятків текстів підкинути з висловами апостолів і пророків Божих.
Що ж якщо вважати ваше розуміння слова "осудження" істинним, то виходить що Ісус осуджував, тобто Він кидав виклик Богові, вважав себе розумнішим за Нього, як ви висловлювались. Тобто Він грішив. Адже осуджувати - то є гріх.
І що ми маємо в результаті прийняття ваших слів:
Виходить, що Христос, Син Божий, Месія який в Біблії названий безгрішним всеж таки згрішив.
тоді ви, ПсевдоНімБе, ставите нас перед вибором:
1 Або вважати ваше розуміння, того що є осудження вірним, правдивим, корисним для вас та інших людей. Тоді прийдеться нам відкинути Біблію як брехливу книгу і Христа разом з нею, як такого ж грішника і брехуна як і ми з вами і почати вивчати вашу філософію.
2 Або вважати моє тлумачення вашої відповіді або Біблії невірним. тоді покажіть в чому воно не вірне.
2 Або ж визнати Біблію правдивою книгою, а Христа - нашим спасителем. А ваше розуміння слова "осудження" як не вірне і хибне, яке тільки заплутує інших людей.
В цьому випадку ви, ПсевдоНімБе, стаєте перед вибором:
1 Або визнати разом з іншими, що ви не праві і спробувати далі шукати більш об'єктивну, правдиву відповідь на моє питання. що таке осудження.
2 Визнати разом з іншими, що ви не праві і припинити пошуки правильної відповіді на моє запитання. тоді вам прийдеться сказати людям, що ви поспішили з висновками стосовно того: осуджую я чи ні.
3 Закрити очі, задрати носа, задавити сумління, обізвати когось, хто поряд дурнем і надалі вважати себе правим.
4 Може ще щось..
Вибирайте.
Стосовно ваших роздумів які йдуть після визначення поняття осудження. Я пропоную відкрити окрему тему по ним де я висловлю своє ставлення до них.
Успіхів вам.



Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека;
ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
 
ОксанаДата: Четвер, 10.01.2008, 19:10 | Повідомлення # 92
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Який кошмар!!!! sashko, одумайтесь! посоромтесь своєї хворобливої фантазії! секс на площі, діти, родичі форумчан, маньяки, Бог...
Як вищенаписане відноситься до теми? Кому Ви так вперто доводите свою "правоту"??? ПсевдоНімБу вона не потрібна, він здрава і порядна людина. Іншим - вже набридло....
Та відкрийте власну тему і творіть там: Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » "Секс з чужими мозгами"

 
PsevdoNimBДата: Пятниця, 11.01.2008, 00:02 | Повідомлення # 93
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Оксана, та ні, не треба нікого критикувати. Може Сашко в чомусь і правий. Час покаже)
Я найменше хотів би, щоб від моїх відповідей ішов резоненс негативу в любий бік.

sashko, та ради Бога. Я публічно зізнаюсь, що я не правий! Я ж не Бог, щоб знати, як воно є. smile
Я просто поділився з Вами своїм баченням. Якщо Вам нічого з моїх слів не знадобилося - нічого страшного. Може це й накраще smile І відповідь я дав повну, повторювати не бачу сенсу. Мої слова також всі на потрібних місцях, хоч і не правильні для Вашого світобачення. Буває все smile

Щасти Вам, друже smile


 
sashkoДата: Пятниця, 11.01.2008, 10:40 | Повідомлення # 94
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 384
Репутація: 8
Статус: Offline
Quote
Оксана, ... Може Сашко в чомусь і правий. Час покаже)
Я найменше хотів би, щоб від моїх відповідей ішов резоненс негативу в любий бік.

А оце дійсно - мудро сказано! Дякую, ПсевдоНімБ!
Quote
sashko, та ради Бога. Я публічно зізнаюсь, що я не правий! Я ж не Бог, щоб знати, як воно є. smile

В мене зараз око почне кліпати від радісного подиву! Все ж таки людина здатна визнавати свої помилки. А це вже є передумовою сталого розвитку її як особистості. Радий за вас, ПсевдоНімБе.
Я так розумію ви говорите про ваше розуміння терміну "осудження".
Тобто все ж можна сказати, що ви поспішили з оцінкою моїх слів в вашому пості №77. Цей факт повірте важливий далеко не тільки для мене на цьому форумі.

Quote
І відповідь я дав повну, повторювати не бачу сенсу. Мої слова також всі на потрібних місцях, хоч і не правильні для Вашого світобачення. Буває все

Ну, що ж, я так розумію відпоівдей на ті два запитання я так і не отримаю від вас. А жаль.
Тоді прийдеться розпочати монолог.

Добавлено (11.01.2008, 10:09)
---------------------------------------------

Quote
посоромтесь своєї хворобливої фантазії! секс на площі, діти, родичі форумчан, маньяки, Бог...

Стосовно сексу на площі і іншого скажу так. Ситуація з "секс в трьох на площі Кобеляк" була використана мною в пості №83 для того аби читачі цієї теми більш читко зрозуміли причини мого ставлення до існування цієї теми.
Я намагався підкреслити, що особисто для мене секс в трьох по інтернету (це те чим запропонувала всім нам займатися Муравка) і секс в трьох на площі є явищами одного ряду і з однаковими причинами та наслідками. Навіть більше, якщо секс на площі може бути соблазном і виступати фактором який може призвести до розпусти та гниття лише в житті тих перехожих які в той момент можуть проходити площею, то те що пропонує нам Муравка і її прибічники виставлено на огляд половини світу яка може проходити повз цей сайт. Таким чином розтліваючий ефект від цього дійства може бути в мільйон разів сильніший.
Якщо хтось не бачить зв'зку між фізичним проявом збочення і його наявністю в чиїхось головах, то скажу таку тезу: усяке зло яке існує на цій землі як і усяке добро з початку народжуються в чиїхось думках чи то добрих чи то злих.
Сподіваюсь з ситуацією на площі все зрозуміло?
Також прошу розповсюджувати мої попередні і майбутні думки по цій темі і на всі інші теми Муравки які вона відкрила в цьому розділі.
Потім далі.

Добавлено (11.01.2008, 10:30)
---------------------------------------------
Ще двадцять - тридцять років тому назад таке явище, як, наприклад, цивільний шлюб більшистю людей в суспільстві сприймалося різко негативно. На тих хто перебувли в ЦШ тикали буквально пальцем. Це вважалося срамом. Однак зараз, в результаті тривалої, масової атаки на мізки людей через різні інформаційні чинники ставлення до ЦШ суттево змінене. Для більшості людей це є нормою. Та нажаль, далеко не всі розуміють, що така норма є насправді збоченням (запрошую до теми "ЦШ").
Інший приклад, років двадцять- тридцять назад пити пиво жінці в громадських місцях було соромно, згадайте. Зазвичай, жінки а тим більше діти майже не пили пива, а якщо жінка і пила то лише вдома на кухні, аби і діти не бачили.
Зараз же, після того як людям промило постійною рекламою про те яке пиво клеве, то вже навіть і школяри привселюдно хлещуть це пиво. Та нажаль далеко не всі розуміють, що ця норма насправді є збоченням.
До чого я це все про пиво і ЦШ і багато чого іншого.
Я, шановні, не хочу аби мої діти, і навіть ваші діти і будь чиї діти через двадцять-тридцять років жили у світі в якому секс у трьох, або секс по телефону, або ще якась гниль важалися нормою. А ви як?
Я не хочу аби ті люди, малі чи дорослі, які проходять через цей сайт підпадали під небезпеку запилитися від гидоти яка лежить в основі цих тем. Бо обов'язковий кінець всієї цієї мурні (і сексу в трьох і сексу по телефону і іншого збочення) є сифіліс як в прямому так і в алегоричному значені цього слова. А ви як важаєте?
Саме тому я не змовкаю!

Добавлено (11.01.2008, 10:40)
---------------------------------------------

Quote
Насправді, чим більше Ви намагаєтесь щось зупинити, тим більше тим самим Ви йому надаєте сили, і виходить ефект зовсім протилежний вашим намаганням. Будь яка боротьба безглузда і веде лише до втрат. Тому потрібно не надавати важливого значення тому, що Вам не подобається (або спокійно ігнорувати) - це найліпший спосіб його позбавитися.

Шановний, ПсевдоНімБе! Якось Зиновій Герт в фільмі "Місце зустрічи змінити не можна" сказав наступну фразу, дуже біблійну по своїй суті:
"Не так страшны убийцы, воры или насильники ибо они могут только убить, украсть или изнасиловать, но наиболее страшны равнодушные потому что именно с их молчаливого согласия происходят в этом мире убийства, кражи, изнасилования и всякое зло!".
І взагалі, пропоную усім на цьому сайті перш ніж виставляти якусь свою думку на громадський розсуд гарно подумати, що вона несе іншим людям добро чи зло, щастя чи горе, радість чи болячки!
Адже "По словам своим осудитесь и по словам своим оправдаетесь"
Успіхів усім!



Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека;
ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.


Повідомлення відредагував sashko - Пятниця, 11.01.2008, 10:42
 
GreyДата: Пятниця, 11.01.2008, 16:46 | Повідомлення # 95
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (sashko)
пропоную усім на цьому сайті перш ніж виставляти якусь свою думку на громадський розсуд гарно подумати, що вона несе іншим людям добро чи зло, щастя чи горе, радість чи болячки!

Так давайте краще будемо мовчати і робити вигляд, що у нас не існує проблем!
Чи краще обговорити проблему і показати своє відношення до неї?




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
MacWinДата: Пятниця, 11.01.2008, 18:26 | Повідомлення # 96
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 6
Репутація: 1
Статус: Offline
Видно всім тут уже не до сексу....
Quote (sashko)
Бо обов'язковий кінець всієї цієї мурні :

- Я уже умер?-спросил человек.
-Угу,- кивнул демиург Шамбамбукли, не отрываясь от изучения толстой внушительной книги.- Умер. Безусловно.
Человек неуверенно переступил с ноги на ногу.
-И что теперь?
Демиург бросил на него быстрый взгляд и снова уткнулся в книгу.
-Теперь тебе туда,- он не глядя указал пальцем на неприметную дверь.- Или туда,- его палец развернулся в сторону другой, точно такой же, двери.
-А что там?- поинтересовался человек.
-Ад,- ответил Шамбамбукли.- Или рай. По обстоятельствам.
Человек постоял в нерешительности, переводя взгляд с одной двери на другую.
-А-а... а мне в какую?
-А ты сам не знаешь?- демиург слегка приподнял бровь.
-Ну-у,- замялся человек.- Мало ли. Куда там мне положено, по моим деяниям...
-Хм!- Шамбамбукли заложил книгу пальцем и наконец-то посмотрел прямо на человека.- По деяниям, значит?
-Ну да, а как же ещё?
-Ну хорошо, хорошо,- Шамбамбукли раскрыл книгу поближе к началу и стал читать вслух.- Тут написано, что в возрасте двенадцати лет ты перевёл старушку через дорогу. Было такое?
-Было,- кивнул человек.
-Это добрый поступок или дурной?
-Добрый, конечно!
-Сейчас посмотрим...- Шамбамбукли перевернул страницу,- через пять минут эту старушку на другой улице переехал трамвай. Если бы ты не помог ей, они бы разминулись, и старушка жила бы еще лет десять. Ну, как?
Человек ошарашенно заморгал.
-Или вот,- Шамбамбукли раскрыл книгу в другом месте.- В возрасте двадцати трёх лет ты с группой товарищей участвовал в зверском избиении другой группы товарищей.
-Они первые полезли!- вскинул голову человек.
-У меня здесь написано иначе,- возразил демиург.- И, кстати, состояние алкогольного опьянения не является смягчающим фактором. В общем, ты ни за что ни про что сломал семнадцатилетнему подростку два пальца и нос. Это хорошо или плохо?
Человек промолчал.
-После этого парень уже не мог играть на скрипке, а ведь подавал большие надежды. Ты ему загубил карьеру.
-Я нечаянно,- пробубнил человек.
-Само собой,- кивнул Шамбамбукли.- К слову сказать, мальчик с детства ненавидел эту скрипку. После вашей встречи он решил заняться боксом, чтобы уметь постоять за себя, и со временем стал чемпионом мира. Продолжим?
Шамбамбукли перевернул еще несколько страниц.
-Изнасилование - хорошо или плохо?
-Но я же...
-Этот ребёнок стал замечательным врачом и спас сотни жизней. Хорошо или плохо?
-Ну, наверное...
-Среди этих жизней была и принадлежащая маньяку-убийце. Плохо или хорошо?
-Но ведь...
-А маньяк-убийца вскоре зарежет беременную женщину, которая могла бы стать матерью великого учёного! Хорошо? Плохо?
-Но...
-Этот великий учёный, если бы ему дали родиться, должен был изобрести бомбу, способную выжечь половину континента. Плохо? Или хорошо?
-Но я же не мог всего этого знать!- выкрикнул человек.
-Само собой,- согласился демиург.- Или вот, например, на странице 246 - ты наступил на бабочку!
-А из этого-то что вышло?!
Демиург молча развернул книгу к человеку и показал пальцем. Человек прочел, и волосы зашевелились у него на голове.
-Какой кошмар,- прошептал он.
-Но если бы ты её не раздавил, случилось бы вот это,- Шамбамбукли показал пальцем на другой абзац. Человек глянул и судорожно сглотнул.
-Выходит... я спас мир?
-Да, четыре раза,- подтвердил Шамбамбукли.- Раздавив бабочку, толкнув старичка, предав товарища и украв у бабушки кошелёк. Каждый раз мир находился на грани катастрофы, но твоими стараниями выкарабкался.
-А-а...- человек на секунду замялся.- А вот на грань этой самой катастрофы... его тоже я?..
-Ты, ты, не сомневайся. Дважды. Когда накормил бездомного котёнка и когда спас утопающего.
У человека подкосились колени и он сел на пол.
-Ничего не понимаю,- всхлипнул он.- Всё, что я совершил в своей жизни... чем я гордился и чего стыдился... всё наоборот, наизнанку, всё не то, чем кажется!
-Вот поэтому было бы совершенно неправильно судить тебя по делам твоим,- наставительно произнёс Шамбамбукли.- Разве что по намерениям... но тут уж ты сам себе судья.
Он захлопнул книжку и поставил её в шкаф, среди других таких же книг.
-В общем, когда решишь, куда тебе, отправляйся в выбранную дверь. А у меня еще дел по горло.
Человек поднял заплаканное лицо.
-Но я же не знаю, за какой из них ад, а за какой рай.
-А это зависит от того, что ты выберешь,- ответил Шамбамбукли.




 
matildaДата: Пятниця, 11.01.2008, 19:59 | Повідомлення # 97
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 439
Репутація: 21
Статус: Offline
То что очень-очень хочеться чаще всего сбывается! Но только ты много раз представлял себе КАК это произойдёт и ЧТО ты при этом будешь чувствовать. Поэтому реальность оказывается слабым подобием фантазий. Чаще всего будет разочарование.Muravka! Не испытывай судьбу, если твой любимый тебе действительно дорог! Хотя я знаю, что ты вряд-ли кого нибудь послушаешь cry


В мире много чего вредного... Я, например!

 
SEKSIДата: Пятниця, 11.01.2008, 21:25 | Повідомлення # 98
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 406
Репутація: 18
Статус: Offline
Може, вже досить обговорювати оцей весь бред??? wacko
Хто хоче - хай займається собі на здоровя таким збоченням, хто ні - хай кохається удвох зі своює половинкою. smile
Справді, може досить вже обмусолювати, "кто прав, кто виноват?"



Любовь - это вам не просто так.
Любовью надо заниматься!
 
paliyДата: Субота, 12.01.2008, 00:55 | Повідомлення # 99
Професіонал
Група: Модератори
Повідомлень: 647
Репутація: 21
Статус: Offline
Тільки щось сама Муравка десь пропала... cool


Сім-сім
 
MuravkaДата: Вівторок, 15.01.2008, 23:09 | Повідомлення # 100
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (matilda)
То что очень-очень хочеться чаще всего сбывается! Но только ты много раз представлял себе КАК это произойдёт и ЧТО ты при этом будешь чувствовать. Поэтому реальность оказывается слабым подобием фантазий. Чаще всего будет разочарование.Muravka! Не испытывай судьбу, если твой любимый тебе действительно дорог! Хотя я знаю, что ты вряд-ли кого нибудь послушаешь

І з відки така впевненість, що я нікого не послюхаю? Мій коханий мені дійсно дуже дорогий, і я його кохаю , і якщо ми хочемо обоє спробувати щось, то чому б і ні, але це все не так просто як здається. Особливо моральна підготовка самого себе. І якщо, як ти кажеш, буде розчарування - не повірю поки не перевірю. А втім яка різниця, хотіти не шкідливо, шкідливо не хотіти. І якщо хочеться, це не обов’язково станеться. Або не так вже і хочеться, якщо ще не сталося. Все мовчу бо почала писати все що лізе в голову.:) СОРІ

Добавлено (15.01.2008, 23:09)
---------------------------------------------

Quote (SEKSI)
Може, вже досить обговорювати оцей весь бред??? Хто хоче - хай займається собі на здоровя таким збоченням, хто ні - хай кохається удвох зі своює половинкою. Справді, може досить вже обмусолювати, "кто прав, кто виноват?"

Згодна, це справа кожного окремо, і досить перемивати кісточки. Я ПОВЕРНУЛАСЯ snegurochka



Я люблю людей.

 
paliyДата: Понеділок, 03.03.2008, 22:40 | Повідомлення # 101
Професіонал
Група: Модератори
Повідомлень: 647
Репутація: 21
Статус: Offline
Quote (Muravka)
Я ПОВЕРНУЛАСЯ

Ура!!! Наші повертаються!!! :D



Сім-сім
 
HeartlessДата: Субота, 22.03.2008, 14:44 | Повідомлення # 102
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 326
Репутація: 12
Статус: Offline
Хай усі самі себе вирішують
У нас всеж таки демократія)))

Але я б так не змогла...
І сподіваюсь мій коханий ніколи мені це не запропонує

%)




... with the frozen heart and soul on fire...
 
ІванДата: Неділя, 23.03.2008, 11:43 | Повідомлення # 103
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 46
Репутація: 5
Статус: Offline
Та не так воно й жахливо, як багато хто уявляє. Коли це - лише розпуста, то, мабуть, і не варто сподіватися на якісь фейєрверки; але іноді це відбувається, як якась особлива, надзвичайна форма спілкування. Тоді здорово. Але не намагайтеся краще, якщо не впевненні у собі та партнерах.


 
MuravkaДата: Вівторок, 08.04.2008, 17:00 | Повідомлення # 104
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Агов!!!!!!!!!!!!! Ну і до чого ви тут добалакались, хото хоче, а хто ні, я наприклад все ще хочу, а от здійснити ніяк неможу, ШКОДА.


Я люблю людей.

 
HeartlessДата: Вівторок, 08.04.2008, 18:10 | Повідомлення # 105
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 326
Репутація: 12
Статус: Offline
Quote (Muravka)
наприклад все ще хочу, а от здійснити ніяк неможу, ШКОДА.

А чому не можешь? Немає кандидатів підходящих? :)




... with the frozen heart and soul on fire...
 
Форум » Зовсім приватно! » Про "Це"... » СЕКС У ТРЬОХ (Два хлопця, одна дівчина? Дві дівчини. один хлопець?)
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net