Четвер, 25.04.2024, 01:39
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 10 з 11
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • »
Модератор форуму: Нереклама  
Форум » Наш край » Кобеляччина » Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00 (концерт - річниця рок-гурту, який репетирує саме в Кобеляках)
Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00
PsevdoNimBДата: Середа, 19.03.2008, 23:09 | Повідомлення # 136
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Ялина, привіт! :)
Визнаю, що дав занадто категоричну оцінку. Але щоб сказати її мені потрібно було пережити і бачити саме те, що сталося. А сталося те, що Бурлік зіпсував нам концерт, розігнавши публіку. Було потрачено дуже-дуже багато зусиль, щоб організувати концерт, та зібрати повен зал. Ми після Онейроїду виступали на пустий зал. До речі публіка почала активно розходитися після того часу, який ім відвели для виступу. Але вони вирішили начхати на нас і грали скільки вважали за потрібне (довше набагато, ніж виступали ми). Як би ми заради них організували концерт, то питань би не було ;)
На самому початку (перед виступом) Бурлік почав без причини кричати на нашого звукорежисера, і той довго не зміг зрозуміти що це за "чудо". В кінці концерту Бурлік завівся (за столом) з випившими місцевими молодими хлопцями, опустившись до їх рівня. І було ще після виступу ряд образливих речей, щодо місцевої публіки. Так що мабуть я не сильно перегнув палицю, тим більше, що всі хто були на концерті (і чию думку мені вдалося почути) оцінили "Онейрод" куди менш дипломатично, ніж я).
Якщо чесно, то я намагаюсь поважати будь-який гурт, що пробивається... тим більш земляків, тим більше такий бойовий і культовий гурт, як Онейроїд. І музиканти в Онейроїді дуже кайфові. Особисто мені дуже симпатизує Фелікс трубач. І речі деякі Онейроїда мені подобаються, і навіть на саундчеку перед концертом мені сподобалося, як вони грали. Але... є речі, які відчуваються безпомилково, але виразити словами це ніяк. Сталося те, що сталося. Фактом залишилося те, що їх на жаль не оцінили, або ж вони не змогли стати оціненими. Можливо це вина наших організаторів, які мали знати, що грає певний гурт і що хоче чути місцева публіка. Але спихувати вину на місцевих мешканців мені хочеться менше за все, бо інші три гурти сприймалися ними дуже щиро і адекватно.
І ще я цілком погоджуюся з тим, що по досвідченності Бурлік вище за всіх нас, і може бути й таке, що він єдиний йде по СВОЇЙ стезі (честь йому і хвала), але чомусь особисто мені не хочеться нікого перепльовувати і ні на кого рівнятись, а також терпіти когось тільки за ім'я і не бачити реальності.
Ще я розумію, що можливо моя оцінка виявилася дещо інфантильна і далеко не об'єктивна, і може я й не маю права нікого осуджувати, але я не намагаюсь видавати себе за "хорошого" і кажу те, що думаю (хоча й розумію, що не слід ні на кого гнати, як і плювати в колодязь). Але я не казав ні на кого гімно, я сказав "лажовий виступ", а не лажовий гурт чи музика. Таке буває з кожним... А особливо з тим, хто плює на оточення.

Добавлено (19.03.2008, 23:09)
---------------------------------------------
Ялина, і погодься, що той Онейроїд, який колись виграв відбіркову Червону Руту (здається в Кременчузі), і той Онейроїд, що зараз - це два абсолютно різні явища.




Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Середа, 19.03.2008, 23:05
 
ЯлинаДата: Неділя, 23.03.2008, 01:43 | Повідомлення # 137
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
PsevdoNimB, можливо, в деяких моментах Бурлік і вів себе некоректно, але ж такі питання треба вирішувати безпосередньо з ним. Я зараз про музику Онейроїда. Скажи, Сашко, що саме вони грали? Хоча дійсно, з Феліксом усі їхні старі пісні звучать абсолютно по-новому, це правда. І я маю підстави думати про те, що не всі могли дійсно одразу доперти те, що граєься. Аде це, як я раніше казала, справа часу. Я так само не кажу, що Бурлік чи будь-хто - то якісь гуру чи просвітлені чи посвячені (хоча шось він, я впевнена, ТАКЕ знає), я не намагаюсь зробити собі кумира, я просто хочу сказати, шо не варто отак одразу ліпити ярлики.
Про колишній і теперішній Онейроїд. Так, в дечому гурт змінився кардинально, але ідея лишилася. Зараз вона більше схожа на намагання створити нову реальність у свідомостях людей і вириватися з площини у цю реальність. Внутрішня Європа - шось таке.
------------------------------------------
Знаєш, сьогодні були на відборі на Червону Руту і страшенно засумувала. Бо ледве витримали половину того, що планувалося і пішли. Рівна і гладенька прозора лінія, одна суцільна нудна пісня (за рідкісними виключеннями). Хоч би ви приїхали порадували.



Чуваки, всьо чотко! (с) Брати Гадюкіни
 
PsevdoNimBДата: Неділя, 23.03.2008, 13:50 | Повідомлення # 138
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Quote (Ялина)
але ж такі питання треба вирішувати безпосередньо з ним.

цікаво, як це? ;) (намагаюсь уявити) підходити і починачи вчити його життю, давати поради, що йому слід робити?))) Прямо на сцені?))
Давай розберемось остаточно. Відверто і щиро кажу, що я не вважаю Онейроїд поганим гуртом (там майже професійні музиканти грають) І за їх вклад в полтавський рок я їх поважаю. Але... Про які ти кажеш ярлики, коли під час їх виступу негативна хиля депресу охопила все оточення. Щось відбувалося на ментальному енергетичному рівні. Таке не може просто здаватися, бо людей і мене (звиклому до будь-якої музики, тим більше живої) почало реально тіпати. Я не знаю, як це пояснити, але хвиля якогось внутрішнього дискомфорту відчувалася фізично. З музичної точки зору здається грали вони все вірно, без лажі, як кажуть, по нотам, але сприймалося це.......... От якби ти була очевидцем, мені б не довелося так розпинатися :) Тобі потрібна якісна музика і тексти, що вселяють в тебе депресію і тебе починає від них реально тіліпати? Навіть Башлачова я сприймаю з позитивом, а тут...

На останок скажу, що твій захист музикантів визиває повагу. І ти мене заставила більш ширше і по-філософські дивитися на деякі речі, особливо неприємні. За що тобі, Ялино, я щиро дякую :)


 
ЯлинаДата: Неділя, 23.03.2008, 22:15 | Повідомлення # 139
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (PsevdoNimB)
цікаво, як це? (намагаюсь уявити) підходити і починачи вчити його життю, давати поради, що йому слід робити?))) Прямо на сцені?))

до чи після концерту. сказати, шо ти про це думаєш, в першу чергу і про те, що концерт організовувався з труднощами і великими зусиллями (наскільки я зрозуміла). І що у вас день народження.... ну не знаю... Я про це поговорю з ним, при нагоді. :)

ти слухаєш ГрОб? от ця музика і тексти (якісні без сумніву), що вселяють депресняк і іноді може почати аж тіпати. Але все рівно слухається. Те саме з Янкою і з деяким піснями Башлачьова.... приміром. Але ж це так само емоції! Просто іншої природи і смаку, ніж радість, позитив, посмішки. Я за весь спектр відчуттів!

добре, досить про Онейроїд, бо може здатися, що я їх піарю чи дійсно захищаю. Це не зовсім так. Скоріше, дійсно, намагаюсь поставити проблему під іншим кутом зору. А про ярлики - це про ті, які багато людей у цій темі намагаються наліпити на музику, яку не розуміють чи їм не подобається. "порушення свідомості", "п’яне варнякання"...

До речі, Онейроїд пропонував нам їхати з ними, і ми б поїхали, тільки певні обставини нам завадили. Тепер думаю - а може, варто було б?

рада, що моє втручання в тему дало якийсь результат.:)))

Добавлено (23.03.2008, 22:15)
---------------------------------------------
і ще, як казав мій одногрупник: любитель - от слова "любить", а профессионал - от слова "бабки заколачивать"
по-моєму, недалеко від правди




Чуваки, всьо чотко! (с) Брати Гадюкіни
 
PsevdoNimBДата: Понеділок, 24.03.2008, 09:16 | Повідомлення # 140
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Quote (Ялина)
Я про це поговорю з ним, при нагоді.

Боркунов - це, як і будь-який лідер, особистість. А кожна особистість слухає тільки себе (інакше не стала б особистістю). Немає ніякого сенсу змінювати чи тиснути на навколишній світ (треба змінювати тільки своє відношення до світу). Тому не те що немає сенсу щось доказувати Бурліку, а це навіть може привести до негативних наслідків. Наприклад, намагаючись його повчати, з ним можна легко зіпсувати відносини. Сама знаєш чому. Не всі ж буддисти :) Тим паче, що в нього й так не самі яскраві спогади про Кобеляки (кому ж приємно бачити, як під час виступу виходять глядачі). Так що краще не травити нікому душу і залишити все, як є, залишаючись спостерігачем. А Боркунов у своїх поглядах та переконаннях сам для себе в усьому правий, можеш не сумніватися. )) Я просто зробив для себе певні висновки і після бою кулаками махати не буду :)
Quote (Ялина)
ти слухаєш ГрОб?

Слухав і ГО, і Янку. Гадаю, що розімію їх... і, чесно скажу, ні від кого мене не тіпало. І мабуть я знаю чому. Природньо сприймається все, що робить людина від душі. А коли про душу забувають і починають надумувати в погоні за модою щось самим розумом - виходить щось не природнє та неприємне.
Мені ніколи не доводилось себе умовляти щось слухати. Мовляв, ти такий дурний і не розумієш цього геніального творіння. Я - шанувальник дао, шанувальник своєї душі, як найкращого радника. Якщо моя душа сприймає, значить це для мене потрібно, якщо ні - не потрібно.. і не треба заставляти себе це любити.
Наприклад, Лед Зеппелін я полюбив з перших секунд прослуховування їхнього важкого блюзу. Душа одразу відчула, що це бомба. Звісно, що деяка музика діходить після певної підготовки, але дискомфорт вона до підготовки не повинна нести. Душа точно знає, що їй не потрібно чи шкідливо. До цього варто прислухатись.
Увесь спектр відчуттів - звучить привабливо, але пам'ятай, що негативні емоції тільки руйнують. Руйнують здоров'я, структуру води в організмі, звужують енергетичні канали, руйнують дух та духовність, від негативу в організмі людини виділяється яд - імперіл. Тому душа тягнеться тільки до позитивного.

 
ЯлинаДата: Вівторок, 25.03.2008, 20:30 | Повідомлення # 141
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
окей, все, порішили - хай хто шо хоче те й слухає

у кожного своє Дао і свій шлях широкий, як писав поет)))




Чуваки, всьо чотко! (с) Брати Гадюкіни
 
PsevdoNimBДата: Вівторок, 25.03.2008, 20:53 | Повідомлення # 142
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Ялина, хочеться сказати про вклад того чи іншого музиканта в музичну скарбницю.
По чому його визначити? По кількості проведеного на сцені чи ефірі часу? Тоді можна сміливо вручати премію наприклад товаришу М.Поплавському )))
Гадаю, що має бути якийсь конкретний критерій. І я тільки що збагнув який.
Це тоді, коли до митця підходять люди і кажуть стандартну але крилату фразу: "Я виховувався на вашій музиці". (це коли митець, слава Богу, ще живий). Або ще коли на концертах люди скандують чи співають разом якусь пісню - це також безперечний доказ цінного вкладу. Наприклад: "Дерево, дерево!!!" )))))))

 
ОксанаДата: Вівторок, 25.03.2008, 21:34 | Повідомлення # 143
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Ялина, PsevdoNimB, Дозволю собі втрутитись у Ваш діалог. Все ж таки форум, а не аська.. Так от, зайшла на сайт, вказаний Ялиною в інформації. Дізналась, що в Полтаві існує 11 колективів :) Хотіла б поцікавитись у Ялини, як у активної дописувачки: ким створений цей портал, для кого і коли автори додадуть і "Поліну Віардо" до списку? :)
 
PsevdoNimBДата: Вівторок, 25.03.2008, 23:00 | Повідомлення # 144
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Оксана, якщо чесно, то "Поліна Віардо" мабуть ще не претендує ні до яких списків. :) Нехай це станться з часом цілком природньо. Швидко тільки кішки народжуються (хоча я не певен в істині останнього речення )))
 
ОксанаДата: Середа, 26.03.2008, 06:41 | Повідомлення # 145
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Quote (PsevdoNimB)
Оксана, якщо чесно, то "Поліна Віардо" мабуть ще не претендує ні до яких списків.Нехай це станться з часом цілком природньо

Адекватна самооцінка. Дійсно, ранувато. :)
Quote (Оксана)
ким створений цей портал, для кого ?

Я цікавилась саме порталом. Чому музичну Полтаву представляють тільки 11 учасників? Або така політика сайту, або є критерії "самих-самих", про які теж цікаво дізнатись. А "Поліну Віардо" додала як приклад, адже розмова зайшла саме у цій темі. :)

 
ДжиннДата: Понеділок, 07.04.2008, 00:08 | Повідомлення # 146
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
Саня можна до вас завітати на репетицію????


трах-ті-бі-дох
 
PsevdoNimBДата: Понеділок, 07.04.2008, 14:45 | Повідомлення # 147
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Джинн, та звичайно ж можна, тільки зараз вокаліст поїхав на калим, а гитарист завтра втікає.
Як всі зберемося - я свисну.

 
ДжиннДата: Понеділок, 07.04.2008, 18:02 | Повідомлення # 148
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
friends


трах-ті-бі-дох
 
ЯлинаДата: Середа, 21.05.2008, 19:32 | Повідомлення # 149
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Оксана, вибачте шо із запізненням, якось так не заходила довгенько до вас на форум:)
сайт музпорталу був створений у вебмайстерні "фокс", Фокс одночасно є його адміністратором, і на сайті є умови, за яких можна стати учасником порталу. а взагалі це платно. і добровільно. портал не має статусу "представника" полт. муз. сцени, тому це не означає, шо у нас лише 11 гуртів. їх разів у 3 більше, я так думаю. і це тільки в полтаві.

в свою чергу я стараюсь висвітлювати музичні події нашого міста, але це не означає, що я ходжу лише на концерти учасників музпорталу чи шось таке. я пишу в своє задоволення. ну а Роман фотографує.

якшо Поліна Віардо має бажання долучитись - будь ласка, ми тільки за.




Чуваки, всьо чотко! (с) Брати Гадюкіни
 
MuravkaДата: Субота, 14.06.2008, 14:08 | Повідомлення # 150
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
А коли слідуючий концерт???


Я люблю людей.

 
Форум » Наш край » Кобеляччина » Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00 (концерт - річниця рок-гурту, який репетирує саме в Кобеляках)
  • Сторінка 10 з 11
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net