Вівторок, 23.04.2024, 09:28
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Нереклама  
Форум » Гуртожиток » Кухня » Улюблена страва!!!! (Додайте в цю тему свою улюблену страву!)
Улюблена страва!!!!
B@SSMANДата: Пятниця, 18.01.2008, 10:27 | Повідомлення # 46
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 368
Репутація: 11
Статус: Offline
PePeL-soN, яка підлога біля річки? dash


. .или что-то случилось, или одно из двух. .

 
perekosДата: Пятниця, 18.01.2008, 10:53 | Повідомлення # 47
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 341
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (PePeL-soN)
Ексклюзивне Блюдо для любИтелів гострих віддчуттІв "Жабячі лапки"

Жесть ;)



 
PePeL-soNДата: Пятниця, 18.01.2008, 11:32 | Повідомлення # 48
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Quote (B@SSMAN)
яка підлога біля річки?

Іди в дупу...ДибІл)) :)



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
НерекламаДата: Пятниця, 18.01.2008, 12:10 | Повідомлення # 49
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
:) :) :)
Quote (PePeL-soN)
Іще одне Нерекламко...Ексклюзивне Блюдо для любИтелів гострих віддчуттІв "Жабячі лапки"

Ізверги ви! :) :) :)
І яке "воно" на смак?

Quote (PePeL-soN)
Іди в дупу...ДибІл))

Не обзивай B@SSMANА, він хороший!

Добавлено (18.01.2008, 12:10)
---------------------------------------------

Quote (B@SSMAN)
PePeL-soN, яка підлога біля річки?

І правду каже)))




"Життя - це шанс на щастя."

 
MuravkaДата: Субота, 19.01.2008, 20:35 | Повідомлення # 50
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Як швидко накрити стіл, якщо гості на порозі.
Так нерідко буває - чи то ви запросили до себе друзів, чи то вони самі раптово себе запросили до вас у гості, проте факт залишається фактом - частувати їх треба, але чим? Звичайно ж, смачними стравами. Але що робити, якщо ви опинилися у тимчасовій скруті, і ваших фінансів на всі бажані делікатеси явно не вистачає, а показувати це гостям (навіть якщо вони ваші добрі друзі) ой як не хочеться? До того ж, одна думка про те, що доведеться пів дня провести біля плити, щоб смажити і варити все те, що з’їдять за пів години, наводить на вас жах.

Не переймайтеся - є спеціальні рецепти, що допоможуть вам і непоганий стіл швидко накрити, і гостей прийняти достойно, і не видати ваше справжнє матеріальне становище. Головне - це приємна дружня компанія і невимушеність спілкування, а пригостити друзів можна такими стравами:

Основні страви:

1. Смажена курка. Головний інгредієнт - це, звичайно ж, сама курка і...все. Візьміть цілу курку, ретельно промийте її та витріть насухо. Тепер треба висипати у велику порційну сковорідку цілу пачку крупної солі. На цю сіль покладіть курку та вмикайте духовку до 180 градусів приблизно на 1 годину. Ні майонез, на спеції не потрібні - куряча шкіра стане хрусткою, а сама страва - смачною та ароматною і без цього.

2. Курятина у соусі. Для цієї страви вам знадобиться глибока пательня або гусятниця. Наріжте цибулю на круги, викладіть на низ гусятниці, а зверху - порізані шматочки курятини, потім солимо, додаємо приправ та трохи води і ставимо на плиту на малий вогонь. Коли м'ясо буде майже готовим, вкидаємо різані гриби (якщо вони маленькі, можна і не різати) і заливаємо все сметаною з мілко порізаним часником, а перед тим, як подати страву до столу, посипаємо її зеленю.

3. Рис з овочами. В магазині купіть пакетик заморожених овочів, а, якщо компанія збереться велика, то два. Спочатку поставте варити рис, і, коли він буде майже готовий, зніміть його з вогню та злийте воду. Тепер ми будемо смажити овочеву суміш на сковорідці під закритою кришкою протягом 3-4 хвилин. Все готово? Тоді додаємо до овочів рис, а, за декілька хвилин до готовності туди ж вкиньте спеції, зелень, та додайте томатну пасту, якщо забажаєте.

4. Пиріг з печінки. Сиру печінку перекрутіть на м’ясорубці з цибулею, посоліть, додайте спеції і трохи просмажте. Тепер готуємо основу - звичайні тонкі млинці на молоці. Отже, беремо перший млинець і кладемо його на тарілку, мастимо на нього трохи майонезу з часником, а зверху - печінку. Так і повторюємо шари - млинець-майонез-печінка. Останній шар, що завершується млинцем, посипте мілко нарізаною зеленю та тертим сиром.

Закуски:

1. Картопля з коринкою. Напевно, картопля ї є найпопулярнішим та найдешевшим „гостем” як святкового, так і повсякденного столу. Проваріть трохи картоплю середнього розміру, але не до повної готовності. Тепер наріжте її на дві частини кожну і обваляйте в суміші оливкової олії, спецій, солі та часнику, що ви його дрібно порізали. І, насамкінець, запікаймо картоплю у духовці. Так готується чудовий гарнір до курки!

2. Канапе. Основа цієї популярної та економної закуски - смажні грінки з чорного хлібу, намазані часником. Прикрасити їх можна шпротами з консерви, кільцем солоного огірка та цибулі та листочком зелені.

3. Яйця з начинкою. Ще один варіант легкої, але ситної закуски - зварені накурто яйця, розрізані навпіл та намазані тертим сиром з часником і майонезом - і смачно, і швидко. Замість сиру начинкою можуть бути смажені гриби, салат, та взагалі все те, що залишиться після приготування осинових страв.

4. Сирні кульки. Вони і виглядають оригінально, і готуються дуже просто. Треба лише натерти сир та крабові палички, розчавити туди часник та перемішати все це з майонезом і виліпити з такого так би мовити „сирного тіста” невеликі кульки. Тепер мілко нарізаємо оливки чи маслини та обвалюємо кульки у них. Таких „їжачків” краще подавати на блюді з овочами та зеленю.

Салати:

Для приготування страв, якими можна пригостити гостей, що ви на них не чекали, завжди майте у схованці розумної та мудрої господині банку-другу з консервованою кукурудзою, зеленим горошком чи огірками, і в вас буде на одну проблему менше і на один салатик більше.

1. Салат „Заощадлива господиня”. Нам знадобляться крабові палички (одна пачка), 2 варені моркви, 2 солоних огірка, цибуля і 3 варених яйця. Всі інгредієнти треба натерти на середній терці і перемішати з майонезом. До речі, в такий салат можна додати все, що є домі, змінюючи складові - і кукурудзу, і варену картоплю.

2. Салат „Гості на порозі”. Необхідні інгредієнти - банка квасолі (чи білої, чи червоної - неважливо), цибуля, нарізана тонкими кружками, гриби та зелень. Але головне - це сухарики, які можна виготовити вдома, поклавши хліб у тостер та порізавши його на кубики. Заправте все це майонезом і пригощайте.

3. Салат „Морський”. Треба закупити такі продукти: 1 банка морської капусти, пів банки кукурудзи, 2 варених яйця, цибуля, сік лимона, солоні огірки за смаком та майонез для заправки. Капусту краще мілко порізати, а яйця, огірки та цибулю - тонкими кільцями для оригінальності.

Десерти:

1. Шоколадні цукерки „Домашні”. Виходять не гірші за магазинні! Беремо 500 грамів сухого молока, 200 грамів маргарину, одну третю стакану молока звичайного, 3 ложки какао та одну вафельну заготовку. Тепер розтопіть маргарин у невеликій каструлі, змішайте його з рідким молоком, цукром та какао та нагрівайте все це, постійно помішуючи до однорідної суміші. Суміш остудіть, а потім всипте в неї сухе молоко - так у вас вийде „тісто”, з якого треба зробити невеличкі кульки і обваляти їх у розкришеній вафлі. Перед подачею на стіл покладіть цукерки на деякий час у холодильник.

2. Яблучний пиріг „Швидкий”. І дійсно швидкий, адже навіть тісто замішувати не треба, придбайте упаковку готового листового тіста і все. А далі нам доведеться лише почистити яблука, порізати їх на тонкі шматочки та додати трохи кориці. Тісто ж ділимо на 2 листи, і на перший рівномірно кладемо яблука, а другим накриваємо їх. При цьому край нижнього листа піднімаймо на верхній на притискаємо його. До того ж, тісто треба проколоти ножем в декількох містах, щоб виходила пара, а, після того, як пиріг буде готовий, посипте його зверху цукровою пудрою.

3. Бананова радість. Одне - це просто подати до столу банани у фруктовій вазі, і зовсім інше - придумати щось цікаве з них. Все, що треба - це банани та варення чи збиті вершки. Поріжте банан навпіл та виріжте таку собі невеличку ямку всередині. Туди ми кладемо трохи морозива, а зверху все це поливаймо варенням чи збитими вершками.

Смачного вам!




Я люблю людей.

 
PsevdoNimBДата: Субота, 19.01.2008, 20:47 | Повідомлення # 51
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
PePeL-soN, вбивати об підлогу бідних жабок - дійсно жесть ))
а гадюк не пробували? )))

Muravka, я захлибнуся слиною...
згадуйте мене :)


 
MuravkaДата: Субота, 19.01.2008, 20:56 | Повідомлення # 52
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (PsevdoNimB)
Muravka, я захлибнуся слиною...згадуйте мене

Не кажи дурниць, а просто піди та зазирни до холодильника, перегризни, kiss та й далі по сайту гуляти.



Я люблю людей.

 
PsevdoNimBДата: Субота, 19.01.2008, 21:07 | Повідомлення # 53
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Muravka, не буду казати дурниць, а просто подякую, за шалений труд - написати стільки рецептів! (якщо це дійсно писалося в ручну, а не скопійовано)
)

 
MuravkaДата: Субота, 19.01.2008, 21:26 | Повідомлення # 54
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Скажу чесно адже правда яка б вона не була всеодно приємніша аніж брехня. Це копія. blush :blush: blush :blush: blush


Я люблю людей.



Повідомлення відредагував Muravka - Субота, 19.01.2008, 21:27
 
PsevdoNimBДата: Неділя, 20.01.2008, 02:05 | Повідомлення # 55
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Muravka, та я знаю, що копія ;)
Вибач за недоречний тест.
Але ти його пройшла чудово, довівши, що плюс тобі поставив не даремно ))
yes

 
PePeL-soNДата: Понеділок, 21.01.2008, 08:31 | Повідомлення # 56
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Quote (Нереклама)
І яке "воно" на смак?

Як жарена курка)))Майже))Ну скажу чесно - смачне)
Quote (Нереклама)
Не обзивай B@SSMANА, він хороший!

Ага, коли спитЬ зубами до стінки) :)



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
perekosДата: Вівторок, 22.01.2008, 17:38 | Повідомлення # 57
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 341
Репутація: 9
Статус: Offline
Quote (Muravka)
4. Пиріг з печінки.

Дякую Muravka, цей рецептик якраз для мене yes



 
PePeL-soNДата: Понеділок, 04.02.2008, 09:07 | Повідомлення # 58
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Таааааааааааак, ЩосЬ тут призамовкли без мене...В чому річ?)А ну бігом новенЬких рецептиків киДайте пару десять)) B)
Страва "без назви - дорожка 15"
Варемо макароні вироби(будь які, за смаком).
Нарізаємо шматочками ковбаску - чим білЬше, тим краще(варену, капчену, на гурмана)...
Висипаєм макарони на сковороду, добавляємо ковбасу, спеції за смаком(сіль, перець, кориця і. т. п.)...Пережарюємо все це на маненЬкому вогнику(тільки без фанатизму :D )
Далі висипаємо все це у який небудь судок чи лист рівномірно по всій площі, зверху накладаємо длиненькі, тоненькі шматочки сиру і в духовку(мікрохвилбову піч), 15-20 хв(доки сир не заплавитЬ макарони з ковбасою), і "Кушать подано - садитесь жрать пожалуйста"))))ВиходитЬ непоганий макаронний пиріг))Чесно кажучи як набадяжив, то всім сподобалося))))
Готуйте, куштуйте, насолоджуйтесь)) :)



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
НерекламаДата: Середа, 06.02.2008, 19:47 | Повідомлення # 59
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
PePeL-soN, аж "слюнки" потекли)) yes


"Життя - це шанс на щастя."

 
НерекламаДата: Середа, 06.02.2008, 19:52 | Повідомлення # 60
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Можно сказать, что это большие пельмени, на пару вареные. Это, значит, не сказать ничего. Их нужно пробовать. Я встречала манты с добавлением картофеля, но... это уже не манты. Вот Вам рецепт мант, которые готовят в Казахстане.
Манты.
Тесто берут обыкновенное на воде + соль + 1 яйцо + мука. Дать ему вылежаться. Для фарша: баранину ( 0,5 части) режут на кубики, как можно мельче, лук (0,25 ч.) нашинковать так же, тыкву (0,25 ч.) - аналогично. Хорошо вымесить. Тесто раскатывать как на пельмени, только крупнее размером. На кружок класть ложку фарша, добавить маленький кусочек курдючного жира, соединить края кружка и по середине защепить (шов 1-1,5 см.), развернуть на 90 градусов и сцепить "ушки" с двух сторон (получается как розочка), отварить на пару, (у нас эта кастрюля-пароварка-называется каскан) смазывая не только дно кастрюли, но и края мант. Варить 45 минут. Едят манты руками, макая в соус из помидор + соевый соус или так называемую "кобру", "огонек", где как.
Прикріплення: 8609851.jpg (40.9 Kb)



"Життя - це шанс на щастя."

 
Форум » Гуртожиток » Кухня » Улюблена страва!!!! (Додайте в цю тему свою улюблену страву!)
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net