Четвер, 25.04.2024, 06:17
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Жовтень » 17 » ПАРАД КРАСУНЬ У ВАСИЛІВЦІ



    ПАРАД КРАСУНЬ У ВАСИЛІВЦІ
    11:16
    nullМинулої п’ятниці, 5 жовтня, у Василівці обирали найгарнішу дівчину села
    До Василівського будинку культури сходилось все більше людей. Причому різного віку – дорослі, малеча, пенсіонери. Всі з нетерпінням чекали початку заходу. Бо не так часто у селі проводяться концерти чи якісь розважальні заходи. А тут – справжній конкурс краси!
    Як розповів організатор заходу Сергій Горденко, такий конкурс проводиться вже не вперше.
    - В далекому 1999 році була перша спроба започаткувати конкурс краси, - говорить Сергій. – Вдруге красуні засвітилися на василівському "подіумі" у 2001-му. Потім за різних причин проведення конкурсу відкладалося, але ми таки зібралися силами, і ось наші найгарніші дівчата знову на сцені.
    Сергій Горденко – корінний василівчанин, народився і виріс у селі. Здібності організатора проявились ще в ранньому дитинстві. А закінчивши Гадяцьке училище культури і здобувши спеціальність режисер-постановник масових заходів, хлопець вирішує присвятити себе творчій справі. Невідомо, як поверне життя, але мрія у Сергія вже починає збуватися. Влаштований ним конкурс "Міс Василівка-2007" сприйняли "на ура" як самі василівчани, так і гості села.
    Створивши "Фонд Сергія Горденка", в який організатор вклав 600 гривень, хлопець з ентузіазмом готує захід. Бажання взяти участь у "красивому" конкурсі виявило сім учасниць – Альбіна Іваненко, Віта Гомілко, Яна Вазерцева, Ілона Франчук, Юлія Вазерцева, Катерина Васичка, Світлана Бондаренко. Вік конкурсанток коливався від 12 до 15 років.
    І закипіла робота… Протягом двох місяців Сергій Горденко готував дівчат, розповідав, як правильно триматися на сцені, вчив танцювати, співати. Батьки юних учасниць шили костюми, хвилювались і вірили в доньчину перемогу. Там перемогти мала лише одна красуня.
    - Ми почали готуватись заздалегідь, - говорить Людмила Василівна, мама учасниці Юлії Вазрцевої. – Всі конкурсні наряди шили самі, всього їх сім. Загалом витратили на все близько двісті гривень.
    - Сікні моїй доньці ми і шили, і купляли, - мовить мама Олександра Миколаївна, мама Віти Гомілко. – На подібному конкурсі вперше, тому дуже хвилюємось. Я, мабуть, більше нервуюсь ніж донька.
    - Особисто я не зацікавлений у виграші чи програші жодної з дівчат, - у перерві між біганиною по сцені і за кулісами перед початком конкурсу повідомив Сергій Горденко. – Просто хочу, що усе вдалося. Адже для цього ми всі приклали багато зусиль.
    За словами організатора заходу, загальний бюджет конкурсу сягає близько сімсот гривень. Усе робив самотужки. Оплатив роботу звукорежисера, водія, придбав необхідну атрибутику для оформлення сцени. Крім цього записав диск у Харкові, який потрібен для звукового оформлення заходу.
    До речі, навіть сам Сергій брав участь в одному з номерів дівчини-конкурсантки. Оваціями із залу зустріли прикольний виступ Потапа (Сергій Горденко) і Насті Каменской (Яна Вазерцева). Виступали на сцені Василівського будинку культури також й інші зірки шоу-бізнесу - "Ані Лорак", "Тіна Кароль" та інші. Тож публіка залишилась задоволеною.
    Не легко було журі, ой як не легко, обрати кращу з кращих. Кожна дівчина вирізнялась своєю красою та індивідуальністю. Різними кольорами майоріли елегантні сукні учасниць – білим, червоним, зеленим, золотим. Чотири члени журі, а це - Людмила Митько, солістка Полтавської обласної філармонії, Марина Приходько, журналіст газети "Ехо Кобеляк", Надія Рева, перукар, Олександр Дігтяр, діджей, - судили об’єктивно і справедливо і п’ятьох конкурсних етапах.
    Першим було представлення, в якому кожна учасниця мала розказати про себе, свої захоплення, уподобання. Далі було домашнє завдання – дівчата показували, що вони вміють робити: танцювати, співати, розказувати вірші. Мав місце й інтелектуальний конкурс, коли конкурсанти змагались, хто з них розумніший, адже треба було пояснити значення прислів’я.
    Виходили красуні на імпровізований подіум у гарних вечірніх сукнях. В передостанньому етапі конкурсу кожна учасниця повинна була представити улюблену країну чи народ. Глядачі побачили на сцені й українку, й циганку, й грузинку, які потім пояснили чому саме цю країну вони обрали і чим сподобався народ, що її представляє.
    В перервах між конкурсними показами публіку звеселяла співачка з чудовим голосом – Людмила Митько (в минулому Касьяненко). Пісні її вмить зачарували публіку.
    Та конкурс підходив до завершення. Публіка, а особливо юні красуні, чекали результатів. За підрахунками журі титул "Міс Конгеніальність" отримала Альбіна Іваненко, титул "Міс Грація" – Світлана Бондаренко, "Міс Глядацьких симпатій" – Юлія Вазерцева, "Міс Елегантність" - Ілона Франчук. Другою "Віце-міс" стала Віта Гомілко, першою "Віце-міс" – Яна Вазерцева. А перемогу у безкомпромісній боротьбі за титул "Міс Василівка" отримала Катерина Васичка. Привітала юних красунь василівський сільський голова Любов Середа і подарувала всім учасницям солодкі призи, щоб підсолодити дівчаткам життя. Адже мали місце на сцені і сльози, як і на будь-якому конкурсі краси. Мали місце і деякі промахи з боку організації і проведення заходу. Але загалом все було чудово.null Ми ж все-таки живем не в Голівуді, де свої канони краси, і подіум у Василівці не якогось крутого модельного агентства, й організатор не якийсь всесвітньовідомий і з досвідом. Конкурс влаштовував звичайний 21-річний хлопець, який має талант і ентузіазм до улюбленої справи. А все інше додасться. Хоча б лишень мрія віддати себе улюбленій справі не зрадила Сергію, адже всі знають, які копійки отримують сьогодні культпрацівники, а сільські і подавно. Та хочеться сподіватися, що Сергій не полише своє заняття для душі і невдовзі порадує ще не одним цікавим, таким же захоплюючим, як і "Міс красуня", заходом.

    Марічка АЛЕКСАНДРОВА
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 3523 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 6
    14.09.2010
    6. Александра (Alexa) [Матеріал]
    Дааа....шок!!! shok

    20.10.2009
    5. ррррррррррррррррррррррррррррррррррр [Матеріал]
    Хай Бог мене простить,але я думаю краса не спасе світ!!!!!!!!!!!!!!!

    07.06.2008
    4. Руслан (Діаспора) [Матеріал]
    Браво, Василівка - найкраща. і взагалі натуральні красуні найкращі. надоїли "силіконові" та "блатні" красуні

    29.10.2007
    нет слов одно рамтройство eek

    21.10.2007
    2. KING (Admin) [Матеріал]
    А котра з них перемогла? НА фото є?
    Ну чому, деякі зовсім непогані, ну правда є такі, яких би я не допустив навіть до кастингу:)
    А взагалі це ми, мужики, просто вередуємо. За світовою статистикою наша раса українська - найгарніша! Отже дівчата у нас найкращі, а ми все вередуємо. Просто звикли до тих супер-моделей що в телику і ставимо такі ж мірки тим дівчатам що нас оточують...

    21.10.2007
    1. Сашко (Саруман) [Матеріал]
    Це не красуні, це кібернетичні організми! А та що перемогла, зовні від інших все таки відрізняється. Вона - людина.


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net