Четвер, 25.04.2024, 15:07
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Листопад » 8 » МЮ - Динамо - 4:0: А ви боялися...



    МЮ - Динамо - 4:0: А ви боялися...
    09:23
    Все тече, та ще і змінюється. Не так давно київське «Динамо» перемагало на виїзді «Барселону» з рахунком 4:0, а зараз поразка від іншого єврогранда з таким же рахунком сприймається, як цілком стерпний варіант. Багато хто з нас резонно чекав чогось дужче, але «червоні дияволи» нічого особливо пекельного киянам не зробили, а, як говорив Горбатий, «не боляче зарізали». Чик і «Динамо» вже... (де?)... так, власне, там, де і було.
    Суспільство любителів київського «Динамо» без меж і таким, яке воно є (від чого я, на щастя, позбавлений) дорікало мені і мені подібних критиканів в тому, що ми не бачимо ніякого позитиву. Що ж, я наполегливо шукав його сьогодні. Мабуть, команда як свіжіше виглядала на початку гри, ви не знаходите? Чи то це було наслідком зміни наставника (хай тимчасовою і відносною), чи то якогось прочухана, отриманого після (ну і в час) гри з «Металістом», але команда виглядала якось цілісніше і правильніше впродовж перших хвилин десяти (кому хочеться, може вважати, що і тридцяти). Свіжіше не на тлі «МЮ», а в порівнянні з собою ж. Втім, це прості і майже ні на чому не засновані враження. Якщо це просто через нового тренера, то чом би не міняти його кожного тижня - благо видатних футболістів минулого в штабі достатньо, кожного можна кидати в бій і «дивитися, який він тренер».
    Про Олега Лужного досить довго говорили як про можливого наступного тренера київського «Динамо», але, треба сказати, «покермувати» командою колишньому захисникові «біло-блакитних» довелося у важкий момент. Вірніше, момент міг би бути навіть достатньо легкий - все вже програно до вас, можна пограти молоддю, щоб у неї з'явився такий цінний досвід, так колись не соромився робити Романів в «спартаку» - коли б не загальна тягуча атмосфера і бажання керівництва і уболівальників отримати хоч якийсь результат. Результат на табло - це один із заповітів великого Лобановського. В даний момент в плані результату Олег Лужний був приречений, потрібно було брати чимось іншим.
    Для початку молодий тренер випустив три центрбека, а також перевів в півзахист потенційного захисника Гіоане. В результаті, цілком можна було розуміти нашу схему, як 6-3-1 з Мільовським попереду, а також Корреа, Гусєвим і Ротанем в творенні.
    Що стосується «МЮ», то Фергюсон дозволив собі випустити двох двадцятирічних захисників - іспанця Піке і Сімпсона. У півзахисті новими фігурами стали Каррік і Нані (замість Гиггза і Андерсона). Останні були тими ж.
    Можливо, тому (тому що багато манчестерців грали в Києві) «червоні дияволи» почали гру вельми спокійно. Це могло утішити тих уболівальників «Динамо», яким останні тижні снилися кошмари про рахунок розгрому в цій грі.
    Першого удару завдали гості - Корреа пробивав з непоганої позиції із-за штрафної, але зробив це неточно. Манчестерці відповіли куди гостріше - після кутового Роналду пробив близько до створу.
    Потім наша команда провела удар в створ - Гіоане отримав хороший пас на лівому фланзі, добіг до штрафної, але цим фактом задовольнився і пробив по комірах, що називається, для галочки.
    Поступово господарі почали повністю контролювати течію, хід, зміст гри, але до моментів доводили справу задоволено рідко. Можна пригадати простріл Руні, на який набіг Нані, але із забійної позиції пробив у Федорова. Було декілька небезпечних навісів і проривів Кріштіану Роналду, пробив із-за штрафної Флетчер (у руки Шовковському). Це, в принципі, все.
    Проте, після 30 хвилин манчестерці забили. Роналду подав з штрафного, Каррік пробив і потрапив в загривок що знаходився в офсайді Тевеса, м'яч відлетів убік, а там з ним зустрілася голова Спису, який і відправив його до кута воріт. По приводу поза грою Тевеса можна, звичайно, довго горювати, чи та варто?
    Незабаром господарі могли забивати (Роналдо потрапив в захисника, а Відіч після кутового з відмінної позиції промахнувся) і забили. Тевес відібрав м'яч у Корреа, швидко прибіг з ним до штрафної, зіграв в стінку з Руні і точно пробив в лівий верхній кут.
    Як позитив можна відзначити єдиний голевий момент в першому таймі біля воріт «МЮ». Після кутового всі пролетіли мимо м'яча і Ротань бив з кута воротарською, але забити було складно (багато народу там бовталося), до того ж Руслан взагалі не потрапив у ворота.
    У перерві Лужний поміняв Гусева і Ротаня на Рінкона і Реброва. Діого відразу міг забити після хороших дій Гиоане і Мільявського (так-так, Артем непогано відкинув бразильцеві під удар), але також що вийшов на заміну Кущак удар з лінії штрафної відобразив. У відповідь могутньо пробив Тевес, але Шовковський справився.
    Далі за команду приступили до обміну гострими моментами, благо всі могли відчувати себе досить спокійно, а само дійство - нагадувати звичайну двухсторонку. При цьому, обмін моментами не був рівноцінним, на напівмоменти англійці відповідали справжніми повновагими голевими шансами. Ну та це не дивно.
    Мільовський пробив з розвороту в штрафній - рикошет і кутовий. Після подачі міг забивати Діакате - м'яч відлетів до нього, а до воріт було всього-нічого. Але і удар Тату був заблокований. У відповідь на це Руні вивів один на один Тевеса, але Каддурі, що набіг, перешкодив аргентинцеві забити.
    Ребров непогано закинув м'яч в штрафну Марковичеві, але серб і не пробив, і пас Рінкону віддав незручний, до того ж, Діого, здається, був в офсайді. Евра прекрасно обіграв суперника в штрафній, віддав Тевесу, але Шовковський відобразив удар Карлоса впритул, а потім і з пострілом Сімпсона справився. Мільовський вивів на удар Гиоане, але кут знов був гострим, а Кущак уважним. У відповідь Нані зробив хороший навіс з правого флангу, а Руні, що набіг, спокійно пробив - 3:0.
    Це, як би, завершило процес обміну люб'язностями (ну і досвідом, звичайно) - далі моменти створювали, в основному, господарі. Після ще одного прориву Руні по лівому флангу повинен був забивати Нані, але потрапив в Шовковського, а потім він же пробив з лінії штрафний, але м'яч пройшов поряд з штангою. Потім Роналду і Руні могли забивати, але в першому випадку м'яч пройшов вище, а Уейн пробив у воротаря.
    Ще одна подібність небезпечного моменту була біля воріт «МЮ», але Каддурі потрапив в Сімпсона ударом з лівого кута штрафний, а Рінкон з гострого кута послав м'яч кудись у бік лівого кутового прапорця.
    Наприкінці ще один невеликий шедевр створив Кріштіану Роналду. Він прискорився по лівому флангу, отримав м'яч в штрафній і п'ятою ефектно прибрав його під себе, обігравши Діакате. Потім Кріштіану відмінно пробив в дальній кут.
    Отже, той, що абсолютно не напружувався «МЮ» переміг навіть більше, ніж в Києві. Якби манчестерці хоч трохи серйозніше настроїлися на цей матч - тоді дійсно можна було чекати нових рекордів і чорних сторінок в історії динамівця. Забавне інше, наші клуби і у хорошому стані і на всьому скаку могли б програти точно також. Але це якщо зводити все до результату на табло, до форми, а зміст цього матчу і тих же поразок «Шахтаря» все-таки разноє, причому істотно. Багато хто зі мною не погодиться, інших уболівальників «Динамо» утішили осічки «Шахтаря» з міланцями, але я можу тільки повторити - кількість пропущених нами голів тут в набагато більшому ступені залежала від «Мілана» і «МЮ». І я зовсім не хотів бути необ'єктивним, вважаючи, що донецький клуб зміг протиставити своєму опонентові більше - якщо в подібних міркуваннях взагалі є сенс (для мене немає, але у відгуках подібні питання піднімалися).
    На діяльність Лужного в даний момент цікаво буде подивитися в матчах чемпіонату України. У Лізі ж цій команді поки що робити абсолютно нічого.

    «МЮ» - «Динамо» - 4:0
    «МЮ»: ван дер Сар (Кущак, 46), Сімпсон, Відіч, Піке (Еванс, 73), Евра, Роналду, Каррік, Флетчер, Нані, Руні, Тевес (Саа, 68).
    «Динамо»: Шовковський, Маркович, Діакате, Федоров, Ель-каддурі, Ващук, Гиоане, Корреа, Гусев (Рінкон, 46), Ротань (Ребров, 46), Мільовський (Бангура, 77).


    Категорія: Новини світу | Переглядів: 994 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net