Середа, 24.04.2024, 07:35
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Лютий » 22 » Прогноз погоди на рік від передових метеорологів



    Прогноз погоди на рік від передових метеорологів
    13:08
    Прогноз від Лиса по місяцях

    Лютий
    Другий місяць року передбачається доволі щедрим на опади у вигляді снігу і частково мокрого снігу. Лютнева відлига, за цим прогнозом, усе-таки можлива наприкінці другої чи початку третьої декади. З холодними вітрами й морозом має й завершитися календарна зима.

    Березень
    День 28 грудня показав, що початок календарної весни обіцяє бути відверто зимовим. Холодна як для весни погода, швидше за все, триватиме майже весь березень. Особливо це виявиться в першій декаді. А після короткої відлиги і несміливого витикання носика Весни-весняночки десь на початку третьої березневої декади — знову справжня зима. Якщо й потепліє, то хіба що 29—30 березня.

    Квітень
    Прохолодна з доволі крижаним подувом вітру погода відчуватиметься протягом значної частини першої квітневої декади. Та перед самою Пасхою, яка цьогоріч припадає на 8 квітня, повинно початися потепління. Воно розвиватиметься поступово. Отож середина місяця і практично вся друга декада повинні бути теплі і переважно сонячні. Після невеликих дощів, які можливі на початку третьої декади (орієнтовно 22—23 квітня), має прийти вже справжнє весняне тепло.

    Травень
    Майже літньою погодою визначатиметься цьогорічний травень. Такою буде переважно перша декада, з дощами наприкінці її. Більшість днів у другій декаді — теплі, з дощами на межі другої і третьої декад. Теплим має бути і кінець весни.

    Червень
    Перший літній місяць цьогоріч має продовжити весняне тепло, а далі потроху зіпсуватися дощовим початком другої декади і відносною прохолодою після двоступінчастої хвилі дощів. А ось кінець червня, як і його попередника травня, — благодатно теплий, принаймні таким прогнозується.

    Липень
    Так само по-літньому теплим має явитися світу і липень. Він проллє свої теплі сльози десь 10—12 числа. А ось початок другої половини місяця має бути помірно вологим з короткочасними хвилями дощів. Як і початок третьої декади, коли знову має відчутно прогрітися вже насичене вологою повітря. Далі має після якогось зливового дня прийти нова пора щедрого сонця до кінця місяця.

    Серпень
    Має переважати тепла погода на початку місяця та в середині після відчутного, але короткотривалого періоду дощів. А ось кінець серпня, майже вся третя декада, прогнозується прохолодною.

    Вересень
    Цей місяць має принести розпогодження на початку і лише невелике похолодання наприкінці першої — початку другої декади. Так само незначне похолодання можливе у перші дні третьої декади, десь на Другу Пречисту, а загалом, місяць сприятливий стосовно погоди і збору врожаю.

    Жовтень
    Початок місяця сприятливий для бажаючих поніжитися під осіннім сонечком та побродити невимовно красивими осінніми лісами та гаями. Кінець місяця має бути незвично теплий. А ось посередині, а швидше, наприкінці другої чи третьої декад, ненадовго погрозить холодом справжня осінь.

    Листопад
    Теплий початок. Відчутне похолодання десь одразу після Дмитра (8 листопада), потім просвітління і нова порція тепла, яку змінять майже безперестанні дощі третьої декади.

    Грудень
    Останній день спостережень, 6 січня, показував, що лише початок місяця має бути прохолодним, з морозами, та, можливо, зі снігом. Але після довготривалої відлиги, десь у третій декаді, таки має настати морозна погода, яка нинішнього року захопить і сам Новий рік.

    
    Отож, якщо підсумувати, то за довгостроковим прогнозом мають бути доволі прохолодним березень, натомість теплими квітень і травень, теплими, але водночас вологими червень і липень, відносно прохолодним кінець літа і знову переважно теплою осінь.





    Прогноз від Некрасова по місяцях

    Лютий
    помірно морозний, з сильними снігопадами, холодними вітрами і ожеледдю. 1-6 - без опадів, потім слабкий сніг, мороз, вітер, ожеледь. 7-13 - сильний сніг, завірюха. 14-20 - сніг, ожеледь. 21-28 - слабкий сніг. 29 - зменшення опадів, холодний вітер.

    Березень
    холодний, з опадами нижчими за норму. 1-6 - слабкий мороз, сніг, холодний вітер. 7-13 - невеликий мороз, в кінці періоду - опади. 14-20 - холодно, слабкі опади. 21 - 28 - холодний вітер, заморозки. 29-31 - холодно.

    Квітень
    мінливий, прохолодний, із заморозкими. 1-5 - холодно, 6-11 - заморозки, в кінці періоду мокрий сніг і дощ. 12-19 - холодно, вогко. 20-27 - прохолодно, слабкі опади. 28-30 - поліпшення погоди.

    Травень
    помірно теплий, з опадами нижчими за норму. 1-4 - сухо, вдень тепло, вночі холодно. 5-11 - потепління, сухо. 12-19 - помірне тепло, слабкі опади. 20-27 - прохолодно. 28-31 - слабкий вітер, сухо.

    Червень
    теплий, з опадами нижче за норму. 1-2 - хмарно, слабкий дощ. 3-9 - потеплення, в кінці періоду слабкі опади. 1-17 - на початку і в кінці періоду рідкі грози, в середині - сухо, хмарно з проясненнями. 18-25 - рідкі дощики. 21-22 - сильні грози, в кінці періоду сухо, вітряно. 26-30 - тепло, сухо, тихо.

    Липень
    жаркий. 1-2 - жарко, сухо. 3-9 - жарко, в кінці періоду слабкі грози. 10-17 - на початку хмарно, далі ясно. 18-24 - збільшення жари, рідкі грози. 25-31 - жарко, вранці сильні роси.

    Серпень
    дуже теплий, сухий, в другій половині - вітряний. 1-7 - на початку грози, потім жарко, сухо. 8-15 - сухо, жарко, в кінці періоду грози. 16-22 - вдень жарко, вночі холодно, вітер. 23-29 - сухо, вітряно. 29-31 - прохолодно, сухо, вітряно.

    Вересень
    помірно теплий, сухий, з холодними вітрами. 1-6 - на початку тепло, сухо, в кінці слабкий дощ. 7-14 - вітер, посилення вітру, потім сухо, в кінці слабкий дощ. 15-21 - вітер, тепло. 22-28 - холодний вітер. 29-30 - прохолодно, сухо, вітряно. 14-21 вересня настане "бабине літо".

    Жовтень
    прохолодний, вітряний. 1-6 - прохолодно, холодний вітер. 7-13 - на початку сухого, вітряно, в кінці - невеликі дощі. 14-20 - заморозки, вітер. 21-27 - прохолодно, вітряно. 28-31 - холодно.

    Листопад
    холодний, з опадами нижчими за норму. 1-5 - холодно, слабкий вітер. 6-12 - холодно, слабкі опади. 13-18 - холодно, заморозки. 19-26 - заморозки. 27-30 - мороз.

    Грудень
    помірно морозний, малосніжний, з ожеледдю. 1-4 - мороз, без опадів. 5-11 - морозно, в кінці - слабкі опади, ожеледь. 12-18 - слабкий вітер, мороз. 19-26 - ожеледь, мороз. 27-31 - холодно, дуже слабкі опади.
    Категорія: Новини України | Переглядів: 14708 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net