Четвер, 28.03.2024, 17:32
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Жовтень » 16 » У Нових Санжарах буде парк Матері



    У Нових Санжарах буде парк Матері
    12:47
    13 жовтня відбулася чергова сесія Новосанжарської селищної ради. На ній депутати розглянули кілька питань і завершили її у рекордно короткі строки.
    Селищний голова Андрій Река розпочав сесію з приємного — привітав із Днем народження депутата селищної ради Михайла Шуліпу. Потім, переконавшись, що на засідання прибули 21 з 29 депутатів, Андрій Олександрович розпочав розгляд питань порядку денного. Їх цього разу виявилося всього п’ять. Розпочати депутати вирішили з останнього — розгляду заяв та звернень. Заяв виявилося аж 85 і всі вони стосувалися приватизації землі. Андрій Река запропонував депутатам розглянути їх у робочому порядку і довго на них не зупинятися. Тож далі надійшла черга звернень. Звернення було одне, але досить-таки цікаве. Селищний голова, не гаючись, зачитав його депутатам. Якщо коротко, то у написаному на двох листках ішлося про майбутній парк, який невдовзі планують розбити навпроти Новосанжарського НВК. Автори звернення — учні, їх батьки та вчителі навчального комплексу — зверталися до Андрія Реки із пропозицією назвати майбутню окрасу Нових Санжар «парком Матері». У цьому парку, пишеться в листі, можна розташувати і портрети героїв‑новосанжарців. Під листом було 162 підписи. Тепер Андрій Олександрович запитував депутатів — чи затвердять вони нову назву? Сам мер, здається, остаточно відмовився від своєї попередньої ідеї — «Парк борців за свободу та незалежність України», і цілком підтримував щойно запропоновану. Не заперечували і депутати. За що і проголосували. Окремо вирішили створити комісію та провести конкурс на кращі віршовані рядки про матір, які пізніше можуть з’явитися на вході до парку Матері.
    Надалі депутати надовго не затягували засідання. Заслухали та затвердили два бюджетних питання. Переглянули тарифи на воду для «інших споживачів», тобто не для простих жителів селища, а організацій, установ та іже з ними. Тепер кубометр води коштує для них не 10,20 грн., а 17,34 грн.
    Далі депутати розглянули пропозиції виконкому щодо основних заходів соціально-економічного розвитку Нових Санжар на 2010 рік. У переліку було заплановано ну ду-у-у-же багато — ремонти вуличного освітлення і доріг, обладнання пунктів роздільного збору сміття, благоустрій парку та інших територій селища, закупівля нової техніки і так далі. Але все це поки що лише у планах і в реальності коштуватиме близько 3,5 мільйонів гривень.
    —Але будуть гроші, чи не буде, — висловися Андрій Река, — а прийняти нам ці пропозиції треба. Щоб коли нам раптом дадуть кошти, ми одразу знали куди їх витратити.
    Завершилася сесія на мажорній ноті. Депутат Ігор Нещадим, який водночас є старостою «Парку батьків та дітей початку третього тисячоліття», повідомив, що у селищі народилося вже чимало малючків, батьки яких бажали б посадити дерево на честь своєї дитинки.
    —Нема нічого приємнішого, ніж саджати дерева на честь діток, — посміхнувся Андрій Река. — Давайте зберемо батьків у найближчий підходящий день і досадимо нові ряди нашого парку.
    На тому сесія і закінчилась. Цього разу знову без суперечок і скандалів. Що останнім часом вже стає традицією.


    Володимир ПАРШЕВЛЮК
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 3227 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 6
    22.10.2009
    6. МакS [Матеріал]
    Як це Рекі раптом дати гроші? Та цей спеціаліст уміє з ними розправлятися...Ви подивіться у дітей та самого які машини, не менше 200 тис. вартістю.То йому потрібно старатись, тіпа для громади... У Санжарах землі не знайдеш під забудову, все продано...

    19.10.2009
    5. Козак [Матеріал]
    Та ви що не бачите, він і сесію підмазав під Шуліпу, це ще в Реки політтехнолог. Уже у Давиденка був, у Долини Був,у Реки все попереду. Хворий мер,- біда для його жителів.

    18.10.2009
    4. Іван [Матеріал]
    Река царь! І плани у чоловіка царські! Якщо прокуратура або лікарі не зупинять.....

    17.10.2009
    3. Poslannik [Матеріал]
    Так, звернення організувув сам,але погодьтесь, шановні. як вишукано вийшов їз незручної для себе ситуації, коли вся громадськість Новосанжарщини. всі ветерани виступили проти дебільної ідеї назвати Алею Слави-алеєю борців за незалежність?!!! Жаль тільки депутатів селищної ради,яким дооводиться підтримувати такий БРЕД! А що ,шановні, купив вас Река пянками на Дніпрі, тепер совісно слово проти сказати ?
    ЯК ВИ МОГЛИ ДОЗВОЛИТИ РЕЦІ ПОКЛАСТИ ПРАВОСЛАВНИЙ ХРЕСТ ПІД НОГИ? Це ж глум над християнами! Це поступок АНТИХРИСТА!
    Це той,що бореться за молодь? А подвіря дитсадка зробив звалищем. Дай Боже щоб ніхто з діток не травмувався!. А друг Пантелей (санслужба) не бачить. Нікого і нічого крім себе любимого река не бачить і не чує, люди для нього бидло. Ви чули яким матом він обкладає працівників комунальних служб, заступника свого прилюдно!? Чому Віблий не захотів з ним працювати-не терпить хамства! Думайте, дюди, вибори скоро!!!

    16.10.2009
    2. Козак [Матеріал]
    Та він напевно лісничиство уже задовбав із своїми сажанцями,ні ума , ні фантазії.Скоро Санжари всі будуть покриті бутом,як будто у Реки свій кар,єр.Стидоба, та хай він поїде в Миргород, Кременчуг до земляка та подивиться, що люди роблять. Та в Козельщині і тій краще ніж маразм Реки. і всі як заворожені ті депутати, голосують за фігню, яку пропонує Река. Хто з туристів це оцінить, він собі памятники будує. Ви ж подивіться, що з Полтавської битви памятника зробив-приципив якогось голуба, і думає що відреставрував. Позорище. А той стовб антикризовий,-це тільки для дебілів. щоб руки собі повідбивали. Або стіл примирення з хреста зпроблений і поряд тризубезь. А герб України в бут замурував.Кіно для зачарованих.

    16.10.2009
    1. Maks [Матеріал]
    От старий маразматик, забув що уже дозвіл давав на забудову алеї Слави, сам з Девятко написав звернення за вчителів,як будто йому уже ніначому піаритися. На фоні ідеї Федоренка і за кошти районної ради напевно саме краще.


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net