Пятниця, 19.04.2024, 00:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5555
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Квітень » 2 » Плотніков: Професійний бокс у Львові нікому не потрібен



    Плотніков: Професійний бокс у Львові нікому не потрібен
    14:33
    Новостворена промоутерська компанія братів Кличко – K2 Promotions Ukraine свій перший турнір проведе 24 квітня у Києві. В межах турніру черговий рейтинговий бій проведе львів’янин Костянтин Ровенський.
    Новостворена промоутерська компанія братів Кличко – K2 Promotions Ukraine свій перший турнір проведе 24 квітня у Києві. В межах турніру черговий рейтинговий бій проведе львів’янин Костянтин Ровенський.
    Ровенський востаннє в ринг виходив іще в жовтні 2009 року. Останні бої він проводив під егідою K2 East Promotions. Також у жовтні свій останній бій провів іще один львівський боксер – чемпіон Європи за версією EBA Віктор Плотніков. Той поєдинок тривав не довго. Плотніков уже в другому раунді змусив капітулювати грузина Давида Тлашадзе. Коли ж Віктор знову вийде в ринг, наразі не відомо.
    Про новий етап у своїй кар’єрі, пов'язаний із K2 Promotions Ukraine, Віктор Плотніков розповів ексклюзивно для «Погляду».

    - Вікторе, ти не будеш боксувати наприкінці квітня у Києві?
    - Думаю, що так. Я міг вийти в ринг у квітні, якби бій когось із учасників вечора з якихось причин скасували. Але цього не сталося, часу залишається на підготовку обмаль, тому і не розраховую на те, що за місяць проводитиму бій.

    - Як менеджери пояснюють тобі цей простій? Останній бій ти проводив близько півроку тому, для боксера це вже чимала пауза…
    - Мені чітких пояснень менеджери не давали. Вони самі вирішують, хто і коли боксує.

    - Взагалі, була розмова із генеральним директором K2 Promotions Ukraine Олександром Красюком стосовно твоєї кар’єри?
    - Так, була. Олександр Красюк запевнив, що вони і надалі влаштовуватимуть турніри, зацікавлені в тому, щоб я боксував, захищав свій титул, просувався в рейтингу провідних боксерських організацій. Тобто, компанія братів Кличків працюватиме, як і раніше. Єдине, вони організовуватимуть менше турнірів. Упродовж року K2 Promotions Ukraine планує провести п’ять вечорів боксу. В цієї компанії є 13 боксерів, тому, думаю, вони реально зможуть провести впродовж року лише три турніри. Можливий іще такий варіант, що вони влаштовуватимуть бої своїм боксерам «на стороні», за кордоном.

    - Бодай орієнтовно, коли ти проведеш наступний бій?

    - Орієнтовно на початку літа, у червні. Здається, в цей час К2 планує організувати турнір в Одесі. Там я і мав би боксувати.

    - Упродовж останнього часу не виникало думки пошукати собі інших промоутерів?
    - Я не бачу альтернативи. Інші боксери не можуть собі знайти промоутера. Нужненко, Байсангуров відмовилися продовжувати співпрацю з компанією Кличків. У світі криза, промоутерські компанії повсюди розпадаються.

    - Заур Байсангуров і Юрій Нужненко продовжать співпрацю із Вадимом Бухкаловим. Ти не розглядав варіант переходу під опіку до цього промоутера?

    - Вадим Бухкалов телефонував мені, але чогось конкретного я від нього не почув. Він хотів поїхати на перемовини в Німеччину, Америку. Вадим Бухкалов, як на мене, зараз не в змозі бути промоутером, а лише менеджером. Тобто, він може десь домовитися про проведення бою, але власні вечори влаштовувати йому важко.

    - Розпад K2 East Promotions, загалом, українському боксу приніс більше шкоди, чи це робочий безболісний процес?
    - Розпад завжди більше шкодить. Раніше промоутери проводили більше турнірів, зараз менше. Було впродовж року 10 турнірів, а зараз заплановано лише п’ять.  

    - Взагалі, не розчарований співпрацею з K2 East Promotions?
    - З самого початку мені сказали, що вестимуть мене до серйозного титулу. Організовуватимуть бої, я поступово мав би підніматися в рейтингах. Вони ж також зацікавлені в тому, аби я вийшов на серйозний рівень. Від своїх слів менеджери не відмовляються. А що з того вийде, побачимо. В Кличків є ім’я, яке відоме у всьому світі. Вірю, що вони здатні допомогти мені вийти на серйозні бої. Основне – бути готовим використати свій шанс.


    - Які в тебе зараз позиції в рейтингах провідних версій?
    - Особливо за рейтингами не стежу. Не так давно я був 13-м у рейтингу WBA, 7-м за версією EBU. Мене просуватимуть в рейтингу WBA.

    - Чому брати Клички для боксерів із К2 влаштовують бої тільки в Україні й, за винятком росіянина Заура Байсангурова та білоруса Олександра Устінова, нікого не запрошують в андекарт своїх боїв?

    - Олександр Красюк казав, що тепер у кожному турнірі, в якому головний бій проводитиме хтось із Кличків, мінімум два боксери проводитимуть бої із K2 Promotions Ukraine. Хтось із нас може боксувати в Німеччині в андекарті бою Віталія Кличка і Альберта Сосновського.

    - У Львові з кожним роком все більше боксерів-професіоналів покидають спорт, нових не з’являється. Як вважаєш, у нашому місті цей вид спорту здатен вижити?
    - Професійний бокс у Львові нікому не потрібен. У нас ніхто не хоче вкладати гроші в цей вид спорту. В Донецьку потужні спонсори, тому там і проводять вечори боксу регулярно. А в нас у найближчому майбутньому особливих перспектив я не бачу. Після титульного поєдинку в червні 2009 року Сергій Янчишин (львівський менеджер із професійного боксу, – авт.) обіцяв влаштувати мені захист титулу в рідному місті в грудні 2009 року, потім дата змістилася на січень 2010. Зараз у нас квітень, а далі розмов справа так і не просунулася. Немає спонсорів.


    www.prosport.lviv.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 959 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net