Субота, 20.04.2024, 15:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5557
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Квітень » 23 » Віталій Кличко: Хею потрібно визначитися, ким бути побитим



    Віталій Кличко: Хею потрібно визначитися, ким бути побитим
    17:13
    Віталій Кличко розповів, чому він вирішив боксувати саме з Сосновським і прояснив ситуацію щодо поєдинку з Хеєм.
    Чемпіон світу з боксу WBC у надважкій вазі Віталій Кличко розповів, чому він вирішив боксувати саме з Сосновським, зазначив, що не проти поєдинку з Девідом Хеєм, побажав удачі своєму співвітчизникові Олександру Дмитренку у наступному бою з Одлі Харрісоном, а також підкреслив, що не є прихильником політизації боксу.

    - В одному з недавніх інтерв'ю ви визнали, що заробите на поєдинку з Сосновським менше, ніж заробили б проти Валуєва. Виходить, ви відмовилися від більш грошового бою з відомим суперником заради менш прибуткового поєдинку проти маловідомого опонента, чому?
    - Я неодноразово говорив, що якщо людиною рухають гроші, а не бажання стати найкращим, з цього нічого доброго не вийде. Де зараз Валуєв, який ціну собі ніяк не міг скласти? Він буде битися з нікому не відомим Солісом ... Хоча ще недавно у нього була можливість боротися за найпрестижніший титул в у надважкій вазі, яким володіли Мохаммед Алі, Майк Тайсон, Леннокс Льюіс. Коли я свого часу отримав таку пропозицію, погодився не роздумуючи. Валуєва це не влаштувало. Тому я вийшов з цих безрезультатних переговорів, які тягнулися не один місяць і вибрав собі в суперники чемпіона Європи Альберта Сосновськи. Молодого, неймовірно мотивованого і небезпечного боксера.

    - Ходять чутки, що Сосновськи був обраний в якості суперника з прицілом на можливий бій проти Томаша Адамека, якщо він отримає 24 квітня перемогу над Крісом Арреолою. Можете підтвердити або спростувати цю інформацію?

    - Ми ніколи не приховували, які суперники нас з братом цікавлять. Навіщо вигадувати обхідні варіанти, якщо є прямі шляхи?

    - Ваш останній поєдинок проти Кевіна Джонсона тривав дванадцять раундів і став лише другою перемогою за очками за всю вашу довгу кар'єру професійного боксера. Спробуєте ви реабілітуватися в бою з Альбертом Сосновським, і зробите все, щоб перемогти нокаутом? Або для вас це не настільки важливо?
    - Основна мета - бути переможцем. У поєдинку проти Джонсона я домінував всі 12 раундів, і ні у кого не виникало сумнівів, хто кращий. Це одноголосно підтвердили своїм рішенням судді. Я був лише трохи засмучений через те, що в процентному співвідношенні в мене кількість виграних поєдинків більша, ніж кількість нокаутів.
    Але навіть при цьому мій коефіцієнт залишається найвищим у світі. У поєдинку з Сосновським 29 травня я націлююся лише на перемогу. Якщо ця перемога буде нокаутом, до чого я і прагну, то буду дуже радий. Якщо ж перемога буде за очками, то обіцяю всім любителям боксу 12 раундів захоплюючого драматичного поєдинку.

    - Ваш співвітчизник Олександр Дмитренко вже не раз заявляв, що з великим задоволенням вийшов би проти вас на ринг і навіть говорив про це вашому тренера Фріцу Здунеку. Чи відомо вам про це? Якщо так, то що ви думаєте з приводу поєдинку Кличко - Дмитренко?
    - А що тут думати? Дмитренко програв бій Чемберсу, а Чемберса Володимир у свою чергу відправив у нокаут. Для того, щоб зустрітися з братами Кличками, потрібно завоювати це право, пройшовши всі щаблі. Наступний бій у нього буде з Одлі Харрісоном за звання чемпіона Європи. Ми тримаємо кулаки за Олександра.

    - Не так давно британець Девід Хей здобув перемогу над американцем Джоном Руїзом, після чого назвав себе найбільш яскравим важковаговиком сучасності, паралельно викликавши обох братів Кличків на ринг. Скажіть, поєдинок Девіда Хея з вами або Володимиром можливий? Або ж після декількох зірваних переговорів ви не хочете мати з ним справ?
    - Переговори з ним йдуть. Хею потрібно визначитися - кого з нас двох вибрати, щоб потім опинитися в горизонтальному положенні без свідомості на помості рингу. Якщо він вирішить виходити в ринг проти мене, то я нокаутую його в другому або третьому раунді. Якщо ж він прийме виклик Володимира, то мій брат, як людина мистецтва, буде розтягувати задоволення і розфарбовувати обличчя Хея 12 раундів в усі кольори піци.

    - Взагалі, скільки ще плануєте боксувати і з ким хотіли б обов'язково зустрітися до відходу з боксу?
    - Наша мета - зібрати всі пояси, і останній з них поки що знаходиться у Хея.

    - Як ви думаєте, переговори про поєдинок вашого брата Володимира і Олександра Повєткіна будуть складними? Або ж із промоутерами росіянина буде неважко знайти спільну мову? Яка вірогідність того, що цей бій відбудеться в цьому році?
    - Ймовірність, що поєдинок Кличко - Повєткін пройде в цьому році, висока. Ще не укладені контракти, ми не можемо нічого сказати. Якщо Володимир не домовиться найближчим часом з Хеєм, то вийде в ринг проти Олександра Повєткіна.

    - Віталію, вам успішно вдається поєднувати заняття великим спортом і великою політикою. Що на даному етапі життя для вас важливіше?
    - Я не можу сказати, що для мене важливіше. У спорті я хочу зібрати всі пояси чемпіонів, з політикою я пов'язую своє майбутнє. Саме від грамотних політичних кроків залежить майбутнє моїх дітей, майбутнє моєї країни. Україна має величезний потенціал, але ось як довго ми будемо пишатися цим потенціалом, замість того, щоб його реалізовувати? Я роблю все, щоб інвестувати свої знання, енергію, контакти в те, щоб наша країна розвивалася, щоб стала повноцінною частиною Європи.

    - Що ви можете сказати тим уболівальникам, які можливі поєдинки (Кличко - Повєткін, Кличко - Валуєв) на боксерському рингу намагаються перенести в політичну площину?

    - Мені дуже подобається вислів одного з політиків, який, порівнюючи відносини України і Росії, України і США, сказав: "Україну і Америку розділяє океан. Україну і Росію об'єднує багатовікова історія". Народи наших країн дружні, а всі спекуляції на тему кольорів прапорів України і Росії - це справа рук політиків. Але як би вони не старалися надати спортивним змаганням політичне забарвлення, нічого у них не вийде. Як приклад: уболівальники більш ніж 100 країн світу під час поєдинків братів Кличків однаково вболівають, переживають і радіють нашим перемогам. Тому що спорт не має національності, кордонів і бар'єрів.


    http://tsn.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 583 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net