Пятниця, 29.03.2024, 11:36
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Квітень » 26 » Регіонали, які закрилися у Раді, зірвали хімчистку залу. Прибиральниць виштовхали втришиї



    Регіонали, які закрилися у Раді, зірвали хімчистку залу. Прибиральниць виштовхали втришиї
    15:30
    Депутати Партії регіонів не дали можливості провести прибирання і хімчистку залу за вихідні перед сесійним тижнем, розповів журналістам голова Верховної Ради Володимир Литвин у понеділок.
    «Річ у тім, що між Управлінням справами апарату Верховної Ради і відповідними структурами є угода на хімічне чищення сесійного залу», - сказав Литвин, додавши, що ця робота здійснюється у вихідні дні.
    «А потім з'ясувалося, що зайшла туди група народних депутатів і цих жінок (із відповідної служби – ред.) звідти попросили», - сказав він.
    Спікер також підкреслив, що дізнався про те, що депутати перебувають у сесійному залі у неділю. «Так що ж, я повинен був прийти і заглядати у замочну щілину?», - сказав він.
    Коментуючи ситуацію, пов'язану з тим, що депутати Партії регіонів перебували у сесійному залі парламенту всі вихідні з метою перешкодити можливому скликанню позачергового засідання парламенту, ініційованого опозицією, Литвин сказав: «Просто йде змагання, хто перший забіжить у сесійний зал».
    Спікер зазначив, що депутати Партії регіонів приходили до нього з ініціативою провести позачергове засідання парламенту у четвер або п'ятницю на минулому тижні, проте спікер відмовив їм у зв'язку з тим, що документи щодо ратифікації угоди між Україною і Росією стосовно продовження перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України не були готові до розгляду у парламенті.
    За словами голови парламенту, після цього приходили представники БЮТ, також з ініціативою скликати позачергове засідання, проте у них не були зібрані необхідні документи для скликання такого засідання. Він зазначив, що такі документи надійшли до нього тільки у п'ятницю о 13:30.
    Відповідаючи на запитання, чи знаходиться депутати від Партії регіонів у сесійному залі досі, Литвин сказав: «Я не ходжу туди. Мені принизливо це робити. Я переконаний, що потрібно припинити цю практику. Ви думаєте, що я отримую величезну насолоду, коли люди сидять у президії, сплять, підпирають стільцями (двері входу у президію – ред.)? Ми ж принижуємо один одного. Я міг би вчинити простіше – сказати не відкривати дверей у сесійному залі. А тоді, як на розпродажу у США: хто швидше скочить у двері».
    Відповідаючи на уточнююче запитання журналістів, чому ж він так не зробить, спікер сказав: «Пізно», повідомляє «Інтерфакс-Україна».
    Як повідомляв ForUm, 24 квітня народні депутати Андрій Шкіль (БЮТ) і Ярослав Кендзьор (НУ-НС) заявили, що депутати від Партії регіонів забарикадували сесійний зал Верховної Ради і не пропускають у нього представників опозиції. За словами Шкіля, депутати від опозиційних фракцій вранці намагалися увійти до сесійного залу, проте це їм не вдалося, тому що всі двері зачинені.
    Опозиціонери мали намір провести позачергове засідання ВР з розглядом на ньому питання про угоду щодо продовження терміну перебування в Україні Чорноморського флоту Російської Федерації.
    Того ж дня опозиція провела мітинг біля стін ВРУ і висловила свою незгоду з пактом Януковича-Медведєва.
    У той же час прихильники Партії регіонів оточили будівлю парламенту по периметру з тим, щоб перешкоджати можливим спробам опозиціонерів прорватися до будівлі Верховної Ради.
    Нагадаємо, 21 квітня Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв підписали угоду щодо продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту Росії у Севастополі. В обмін на цю угоду Україна добилася зниження ціни на російський газ на 30%, але не більше, ніж на 100 дол. за тисячу кубометрів.


    http://ua.for-ua.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 897 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net