Четвер, 25.04.2024, 07:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Серпень » 16 » Ігор Суркіс: Претензій до суддів бути не повинно



    Ігор Суркіс: Претензій до суддів бути не повинно
    16:33
    Президент "Динамо" Ігор Суркіс дав велике інтерв'ю, у якому прокоментував поразку від "Ворскли" (3:1) і розповів про можливі трансфери.

    - Невдача в зустрічі з «Ворсклою» мала передумови або стала для вас сюрпризом?
    - Футбол тим і хороший, що сюрпризи у ньому трапляються навіть тоді, коли цього найменше очікуєш. Втім, полтавський клуб давно став грозою авторитетів: в минулому турі він обіграв «Металіст», а в цьому - завдав поразки «Динамо». Було б добре, якби цій команді вистачило сил так само вдало зіграти з «Дніпром» і «Шахтарем» - відомо чимало прикладів, коли, викладаючись у матчі з одним фаворитом, клуб потім зменшували обороти і не показував такої переконливої гри з іншими.
    Якщо хочете знати мою думку, залог сьогоднішніх успіхів «Ворскли» - кваліфікація її головного тренера Миколи Павлова. Мені доводилося працювати з ним, і я знаю цю людину як відмінного мотиватора. Продовжуючи роботу, розпочату Віктором Носовим, він зумів створити в Полтаві чудовий мікроклімат. Перемогти «Ворсклу» на її полі нам не вдається третій сезон поспіль: два роки тому ми зіграли тут унічию 2:2, рік тому - 1:1.
    Але все вищесказане не означає, що поразка не стала для мене несподіваною. Мені не хотілося б розбирати гру футболістів «Динамо» по персоналіях, але переконаний, що для команди, яка претендує на вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів, ми виглядали невиразно - навіть з поправкою на спеку і майбутній у вівторок матч з «Аяксом».
    Справа не в тому, що вже в компенсований час пропустили третій м'яч з пенальті - він, якщо розібратися, нічого не вирішував. Засмутила відсутність цілісної картини гри, а найбільше - той факт, що гравці, які замінили основних виконавців не спробували довести наставникові серйозність власних домагань. Іншими словами, пред'явити претензії нашим гравцям я можу перш за все щодо самовіддачі.

    - Валерій Газзаєв не випустив у стартовому складі ряд гравців основи, а Шевченко і зовсім не включив в заявку...
    - Це був вимушений захід: у переддень двох чи не найбільш принципових ігор сезону з голландцями потрібно було дати відпочити провідним виконавцям. Лише наприкінці полтавського матчу тренер випустив Михалика і Єрьоменко, який повернувся у стрій раніше терміну. Нінковича вирішив поберегти - кілька додаткових днів благотворно позначаться на повернення їм колишньої форми.
    Що стосується Шевченка, то після недавнього матчу за збірну він відчув нездужання, й не дивно, що Газзаєв дозволив йому пропустити гру з «Ворсклою». Грати без права на відпочинок в такому щільному графіку нелегко навіть молодим футболістам - погляньте на Коноплянку, який у цьому ж турі був несхожий на себе. А нашому капітанові скоро виповниться 34, але коли він грає, мало хто згадує про його вік.

    - Недарма кажуть, що «Динамо» із Шевченком і без нього - дві різні команди.
    - На полі біля колективу повинен бути лідер, і наш капітан - ідеальне втілення цієї якості. У суботу в його відсутність нам бракувало футболіста, здатного не просто взяти на себе гру, але і переломити сюжет поєдинку, що складався не на нашу користь. При цьому повністю погоджуся з післяматчевим коментарем Павлова: якщо б нам вдалося забити першими, «Ворсклі» б не було на що розраховувати. Суперник грав на емоційному підйомі, та й матеріальні стимули напевно зіграли свою роль. Ми розуміємо, що неможливо пройти сезон без поразок, але хочеться вірити, що гравці і тренерський штаб «Динамо» зроблять висновки з цієї невдачі.

    - Що, на ваш погляд, перешкодило Мілевському взяти на себе тягар лідерства?
    - Мені складно відповісти на це питання хоча б тому, що одна людина в полі не воїн - грати, не опускаючись нижче певної планки, повинна вся команда. Мені ж, незважаючи на гол Алмейди, дуже не сподобалися дії наших гравців оборонної лінії. Якщо ж виділяти когось, то в цьому матчі непогано проявили себе Гусєв та Бертольо.

    - Але є думка, що на повну силу Мілевському не дозволяють грати думки чи то про «Локомотив», чи то про «Зеніт»...
    - Не можу обмежувати думки футболістів, але щодо цього гравця ми поки не отримали жодної виразної пропозиції - і зміни в керівництві залізничників, як я вам недавно вже говорив, ніяк на ситуації не позначилися.

    - Уболівальники очікували в грі з «Ворсклою» дебют Андре, проте його не виявилося навіть у запасі. Чи вірно, що виникли якісь складнощі з отриманням його трансферного листа?
    - В угоді між «Динамо» і «Сантосом» був пункт, згідно з яким футболіст після повернення до Києва має повторно пройти медобстеження, адже після липневого візиту до наших лікарів він зіграв два матчі за колишній клуб у фіналі Кубка Бразилії і пів-тайму - за збірну Бразилії.
    У четвер прямо з аеропорту він вирушив у клініку «Борис», а в п'ятницю ми, отримавши позитивний висновок фахівців, перевели на рахунок «Сантоса» обумовлені 8,1 мільйона доларів. На рахунок бразильського клубу гроші поступлять не пізніше ранку понеділка, а значить, отримавши в той же день його трансфер, ми зможемо заявити Андре на вирішальний відбірковий раунд Ліги чемпіонів.

    - Рішення по складу, звичайно ж, приймає головний тренер, але якщо звернутися до вашої інтуїції: є ймовірність, що Андре і Гільєрме вийдуть на поле з перших хвилин проти «Аякса» вже в цей вівторок?
    - Шанси Гільєрме, мені здається, невеликі - замість тренувань форвард майже десять днів займався питаннями, які не виникли б, не візьми ЦСКА на озброєння принцип «ні собі, ні людям». Дуже сумніваюся, що лише в останній момент цей клуб визначився, чи потрібен їм наш бразильський нападаючий. Все залежало від того, як повернеться ситуація з Вагнером Лавом. У результаті Гільєрме приїхав до Києва розібраним - як фізично, так і психологічно.
    Армійці, слід розуміти, вже обговорювали з ним умови особистого контракту, хлопець перевіз до Москви родину - і тут все різко змінилося. Довелося знову відвозити дружину і дочку в Бразилію, мотатися туди-сюди над Атлантикою. А адже ми ще в кінці червня просили керівництво ЦСКА, якщо воно планів щодо Гільєрме не будує, відпустити гравця раніше, щоб той пройшов з «Динамо» збори і органічно вписався в колектив. Фізично, втім, він готовий непогано, і через тиждень, мені здається, буде готовий грати.

    - Після того, як стало відомо, що в Маграо немає надриву м'язи, говорилося, що він зможе відновитися до першої гри з «Аяксом» ...
    - Теоретично це можливо, практично ж - ступінь готовності визначить головний тренер.

    - А Ярмоленко? Судячи з того, що він вже приступив до тренувань, харчове отруєння виявилося не настільки серйозним, як розголосили в інтернеті.
    - Протягом доби його вдалося вивести з проблемного стану. У таку спеку, як ви розумієте, можливо всяке - і отруєння, і сонячний удар. Зараз Ярмоленко знову перебуває в оптимальних кондиціях, і я впевнений, що відсутність у матчі з «Ворсклою» у стартовому складі його, Єрьоменка, Михалика, Нінковича і Шевченко пов'язано з бажанням Газзаєва поберегти їх до гри з «Аяксом». З тієї ж причини був, до речі, замінений Гармаш: у першому таймі він отримав у зіткненні розсічення коліна, але пошкодження виявилося не таким складним.
    Схоже, наш головний тренер хотів добути в Полтаві перемогу малою кров'ю. Але рівень українського чемпіонату останнім часом помітно зріс, і «Ворскла», як я вже мав нагоду зазначити, стала грозою авторитетів. Якщо і далі так піде так, фінансування у команди покращиться - з Павловим на чолі полтавський клуб сам стане авторитетом.

    - Раз уже ви повернулися до розмови про останній матч - скажіть, що мав на увазі Газзаєв, кажучи, що не хоче коментувати ні гру, ні суддівство.
    - Чого тільки не скажеш у запалі емоцій. Напевно, він просто не захотів обговорювати гру без її детального вивчення. Але, думаю, про причини поразки «Ворсклі» він розповість у понеділок на прес-конференції з нагоди майбутньої зустрічі з «Аяксом». А ось до суддів, на мій погляд, претензій при такому результаті і сюжеті гри бути не повинно.

    - На завершення - питання ще про декілька гравців. Бразильський «Греміо», де грає в оренді Родріго, після конфлікту гравця з партнерами по команді заявив, що планує повернути його до Києва...
    - Планувати можна все що завгодно, але особисто я чекаю Родріго не раніше січня 2011 року. До цього відповідальність за футболіста несе його нинішній клуб.

    - А Діакате? «Динамо» як і раніше шукає йому новий клуб?
    - Поки сенегальський захисник працює за індивідуальною програмою, а його агенти займаються пошуками варіантів. Знайдуть - поїде, ні - буде доводити Газзаєву, що має право претендувати на місце у складі ...


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 640 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net