Пятниця, 29.03.2024, 14:54
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Грудень » 7 » Головні новини України Українці найчастіше шукають в Інтернеті фотографії, прогноз погоди і соцмережі – Google



    Головні новини України Українці найчастіше шукають в Інтернеті фотографії, прогноз погоди і соцмережі – Google
    15:28
    Українські інтернет-користувачі у 2010 році найчастіше бажали переглядати зображення, цікавилися погодою і соціальними мережами, свідчать результати щорічного дослідження пошукових запитів Google ZeitGeist.
    Як повідомляється в прес-релізі Google, найпопулярнішими запитами стали "фото", "погода" і соціальна мережа "Вконтакте". Четвертим за популярністю став запит "ігри", п'ятим – виробник мобільних телефонів Nokia, шостим – "перекладачі". До десятки популярних запитів також увійшли портал mail.ru і соціальна мережа "Однокласники".
    Про зростання популярності інтернет-сервісів серед українців свідчать дані за найбільш швидкозростаючими запитами. Так, на першому місці за зростанням запитів перебуває мережа "Вконтакте", на другому – термін "статуси", також пов'язаний із соціальними мережами, на четвертому – "ютуб" (сервіс відео-хостингу YouTube), на шостому – безпосередньо "гугл", на сьомому – соціальна мережа Facebook, на восьмому – "інтернет-крамниці".
    Користувачі також часто запитують про значення специфічних інтернет-жаргонізмів таких як "ололо" (вираз сміху, одна з похідних абревіатури LOL від англ. "Laughing Out Loud", перше місце за частотою серед запитів типу "Що таке ...?"), "кеп", "інвайт", "імхо", "фейк". Поряд з цими сленговими термінами, незрозумілими для українців були слова "ГМО", "смартфон", назви соціальних мереж facebook і twitter.
    "Персоною року" для українських інтернет-користувачів, за версією Google, стала американська співачка Lady Gaga – саме вона лідирує за кількістю пошукових запитів серед знаменитостей. Поп-діва виявилася для українців популярнішою за російських акторів, які пішли з життя, Юрія Степанова (друге місце), Анни Самохіної (третє місце), Владислава Галкіна (шосте місце) та співачки Валентини Толкунової (восьме місце), відстороненого від священослужіння в РПЦ російського актора і режисера Івана Охлобистіна (четверте місце), української співачки Злати Огневич (п'яте місце), прем'єр-міністра Миколи Азарова (сьоме місце) і популярного педіатра Євгена Комаровського (десяте місце). До списку запитів за персоналіями також увійшов запит "президент Польщі", пов'язаний із загибеллю в авіакатастрофі Леха Качинського.
    Найцікавішими подіями 2010 року для українців стали фестиваль електронної музики "КаZантип", пісенний конкурс "Євробачення" та вручення премій американської кіноакадемії "Оскар". До п'ятірки також увійшли найпрестижніший клубний футбольний турнір Європи – Ліга чемпіонів УЄФА фінальний матч 55-го розіграшу якого відбувся в травні, і українські вибори. Менший інтерес викликали XXI Зимові Олімпійські Ігри у Ванкувері (шосте місце), конкурс краси "Міс України" (сьоме місце), землетрус і епідемія холери на Гаїті (восьме місце), вступна кампанія в українських вишах (дев'яте місце). Події навколо ухвалення Податкового кодексу опинилися на десятому місці в рейтингу пошукових запитів.
    Підрахувавши частоту запитів за кожним окремим місяцем, у Google дійшли висновку, що в січні українців найбільше цікавили вибори президента, в лютому – Зимова Олімпіада, в березні – актор В.Галкін, у квітні – християнське свято Великодня, в травні – курйоз із падінням вінка на президента Віктора Януковича, в червні об'єктом пошуків був сайт із результатами зовнішнього шкільного тестування. У липні користувачі українського сегмента Інтернету активно стежили фестивалем молодих виконавців "Нова хвиля" в Юрмалі, в серпні шукали сайт Верховної Ради, у вересні столичний фестиваль "Гогольфест", а в жовтні – російський серіал "Інтерни". Листопад приніс занепокоєння результатами місцевих виборів, а грудень – Податковим кодексом.
    Згідно з результатами дослідження, найбільш затребуваною покупкою цього року був вентилятор. Другим за необхідності предметом став нетбук, а третім – йогуртниця. З побутових приладів у десятці найпопулярніших покупок виявився блендер (четверте місце) і телевізор (дев'яте місце), з hi-tech продуктів – 3d-окуляри і iPhone 3G (сьоме і восьме місце відповідно), також є попит на гумові чоботи, матраци (п'яте і шосте місце) та вживані автомобілі (десяте місце).


    www.interfax.com.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 560 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net