Четвер, 28.03.2024, 15:14
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3483
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1108
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2731
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2011 » Березень » 21 » Пиво змінює стать людини



    Пиво змінює стать людини
    16:28
    У наш час пиво вже стало на стільки буденним і нормальним, що люди просто перестали звертати увагу на молодь, що йде з пляшкою пива по вулиці. Я розумію, що нового нічого не відкрию, але якщо хоч одна людина зробить висновки, то я думатиму, що усі мої зусилля були не марними.
    Хоча само пиво відоме вже давно, досі немає ясності в тому, як же діє воно на організм людини.
    Давно було відмічено, що вживання спиртного призводить до фемінізації чоловіків і маскулінізації жінок, тобто у чоловіків з’являються деякі жіночі ознаки і розвивається імпотенція, а жінки стають «мужнішими» — грубішає голос, характер, з’являється «рослинність» на обличчі. Серед усієї різноманітності алкогольних виробів, доступних на даний момент, саме пиво чинить найбільш негативний вплив на зміст статевих гормонів в організмі чоловіків і жінок. Всесвітня організація охорони здоров’я ще в 1975 році своїм рішенням на 28-ій сесії в Женеві ухвалила вважати алкоголь наркотиком, що підриває здоров’я людства. Також в Гості 18300-72 на спирт в п. 5.1 дано таке визначення: етиловий спирт — легко займиста, безбарвна рідина з характерним запахом, відноситься до сильнодіючих наркотиків. До суті цього явища офіційна наука впритул підібралася лише в 1999 році. Виявилось, що до складу хмелю, який надає пиву специфічний гіркуватий смак, входить речовина, що відносяться до класу фітоестрогенів («фіто» — рослина, «естроген» — жіночий статевий гормон).
    Мало, хто знає, що в людському організмі немає жодного органу, який би не руйнувався під дією алкоголю. Але найсильніші зміни настають в людському мозку. Після прийому бокалу пива, склянки вина, чаркигорілки — спирт, що міститься в них, всмоктується в кров, з кровотоком йде в мозок і у людини починається процес інтенсивного руйнування кори головного мозку. Механізм руйнування дуже простий. Раніше в 9-му класі на уроках біології проводили такий дослід. У пробірку наливається вода і в неї додається декілька крапель крові. На тлі лампи вода забарвлюється в яскраво помаранчевий колір. Тут же в цю пробірку додається декілька крапель горілки, і прямо на очах кров згортається пластівцями. Такий же процес зсідання крові відбувається і в судинах людини.
     А тепер про фітоестрогени, точніше про гормони, які входять до його складу, якщо людина починає приймати невластивий йому гормон, то його вигляд, голос, характер поступово міняються. До речі, цим користуються люди, які свідомо хочуть змінити свою статеву приналежність.
    Важливою особливістю гормонів є їх висока активність навіть в низьких концентраціях. Так, в орга­нізмі здорової жінки за добу виробляється усього лише 0,3-0,7 мг естрогену, що прибизно становить половину крупинки цукру. Цієї кількості цілком вистачає, щоб людина була жінкою. Діюча концентрація жіночого гормону в 1 л пива може досягати 0.15 мг в перерахунку на естроген. Тут, проте, треба від­мітити, що 90% фітоестрогена в пиві міститься в неактивній формі, але у 30% європейців мікрофлора кишковика працює таким чином, що переводить гормон в активну форму вже усередині організму — в тонкому кишковику.
    Як впливає пиво на чоловіків? Чоловік, споживаючи пиво, істотною мірою заміщує у власному організмі чоловічий гормон на жіночий. Якщо чоловічий гормон дає йому активність, вольові якості, прагнення до першості, бажання домінувати, то, вживаючи жіночий гормон, чоловік перетворюється в безвільну, апатичну істоту проміжного роду, здатну лише безтурботно лежати на дивані і перемикати канали телевізора. Далі можуть з’явитися дратівливість і стервозність. Так само міняється фігура — розширюється таз, жир відкладається за жіночим типом — на стегнах. М’язи живота слабнуть, з’являється «пивний живіт», розростаються грудні залози і так далі. Серце, вимушене щодня перекачувати зайву кількість рідини, що поступає з пивом, помітно збільшується в розмірах, його стінки стають тоншими, зовні воно заростає жиром. Розвивається ішемічна хвороба серця і збільшується ризик інфаркту, фізичні навантаження переносяться дедалі важче, хочеться довше відпочивати. Лікарі називають цей синдром «пивне» або «баварське» серце. Далі, усе проблематичнішим стає виконання чоловічих подружніх обов’язків — поступово розвивається імпотенція, потяг до жінки замінюється потягом до алкоголю.
    Що дає пиво жінці? Жіночий організм працює складніше і витонченіше чоловічого, в нім кожен місяць гормональний фон істотним чином змінюється, і вторгнення в цей тонкий механізм введенням фітоестрогенів або інших гормональних препаратів загрожує серйозними наслідками аж до безпліддя. У нормальному стані організм жінки сам виробляє стільки естрогену, скільки їй в даний момент треба. Якщо жінка п’є пиво і таким чином вводить у свій організм додаткову кількість жіночого гормону, то це може призводити, як показали досліди на щурах, до збільшення матки, розростання тканин матки і піхви, виділення зайвого секрету і слизу у фаллопієвих трубах, порушенню менструального циклу. Усе це ставить під питання придатність такої жінки для продовження роду. Дія хмелю на жінок була давно відома. Так, їх прагнули не використовувати для збирання шишечок хмелю на плантаціях, оскільки при такій роботі у більшості жінок незабаром відкривалася кровотеча незалежно від внутрішнього місячного циклу.
    Якщо у чоловіків споживання пива знижує потяг до протилежної статі, то у жінок навпаки збільшує, що вносить дисгармонію до сімейних стосунків. Особливо сумно спостерігати дівчину з пляшкою пива в одній руці і сигаретою в іншій, що висить на якому-небудь парубку на очах у перехожих. Це можна назвати синдромом «котячої тічки», коли статевий потяг у дівчини настільки збільшений, що вона вже втрачає властиву для статі скромність і починає грати активну, домінуючу роль, нав’язуючись хлопцеві Цікаво, що в тютюновому димі також виявлений цілий спектр фітоестрогенів. Тому не дивно, що жінка у процесі споживання таких «продуктів» наближається часом до стану божевілля: розум вже не в змозі контролювати гіпертрофоване бажання. На жаль, дівчата іноді приймають це за норму і не підозрюють про причини цього психічного розладу у пиві, курінні. Реклама, що нав’язує відповідний стиль життя і поведінки, теж слугує таким неконтрольованим вчинкам.
    Не хочу, щоб стаття була розцінена як заклик переходити з пива на міцніші алкогольні вироби — вино і горілку. Саме таким шляхом прямує початкуючий алкоголик, поступово збіль­шуючи міцність і споживану дозу. Будь-яке спиртне веде до гормональних порушень у чоловіків і жінок, оскільки з часом алкоголь пригнічує функції і призводить до переродження тканин сім’янників, яєчників, надниркових залоз і печінки, тобто органів, що регулюють гормональне тло людини. Але основного удару алкоголь завдає по мозку, вбиваючи його клітини і порушуючи внасамперед найтонші функції кори головного мозку. Таким чином, дещо спрощуючи проблему, можна сказати, що якщо людина хоче спочатку стати моральним виродком, а вже потім імпотентом, то вона п’є горілку, а якщо віддає перевагу зворотній послідовності — спершу імпотенція і вже потім дебилизм, то п’є пиво. Нормальній людині ні пиво, ні горілка не потрібні.


    Роман Темчук
    http://personal-plus.net
    Категорія: Новини України | Переглядів: 758 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net