Пятниця, 19.04.2024, 16:50
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2011 » Жовтень » 7 » На фестивалі мусульманського кіно гран-прі отримала порнозірка



    На фестивалі мусульманського кіно гран-прі отримала порнозірка
    15:46
    У вересня в відбувся Казанський фестиваль мусульманського кіно, який призвів до скандалу з сексуальним відтінком. Його ініціатором
    був голова Духовного управління мусульман Татарстану Ілдус Файзов. Ісламському діячеві не сподобався той факт, що гран-прі фестивалю отримала колишня порноакторка Сібель Кекіллі, яка, до речі, у минулому відкрито критикувала іслам.


    Сібель Кекіллі отримала в Казані приз за найкращу жіночу роль в фільмі "Чужа". Цікаво те, що на офіційному сайті фестивалю це єдина категорія, в якій вказали лише назву фільма, не згадавши актрису, яка отримала нагороду.

    В результаті цього присудження нагороди намагалися пов'язати з функціонерами республіканського Духовного управління мусульман (ДУМ), що й призвело до скандалу. Як заявила Гузель Нігматулліна, заступник міністра культури Татарстану, ДУМ консультував організаторів фестивалю з питань, що стосуються релігії. Ілдус Файзов спростував висловлювання чиновниці, заявивши, що жодних консультацій з духовенством ніхто не проводив і висловив обурення присудженням нагороди фестивалю актрисі, яка знялася свого часу в кількох порнофільмах і відкрито заявила, що насильство є складовою частиною ісламу.

    Ісламське духовенство озвучило думку, що нагородження колишньої порноактриси призом і спроба пов'язати конкурсний відбір з мусульманським духовенством є акцією, мета якої - дискредитація Ілдуса Файзова, тому що він прагне очистити мусульманське співтовариство Татарстану від релігійних радикалів.


    Довідка.

    Сібель Кекіллі,
    німецька актриса і порноактриса турецького походження, відома також в порноіндустрії під псевдонімом Ділара, народилася 16 червня 1980 року. Після закінчення середньої школи, де Сібель була однією з найкращих учениць, вона працювала в Хайльброннській ратуші у відділі очищення стічних вод.

    Паралельно з цим вона заробляла на життя різноманітними способами, працюючи продавчинею, швейцаром, прибиральницею, барменом, промоутером, фотомоделлю, а також у порнографічних фільмах.

    У 2002 році в Кельні в торговельному центрі менеджер із кастингу запитав її, чи не бажає вона взяти участь у відборі актрис на роль у фільмі режисера Фатіха Акіна. Вона погодилася і перемогла у кастингу близько 350 своїх конкуренток. Це було початком однієї з найбільш вдалих кар'єр у кінематографії.

    У 2002-2003 роках вона провела три тижні на курсах акторської майстерності, імпровізації та сценічної мови в Школі акторської майстерності в Бохумі. Безпосередньо після нагородження фільму "Головою об стіну" на Берлінському міжнародному кінофестивалі в лютому 2004 року німецький бульварний журнал Bild під помітними заголовками опублікував матеріали про минуле життя Сібель Кекіллі, яка знімалася в порнографічних фільмах під псевдонімом Ділара.

    Це спровокувало хвилю дискусій, співчуття та висловловлення солідарності і привернуло значну увагу як до нової картини, так і до колишньої участі Сібель у зйомках порнофільмів. "Це справді так, як і завжди трапляється: я була молода, і мені були потрібні гроші", - пояснювала молода актриса у своєму інтерв'ю.

    Як з'ясувалося, батьки Кекіллі нічого не знали про її порнокарьєру і відреклися від дочки, намагаючись врятувати честь родини. "У нас більше немає дочки. Ганьба занадто велика, щоб це можна було пробачити", - сказав журналістам батько акторки Мехед Кекіллі.

    18 листопада 2004 року під час трансляції вручення премії "Бембі" на телебаченні Сібель Кекіллі закликала журнали Bild і кельнський Express припинити "це брудне цькування" (diese dreckige Hetzkampagne). 2 грудня 2004 Німецька рада у справах преси (Deutscher Presserat) відкрито засудила публікацію репортажу журналом Bild як приниження людської гідності: "Відкритий інтерес не може слугувати прикриттям для репортажу, в котрому особистість обговорюваної людини зводиться до того, що можна прочитати в анотаціях на обкладинках касет з порнофільмами".

    У грудні 2006 року Сібель Кекіллі взяла участь у заході, спрямованому проти домашнього насильства, який відбувся в Берліні (як організатор виступила турецька газета Hurriyet). На цьому заході актриса висловила таку думку: "Я випробувала на власному досвіді, що фізичне і психологічне насильство вважається нормою в мусульманських сім'ях. На жаль, насилля є складовою частиною культури ісламу".

    Нині Сібель Кекіллі живе в Гамбурзі.
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 632 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net