Пятниця, 29.03.2024, 10:12
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    В розділі матеріалів: 76
    Показано матеріалів: 11-20
    Сторінки: « 1 2 3 4 ... 7 8 »


    600 г. вишні; 1 скл. муки; 1 яйце; 1 ч. л. розпушувача; 0,6 скл. цукру для тіста; 0,5 скл. молока; 50 г. вершкового масла; 1 пакетик ванільного цукру; солі дрібочка.
    Ягоди перебрати, видалити кісточки, викласти в форму розміром 25х35 см, посипати цукром або полити медом. Змішати муку з сіллю і розпушувачем...
    Готуємо смачно | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:32 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    500 г. баклажанів; 125 г. дрібної цибулі; 250 г. шампіньйонів; 400 г. мисливських ковбасок; 2 ст. л. рослинної олії; 1/2 л. м’ясного бульйону; 70 г. томатної пасти; 150 г. замороженої квасолі; сіль, мелений чорний перець; 1 б. кукурудзи; 4 ст. ложки вершків.
    Помити, почистити і нарізати на невеликі шматочки баклажани. Почистити цибулю і, якщо потрібно, розрізати її навпіл або на 4 частини. Почистити гриби. Помити, підсушити їх і нарізати скибочками. Нарізати шматочками мисливські ковбаски. Розігріти в каструлі для тушкування рослинну олію...
    Готуємо смачно | Переглядів: 630 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:32 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Для млинців:
    1 скл. молока; 1-2 яйця; 2-3 ст. л. муки; щіпка солі; 1 ст. л. олії.
    Для начинки:
    0,5 кг. грибів; 150-200 г. курячого філе; 2 цибулини середньої величини; 100 г. сиру твердого...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1826 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:32 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)


    Для млинців:
    3 яйця; 6 ст. л. муки; сіль, цукор; молоко; 5 ст. л. олії.
    Для начинки:
    1 скл. маку; цукор за смаком.
    Для крему:
    2 скл. сметани; цукор; ваніль.
    Яйця збити з цукром, сіллю, помалу додаючи муку. Долити молоко, так, щоб вийшла рідка маса і додати в кінці олію. Випекти млинці...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1358 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:32 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    1 цибулина; 2 ст. л. рослинної олії; 2 ст. л. сметани; 250 г. моркви; 250 г. цукіні; перець.
    Цибулю порубати і пожарити на олії. Овочі натерти на терці, додати до цибулі і смажити 10 хвилин. Додати сметану і поперчити. Можна робити з такою начинкою як пиріг, так і пиріжки.
    Готуємо смачно | Переглядів: 550 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:31 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    1 кг. кабачків; 2 морквини; 4 середніх цибулини; 1-2 голівки часнику; 4 ст. л. томатної пасти; 50 г. рослинної олії; сіль, перець.
    Кабачки, моркву, цибулю пропустити через м’ясорубку. Глибоку сковороду розігріти, влити олію, викласти перемелені овочі і тушкувати 20 хвилин. За 10 хвилин до закінчення тушкування додати сіль, перець і розтертий часник. Томатну пасту розвести в 1 ст. л. води, полити овочеву масу, перемішати і тушити ще 5 хвилин.
    Їдять охолодженою.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:31 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    400 г. курячого філе; 2 варених яйця; 2 сосиски; майонез.
    Філе посолити, поперчити, посипати зверху порізаними яйцями. Посередині філе покласти відварену сосиску, скрутити, обв’язати ниткою, змастити майонезом. Поставити в духовку і запікати приблизно 40-45 хвилин при максимальній температурі 250С. Після охолодження зняти нитку, рулет нарізати кільцями і подавати до столу, прикрасивши зеленню...
    Готуємо смачно | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:31 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    0,5 кг. молодих кабачків; 1-2 ч. л. солі; 1 ст. л. цукру; 2 ст. л. оцту (винного або яблучного або звичайного); 7-8 ст. л. олії; 3-4 зубчика часника; зелень.
    Кабачки, не очищуючи, помити, нарізати на тонкі кружечки (2-3 мм) Скласти їх в глибоку миску, посолити, добавити цукор, оцет, зелень (можна трохи чорного перцю, приправ для салатів по-корейськи). Часник розрізати на 3-4 частини і підсмажити на олії. Коли він стане золотистим, викинути його, він нам уже не потрібен. Киплячою олією залити кабачки і швидко перемішати. Накрити кабачки кришкою і поставити на 20-30 хв. до холодильника.
    Готуємо смачно | Переглядів: 929 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:31 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    500 г. молока; 50 г. дріжджів; 1 яйце; 5 дес. л. олії; 3 дес. л. цукру; сіль; борошно - скільки візьмете, тісто повинно бути м’яким.
    У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав’язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвічі. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно «потонути». Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв.), то воно готове. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки.
    Готуємо смачно | Переглядів: 955 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:30 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    1 ст. л. цукру; 3/4 скл. теплого молока; 1 ст. л. сухих дріжджів; 2 скл. муки; 1/4 ч. л. солі; 3 ст. л. олії.
    Змішати молоко, дріжджі, цукор, дати трохи постояти. Добавити інші інгредієнти і добре вимішати тісто. Дати тісту піднятися. Вимішати ще раз. Розкатати і порізати на смужки. Замотувати сосиски спіралькою. Дати трошки їм піднятися, змастити їх жовтком і пекти при температурі 180-200С до готовності.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1540 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:30 | Рейтинг: 4.7/3 | Коментарі (0)

    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net