Четвер, 28.03.2024, 19:48
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    В розділі матеріалів: 76
    Показано матеріалів: 41-50
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

    10 млинців;
    2 яйця;
    1 банка консервованого тунця;
    1 ст. л. вершкового масла;
    3 ст. л. майонезу.
    Випекти млинці по улюбленому рецепту.
    Яйця відварити, натерти на дрібній терці. Змішати з розім’ятим тунцем, вершковим маслом і майонезом, трохи посолити.
    Помазати начинку на млинець, скрутити трубочкою. Помазати так всі млинці і поставити їх у холодильник на годинку.
    Перед подачею на стіл - порізати.
    Готуємо смачно | Переглядів: 877 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:28 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    250 г відвареної картоплі (порізати дрібними кубиками);
    2 варених яйця (дрібними кубиками);
    1 плавлений сирок (натерти на дрібній терці);
    2 середніх свіжих огірка (порізати дрібними кубиками);
    зелена цибуля, кріп, майонез.
    Перемішати, прикрасити зеленню.
    Готуємо смачно | Переглядів: 872 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:28 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    150 г борошна;
    6 яєць;
    150 г цукру-пудри;
    2 ст. л. рому або лікеру;
    50 г шоколаду;
    50 г кокосової стружки.
    Яйця помити, відділити білки від жовтків. Жовтки розтерти з ромом і цукром-пудрою на однорідну масу.  Білки збити на піну, обережно вимішати з жовтками. Потім потроху додавати борошно, увесь час помішуючи.
    Тісто поділити на дві частини. До однієї додати потертий на грубій терці шоколад, до другої - кокосову стружку.
    Форму вистелити пергаментним папером, викласти шоколадне тісто, потім - тісто з кокосовою стружкою. Випікати. Посипати цукровою пудрою.
    Готуємо смачно | Переглядів: 501 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:28 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Курячі потрохи (шлунки, печінка, серця, крильця);
    сметана;
    морква;
    цибулина.
    Потрохи промити, порізати. Обсмажити на вершковому маслі. Додати порізану цибулину, моркву. Залити гарячою водою і тушкувати до готовності. В кінці додати сметану, перець і сіль. Можна додавати і м’ясо птиці.
    Подавати на стіл з вареною картоплею або пшеничною кашею.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1311 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:28 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Рис;
    шампіньйони;
    цибулина;
    по 1-му стручку червоного, жовтого і зеленого перцю;
    томатний соус;
    сіль, перець;
    олія.
    Гриби разом з цибулею 5 хвилин обсмажити на олії. Додати перець, порізаний кубиками, і ще трохи потушкувати. Рис відварити до напівготовності, додати гриби з перцем, заправити томатним соусом, посолити, поперчити і довести до готовності на маленькому вогні.
    Готуємо смачно | Переглядів: 531 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:27 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    На 500 г курячої м’якоті - 50-60 г хліба;
    1,5 склянка молока;
    2 яйця;
    3 ст. л. вершкового масла;
    сіль, перець.
    Перемолоти курячі грудки через м’ясорубку разом з розмоченим в молоці хлібом. Добре розтерти, додати яєчні жовтки, сіль, спеції, розвести молоком, перемішати і додати збиті білки. Викладати масу ложкою на розігріту сковорідку і смажити з двох сторін до готовності. Подають оладки политі вершковим маслом.
    Коментар: замість курячих грудок використовувала домашній курячий фарш.
    Готуємо смачно | Переглядів: 531 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:27 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    400 г сиру;
    4 ст. л. цукру;
    1 жовток;
    0,5 л сметани;
    50 г родзинок;
    50 г цукатів;
    1 пачка ванільного цукру;
    40 г вершкового масла.
    Вершкове масло розтерти з цукром і ванільним порошком, з’єднати з розтертим вареним жовтком і сметаною. Все разом продовжити розтирати. Додавати помалу сир і розтирати ложкою в один бік до здобуття однорідної маси. Додати порізані цукати, родзинки і охолодити.
    Готуємо смачно | Переглядів: 534 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:27 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Сирівець (хлібний квас) - один з найпоширеніших і найулюбленіших в Україні традиційних напоїв. У 18-20 ст. сирівець виготовляли у такий спосіб: підсмажений житній хліб заливали окропом, охолоджували до кімнатної температури, додавали шматок хлібного розчину або дріжджі, накривали й лишали на кілька днів у теплому місці, стежачи, щоб він не перекисав; перед вживанням квас відціджували. Готовий квас розливали у пляшки, закорковували й зберігали у погребі. Деякі господині хлібний розчин заміняли запареним і охолодженим хмелем.
    Споживали сирівець протягом усього року, але найбільше - весною та влітку, коли з нього робили холодник і заправляли ним зелений борщ. Сирівець і нині є популярним народним напоєм.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1984 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2009, 10:26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Черги біля лотків з насінням на ринках і у спеціалізованих магазинах свідчать про розпал городнього сезону. Народна мудрість недарма каже: що посієш, те й пожнеш. Як не помилитися у виборі насіння, пояснює Людмила Галамага, менеджер-консультант першого в Україні аграрного супермаркету.
    – Пані Людмило, щовесни в Україні справжній насіннєвий бум. Зорієнтуватися у морі пропозицій голандських, польських, українських виробників покупцеві важкувато… Порадьте, як вибрати справді якісне насіння, а не підробку в гарній упаковці.
    Сад, огород | Переглядів: 1454 | Додав: Admin | Дата: 01.05.2009, 10:41 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    А чи знаєте ви, які продукти найкраще підходять для вас і ваших близьких? Це залежить від персонального числа того або іншого їдця.
    Іноді доведеться «сідати» на дієту. Радимо обрати дієту відповідно до вашого особистого числа. Отже, вирахуємо ваше персональне число. Для цього треба скласти число дня, місяця і року народження.
    Наприклад, ви народилися 19 жовтня 1963 року: 1+9+1+0+1+9+6+3= =30=3+0=3. В цьому випадку персональним є число 3.
    Готуємо смачно | Переглядів: 772 | Додав: Admin | Дата: 24.04.2009, 10:15 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net