Субота, 20.04.2024, 01:32
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Пиріжки з «плаваючого» тіста

    500 г. молока; 50 г. дріжджів; 1 яйце; 5 дес. л. олії; 3 дес. л. цукру; сіль; борошно - скільки візьмете, тісто повинно бути м’яким.
    У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав’язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвічі. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно «потонути». Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв.), то воно готове. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки. Потім кульки розкатати і викласти на них начинку. Може бути різна (м’ясо, капуста, сир, повидло і т. д.) Защипнути пиріжки і викласти їх на дошку (поки ліпите останні, перші вже підійдуть). Починати смажити потрібно тоді, коли всі пиріжки будуть зроблені. Першими на пательню класти ті, що були зліплені в першу чергу.
    М.К.: тісто дуже добре, пухкесеньке, супер! Але, воно в мене не потонуло... Так і плавало зверху, поки не збільшилось вдвічі. Жарила з м’ясним фаршем. Однозначно буду робити ще. Ідеальне тісто для смажених пиріжків я знайшла.


    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (17.07.2009)
    Переглядів: 958 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net