Всього: 3484 Нових сьогодні: 1 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 1 Нових за місяць: 2 Із них: Новачків: 1109 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2732 Жінок: 752
900 г. абрикос, 100 г. родзинок, 1 ч.л. лимонної кислоти, 1 пачка «Желфікс 1:1», 1 кг. цукру. Абрикоси вимити, дати добре стекти воді, вийняти кісточки, нарізати на дрібні шматочки, зважити (900 г). Родзинки промити, дати стекти воді, зважити (100 г). Фрукти викласти в каструлю. Із зваженої кількості цукру узяти 2 ст.л., змішати їх з вмістом упаковки «Желфікс 1:1» і додати до фруктів. При постійному помішуванні довести масу до кипіння. Потім додати цукор, що залишився, знов довести до кипіння, після чого варити ще 3 хвилини. Вариво розлити в приготовані банки, перевернути вверх дном і залишити на 5 хвилин.