Четвер, 25.04.2024, 21:51
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення » Готуємо смачно [ ]

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    Огірки мариновані «Хрумкі закусочні»
    Огірки, кріп, корінь хрону, часник, листя: хрону, вишні та смородини.
    Маринад: на літрову банку огірків 25 г. солі, 25 г. цукру, 25 мл. оцту 9%, перець чорний горошком, перець запашний, лавровий лист.
    На дно однолітрових банок кладуть:
    - порізані стеблини кропу. Нарізаємо по 3-4 см. Нарізається для того, щоб щільніше все влягалося на дно банки;
    - листя смородини (1-3 шт.), листя вишні (2-3 шт.), гілочку кропу з зеленим насінням;
    - також кладемо кілька (5-7) очищених невеликих зубчиків часнику. Якщо зубчики великі - можна порізати;
    - почищений корінь хрону ріжеться довжиною по 5-10 мм і також 3-5 штук - на дно банки;
    - все, що вже в банці, накривається листком хрону. Для зручності здоровий лист ріжеться трохи більше ніж діаметр банки. Тепер цей лист не дасть тому розмаїттю, що на дні, плавати по всій банці.
    Завершальним етапом укладають невеличкі відібрані огірочки якомога щільніше вертикальними і горизонтальними рядами.
    Якщо банки іншого об’єму - усі комплектуючі розраховуються пропорціонально.
    Маринування. Киплячою водою залити банки з огірками. Через 3-5 хв. воду з банок вилити в якусь посудину. Тут важливо зрозуміти скільки води знадобиться для приготування маринаду (та що є, та ще трохи треба добавити, бо є розплескування, випаровування, тощо). В принципі, воду від першого заливання можна використовувати для маринаду.
    Вдруге заливаємо окропом наші банки на 3-5 хв. і знову зливаємо.
    Маринад (вода, сіль, цукор, перець, лавровий лист) довести до кипіння, влити оцет.
    Тепер втретє замість води заливаємо банку гарячим маринадом. Бажано, по можливості, щоб інтервали між цими процедурами були невеликими.
    Герметично закрити і поставити догори дном до охолодження, накрити ковдрою.
    Коментар: Найсмачнішою закускою виявиться маринований часничок з дна банки, коли вже огірки з’їли.
    Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (24.07.2009)
    Переглядів: 22861 | Коментарії: 1 | Рейтинг: 4.4/16 |
    Система Orphus


    Всього коментарів: 1
    24.07.2012
    1. ірина [Матеріал]
    Огірки, кріп, корінь хрону, часник, листя: хрону, вишні та смородини.
    Маринад: на літрову банку огірків 25 г. солі, 25 г. цукру, 25 мл. оцту 9%, перець чорний горошком, перець запашний, лавровий лист.
    На дно однолітрових банок кладуть:
    - порізані стеблини кропу. Нарізаємо по 3-4 см. Нарізається для того, щоб щільніше все влягалося на дно банки;
    - листя смородини (1-3 шт.), листя вишні (2-3 шт.), гілочку кропу з зеленим насінням;
    - також кладемо кілька (5-7) очищених невеликих зубчиків часнику. Якщо зубчики великі - можна порізати;
    - почищений корінь хрону ріжеться довжиною по 5-10 мм і також 3-5 штук - на дно банки;
    - все, що вже в банці, накривається листком хрону. Для зручності здоровий лист ріжеться трохи більше ніж діаметр банки. Тепер цей лист не дасть тому розмаїттю, що на дні, плавати по всій банці.
    Завершальним етапом укладають невеличкі відібрані огірочки якомога щільніше вертикальними і горизонтальними рядами.
    Якщо банки іншого об’єму - усі комплектуючі розраховуються пропорціонально.
    Маринування. Киплячою водою залити банки з огірками. Через 3-5 хв. воду з банок вилити в якусь посудину. Тут важливо зрозуміти скільки води знадобиться для приготування маринаду (та що є, та ще трохи треба добавити, бо є розплескування, випаровування, тощо). В принципі, воду від першого заливання можна використовувати для маринаду.
    Вдруге заливаємо окропом наші банки на 3-5 хв. і знову зливаємо.
    Маринад (вода, сіль, цукор, перець, лавровий лист) довести до кипіння, влити оцет.
    Тепер втретє замість води заливаємо банку гарячим маринадом. Бажано, по можливості, щоб інтервали між цими процедурами були невеликими.
    Герметично закрити і поставити догори дном до охолодження, накрити ковдрою.
    Коментар: Найсмачнішою закускою виявиться маринований часничок з дна банки, коли вже огірки з’їли.

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net