Пятниця, 26.04.2024, 16:05
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Листопад » 7 » Шахтар - Мілан - 0:3: Як ти не крути.



    Шахтар - Мілан - 0:3: Як ти не крути.
    10:12
    nullПопулярна нині пісенька достатньо доречна. Дійсно, як ні крути Мірча Лучеську і його команда, а «Шахтар» і «Мілан» не є парою. У Мілані «гірники», як було сказано, зіграли в атакуючий футбол (хоча спершу вони просто пропустили два голи, після чого можна було грати вже в що завгодно), тепер було продемонстровано уміння донецької команди грати від оборони. Різниця в рахунку вийшла така ж, як і перевага однієї команди над іншою. Ось така ось запара, запара.

    Перехід на оборонні рейки, перш за все, виразився з наявності цілих три центрбеков (як мовиться, номінальних) в стартовому складі - при цьому, серед них не було того, що отримав в Мілані душевну травму Кучера. Хюбшман, Чигрінський і витягнута із запасників збірка Езерський вийшли битися з Джілардіно і Кака, що постійно примикають до нього, і Зєєдорфом. Крім того, більше оборонних функцій було покладено на Фернандіньо, який повинен був стати тінню Кака. У останньому вийшли ті ж. Цікаво, що і у міланців заміни відбулися тільки в захисті - напевно, найбільш варіатівной лінії команди. Замість Фаваллі і Оддо місця на флангах зайняли Сержіньо і Бонера, а у ворота повернувся Діда.

    Можна сказати, що в першому таймі у «Шахтаря» багато що із задуманого вийшло. Натиск «Мілана» дійсно вдалося стримати, в обороні «гірники» насправді грали щільніше і жорсткіше - результатом цього стала майже повна відсутність гостроти біля наших воріт (в порівнянні з першою грою, природно). За весь тайм можна пригадати дві спроби забити у виконанні Джілардіно, але в першому випадку (після занедбаності, звичайно ж, Пірло) Альберто відтерли від м'яча в штрафній (ну якщо і не відтерли, то і пробити до ладу не дали), а в другому форвард пробив головою з центру штрафний, але йому старанно заважали це зробити, ось і полетів м'яч мимо.

    В той же час «гірники» не тільки упевнено оборонялися, але і самі створювали, благо, в атаці по людях «Шахтар» нічого і не втратив - просто Фернандіньо став ще і руйнівником.

    Ми могли забивати. Можна пригадати спроби Брандау замкнути простріл Срни (не дістав небагато), а потім скористатися «свічкою», поставленою в своїй штрафний Сержіньо (наш нападаючий пішов було на Діду, як лютий шотландський фан) і воротар «Мілана» помилився, але швидше виправив свою помилку, чим Брандау її відмітив). Не можна не згадати штрафною, запрацьований і виконаний Жадсоном (тут була суддівська помилка, до речі, на яку справедливо указував Амброзіні - бразилець зіграв рукою). Після навісу в центр штрафний приблизно з тієї ж крапки, що і Джілардіно трохи раніше, пробив головою Чигрінський, з тією різницею, що нашому молодому капітанові практично ніхто не заважав. А ось пробив він, куди очі дивилися - вийшло прямо в руки воротаря.

    До кінця тайму «Шахтар» контратакував стрімко і достатньо небезпечно (враховуючи силу італійського захисту). По-справжньому небезпечно було ще раз, коли пройшла швидка многоходовка і Ілсиньо закинув м'яч в штрафну Лукареллі, який буквально вигриз собі м'яч, але пробив в Несту, а по м'ячу, що відлетів, ударив Срна, але з дальнього кута м'яч витягнув Діда (швидше, правда, м'яч пролетів би мимо цього кута мимо), а Фернандіньо трохи замкнув на дальній штанзі.

    Приблизно такий же футбол продовжився і після перерви - була багато боротьби і трохи небезпечних моментів, але коли ситуація загострювалася, то епізоди виходили реально голевими. Так, повезло міланцям після удару Фернандіньо метрів з 20-ти - м'яч пройшов дуже поряд з штангою. А нам «звезло» після штрафного і удару голови Амброзіні - Массимо з складного положення пробив на точність, але потрапив в штангу.

    Потім відбулася перша заміна - вийшов «нестаріючий хлопець у пошуках кайфу» Філіппо Індзаги і. забив свої два голи.

    Голеву атаку почав Каладзе. Грузин пер вперед, пер, але все таки був зупинений. Справу продовжив Зєєдорф, пофінтіл, зробив передачу, але Фернандіньо перехопив м'яч і побіг в атаку. Йому б якось віддати, розрядити ситуацію, але творець в його організмі узяв верх над руйнівником і помчав він через все поле до комірів «Мілана». Мчався недовго, Пірло виставив праву ногу і забрав м'яч з легкістю хулігана, що відбирає морозиво у дитини. Потім Андреа зробив блискучий пас в штрафну - Індзаги налетів на здобич і пробив правою в нижній кут.

    Після цього карти у будь-якому випадку були змішані. «Шахтар» пішов вперед і, в принципі, повинен був би забити. Срна зробив відмінний навіс, але Брандау з лінії воротарською не зміг переграти співвітчизника Діду.

    У італійців, зрозуміло, з реалізацією справа було краще. Пройшло якихось шість хвилин і рахівниць був подвоєний. Сержіньо запустив м'яч в штрафну на Індзаги, який прийняв його на груди (під важким поглядом Езерського), потім відкинув партнерові, що набіг, яким, до нашого нещастя, був Кака. Він не почав довго тягнути кота за різні частини тіла, навколо було троє, він подивився на них і закрутив м'яч в дальній кут.

    За рахунку 0:2 «Шахтареві» було дозволено більше, але поле почали з'являтися гравці атаки (у тому числі і такі дорогі хлоп'ята, як Кастільо з Вілліаном), команда Лучеську заграла в свій коханий атакуючий футбол. Що ще їй залишалося?

    Набагато активніше попереду став Фернандіньо (що все-таки не справився зі своєю оборонною місією) - декілька його стрімких проривів по центру могли закінчуватися голами, але в одному випадку пас на Брандау не пройшов, в іншому - він не зважився на удар, а відкинув м'яч назад, відразу позбавивши момент гостроти. Кастільо міг спокійно бити з лінії штрафний, але завозився. Через хвилину він все-таки пробив майже з тієї ж крапки, але Діда узяв м'яч. Срна після прострілу Гладкого спробував придумати пенальті, але тільки боляче забився при падінні (трохи звинувачений помилково Гаттузо трохи не надав Даріо першу допомогу - добрий він за рахунку 2:0). Могли забивати Вілліан з меж штрафною потрапив в того ж Гаттузо), Срна, але забив знову Індзаги. Срна вимушено пішов в обведення в центрі поля і втратив м'яч (пам'ятаєте конфлікт Вороніна і Блохина?). Покарання було миттєвим, Пірло вивів Кака один на один, добра душа відкинула м'яч Індзаги на порожні ворота.

    Загалом, наша команда могла б програти менш крупно і навіть мінімально. Це не так принципово. Гірше те, що шансів на перемогу у нас майже не було, як ні крути і так далі Це знижує самооцінку, але можна тішитися тим фактом, що беззастережно сильніше та команда, яка в травні оформила собі титул кращого клубу Європи. Отже, йому не пара не тільки «Шахтар», а ще дуже багато хто.

    «Шахтар» - «Мілан» - 0:3
    «Шахтар»: Пятов, Хюбшман, Чигрінський, Езерський, Фернандіньо, Жадсон, Ілсиньо, Рац (Вілліан, 73), Срна, Лукареллі (Кастільо, 77), Брандао (Гладкий, 84).
    «Мілан»: Діда, Зєєдорф (Мальдіні, 79), Каладзе, Неста, Бонера, Гаттузо, Пірло, Кака, Амброзіні, Сержіньо (Брокки, 84), Джілардіно (Індзагги, 63).
    Індзаги, 66, 94. Кака, 72.
    Фернандіньо, 45. Ілсиньо, 45 - Гаттузо, 19. Кака, 32. Амброзіні, 70.



    Турнірна таблиця:
         N Команда  І У Н П М     О
         1 Мілан      4 3 0 1 10-4  9
    +2 2 Шахтар   4 2 0 2 4-7    6
    -1  3 Селтік     4 2 0 2 3-4   6
    -1  4 Бенфіка  4 1 0 3 2-4    3



    Категорія: Новини світу | Переглядів: 1256 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net