Понеділок, 01.05.2017, 02:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3232
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 857
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2527
    Жінок: 705
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 4995
    Форум: 510/31530
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Всі статті » Хоббі, захоплення

    Категорії каталога
    Автосвіт [2]
    Тваринництво [3]
    Мисливство [1]
    Рибальство [0]
    Сад, огород [2]
    Філателія [0]
    Готуємо смачно [68]
    В розділі матеріалів: 76
    Показано матеріалів: 1-10
    Сторінки: 1 2 3 ... 7 8 »


    3 яйця, 250 г. сметани, 1 ст. муки + 1 ч.л. розпушувача, сіль, 1 головка капусти, 200 г. грибів, 1 цибулина, сіль, чорний перець, зелена цибуля, петрушка.
    Яйця збити з сіллю і, продовжуючи збивати, добавити сметану.
    Потім добавити муку, і перемішати (тісто повинно бути такої густини, як кляр)...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1110 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:21 | Рейтинг: 2.0/2 | Коментарі (0)

    Огірки, кріп, корінь хрону, часник, листя: хрону, вишні та смородини.
    Маринад: на літрову банку огірків 25 г. солі, 25 г. цукру, 25 мл. оцту 9%, перець чорний горошком, перець запашний, лавровий лист.
    На дно однолітрових банок кладуть:
    - порізані стеблини кропу. Нарізаємо по 3-4 см. Нарізається для того, щоб щільніше все влягалося на дно банки;
    - листя смородини (1-3 шт.), листя вишні (2-3 шт.), гілочку кропу з зеленим насінням;
    - також кладемо кілька (5-7) очищених невеликих зубчиків часнику. Якщо зубчики великі - можна порізати;...
    Готуємо смачно | Переглядів: 21689 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:20 | Рейтинг: 4.4/16 | Коментарі (1)


    200 г. цукрової пудри, 200 г. маргарина, 300 г. муки, 3 яйця, 1 шоколадка (100 г.), 3 ч.л. розчинної кави, ванільний цукор.
    Пудру перемішати з м’яким маргарином, добавити каву, ванільний цукор, яйця і перемішати до однорідної маси. Потім добавити муку, замісити тісто і поставити на 1 годину в холодильник. Шоколадку розділити на маленькі шматочки...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    400 г борошна, ¾ ч. л. (3 г.) сухих дріжджів, 16 г цукру, 14 г масла, 6 г солі, 60 г сироватки, 170 г води
    Сироватку нагріти до температури 35-40°C.
    Перемішати всі інгредієнти. Місіть тісто десь 12-15 хвилин. Тісто має вийти тугим, гладеньким і не липким. Перекладіть тісто в змащену маслом миску, накрийте плівкою і залиште бродити годину-півтори при температурі 30 градусів...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1069 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    500 г. яблук, 500 г. слив,1 пачка «Желфікс 1:1»,1 кг. цукру.
    Яблука вимити, очистити, видалити насінні камери, нарізати на дрібні шматочки, зважити (500 г). Сливи вимити, вийняти кісточки, розрізати на 4 частини, зважити (500 г). Фрукти викласти в каструлю. Із зваженої кількості цукру взяти 2 ст.л., змішати їх з вмістом упаковки «Желфікс 1:1» і додати до фруктів...
    Готуємо смачно | Переглядів: 1507 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    1 куряче філе, 1 червоний перець, 150 г твердого сиру, 2 варених яйця, зелена цибуля, майонез, сіль, перець
    Відварити філе, нарізати крупними кубиками.
    Перець, сир і яйця також нарізати кубиками. Все змішати, заправити майонезом, посолити, поперчити.
    Готуємо смачно | Переглядів: 2940 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:19 | Рейтинг: 4.7/3 | Коментарі (0)


    Куряча грудка, сир твердий, спеції, сіль.
    Курячу грудку помити, нарізати кубиками (не дуже малими).
    Посолити, поперчити, дати трохи улюблених спецій, наприклад каррі. Гарненько вимішати.
    Обсмажити на пательні, і в кінці посипати тертим сиром. Виключити вогонь і накрити кришкою, щоб сир розтопився.
    Готуємо смачно | Переглядів: 887 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:19 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    Помідори (бажано середніх розмірів сливки), сіль, цукор, цибуля, перець горошок, лавровий лист, вода.
    Помідори промити, висушити. Розрізати на половинки. На дно літрової банки (саме літрової) покласти цибулю, порізану кружальцями (3-4 кружки), лавровий лист, перець. Потім наповнити банку половинками помідорів. Зварити маринад - на 1 літр води 1 столову ложку солі та три десертних ложки цукру. Маринадом залити банки, 7-10 хвилин пастеризувати і закатати.
    Коментар: Дуже смачні консервовані помідори. Використовується власна кислота помідорів і тому застосування оцту зайве.
    Готуємо смачно | Переглядів: 4145 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:19 | Рейтинг: 4.5/4 | Коментарі (1)


    900 г. абрикос, 100 г. родзинок, 1 ч.л. лимонної кислоти, 1 пачка «Желфікс 1:1», 1 кг. цукру.
    Абрикоси вимити, дати добре стекти воді, вийняти кісточки, нарізати на дрібні шматочки, зважити (900 г). Родзинки промити, дати стекти воді, зважити (100 г). Фрукти викласти в каструлю. Із зваженої кількості цукру узяти 2 ст.л., змішати їх з вмістом упаковки «Желфікс 1:1» і додати до фруктів. При постійному помішуванні довести масу до кипіння. Потім додати цукор, що залишився, знов довести до кипіння, після чого варити ще 3 хвилини. Вариво розлити в приготовані банки, перевернути вверх дном і залишити на 5 хвилин.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2009, 11:19 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


    200 г. полуниці збити в блендері (можна використовувати малину); 200 г. морозива (білий пломбір); 2 ст. л. цукру; 300 г. молока.
    Декілька хвилин збивати в блендері.
    Готуємо смачно | Переглядів: 1033 | Додав: Admin | Дата: 17.07.2009, 10:33 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Интернет-магазин M... >>
  • Интернет-магазин M... >>
  • НАЙСМАЧНІШІ САЛАТИ >>
  • Кімната коменданта >>
  • ЗА ЩО Я НЕ ЛЮБЛЮ К... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2017, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net