Понеділок, 29.04.2024, 15:22
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Жовтень » 8 » Справа М.Рудьковського відправлена на додаткове розслідування в прокуратуру



    Справа М.Рудьковського відправлена на додаткове розслідування в прокуратуру
    11:47

    Вчора Печерський районний суд Києва зупинив розгляд кримінальної справи відносно екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського і направив її до Київської прокуратури на додаткове розслідування, пише "Комерсант-Україна".

    На думку суду, досудове слідство було "неправильним і неповним", а висунуте звинувачення "є некоректним і підлягає уточненню". Прокурори з такими висновками суду не згодні.

    Відзначимо, 23 вересня ц.р. Печерський районний суд Києва, що розглядає кримінальну справу відносно екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського, приступив до допиту одного з головних свідків – генерального директора державного підприємства "Служба міжнародних автомобільних перевезень" (СМАП) Анатолія Ткаченка.

    Саме на підставі письмової заяви А.Ткаченка в грудні 2007 р. Служба безпеки України почала перевірку діяльності Миколи Рудьковського і порушила кримінальну справу. Крім того, очолюване підприємство А.Ткаченка є в судовому процесі цивільним позивачем, що вимагає від екс-міністра відшкодування 392,9 тис. грн, які той нібито витратив на переліт чартерним рейсом до Парижа.

    У засіданні Печерського райсуду Києва у справі екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського кілька разів була оголошена перерва у зв'язку з неявкою свідків.

    Як повідомлялося, Печерський суд почав розгляд справи екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського 11 червня ц.р. Державний обвинувач заявив, що М.Рудьковський, перебуваючи на посаді міністра, розтратив чуже майно в особливо крупних розмірах. За словами прокурора, дані діяння підсудного потрапляють під ч. 5 ст. 191 КК України.

    У свою чергу М.Рудьковський під час судового засідання після озвучування його свідчень, даних під час досудового слідства, заявив, що вони були узяті під моральним тиском з боку прокуратури, і що питання слідчого прокуратури до нього мали тенденційний характер. Проте пізніше екс-міністр не відповів на питання журналістів, в чому саме полягав тиск на нього з боку київської прокуратури під час дачі ним свідчень у рамках досудового слідства. "Я поясню це далі", - сказав він. Крім того, він наполягав на допиті свідка – керівника ДП "СМАП" Анатолія Ткаченка, оскільки на його усних свідченнях ґрунтується звинувачення проти М.Рудьковського.

    Нагадаємо, 18 лютого ц.р. М.Рудьковський був звільнений з-під варти. Апеляційний суд, що розглядав скаргу М.Рудьковського, ухвалив скасувати вирішення Печерського суду, що вибрав як запобіжний захід для екс-міністра узяття під варту.

    Проте Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського райсуду, прийняте в грудні минулого року по клопотанню СБУ про обрання запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд.

    Екс-міністр транспорту був затриманий співробітниками СБУ увечері 9 лютого за рішенням суду у зв'язку із звинуваченням у розкраданні державних коштів і ухиленні від співпраці із слідством. Як повідомлялося, українська Феміда звинувачує М.Рудьковського в розтраті 392,9 тис. грн державних коштів на оплату особистого чартеру до Парижа і назад з 9 по 12 червня 2007 р. Розслідування кримінальної справи було закінчене київською прокуратурою 21 грудня 2007 р.

    Крім того, в січні цього року Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України і Управління по боротьбі з оргзлочинністю ГУМВС України в місті Києві звинуватили екс-міністра в розтраті 122,2 тис. грн державних коштів на оплату візиту до Японії з 7 по 13 липня 2007 р.


    http://www.rbc.ua

    Категорія: Новини України | Переглядів: 725 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net