Четвер, 02.05.2024, 09:06
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Грудень » 9 » Східний гороскоп на 2009 рік



    Східний гороскоп на 2009 рік
    11:24
    Настає Новий 2009 рік Земного Бика, почнеться він 29 січня. В цілому, роботи в цей рік у всіх буде багато, але завзятість, уміння і терпіння приведуть до того, що справи зрушаться і налагодяться практично для всіх знаків.



    ЩУР


    Завантаженість і повне занурення в роботу не дозволяє вам знаходити багато часу для коханої людини - а даремно. Саме у 2009 році вона може не витерпіти і назавжди хлопнути дверима. Тому спроможіться приділити їй увагу, тим більше, що в цьому випадку ви не пошкодуєте. Та і робота - не вовк, в ліс не втече, вже повірте. Кращий час для налагоджування особистих справ - осінь, а для нових знайомств, традиційно, весна.

    Початок 2009 року може посадити вас на фінансову «дієту», але не хвилюйтеся, до весни все налагодиться. Прагніть протягом року відкладати що-небудь із заробленого в кубушку, оскільки впродовж всього періоду раз у раз виникатимуть непередбачені витрати. Також цього року не рекомендується вести справи з приятелями і організовувати корпоративний бізнес, краще все робити поодинці. Та і тримати свої плани в секреті від цікавих вух і очей.

    Здоров'я особливих проблем не обіцяє, лише стежте за своїм емоційним станом і тонусом. Частіше посміхайтеся, викиньте з голови похмурі думки, злість, гнів і досаду, відмовтеся від шкідливих звичок.

    БИК

    У фінансовому плані вам захочеться чогось грандіозного, проте «пан або пропав - ось девіз 2009 року для тих, хто народилися в рік Бика. Попасти в яблучко буде непросто, а дуже просто наробити дурниць і потерпіти фінансовий крах. Зате і виграш в разі перемоги буде значним. Будьте особливо обережні з грошима навесні і на початку осені. Ближче до кінця року з'являться прекрасні можливості додатково заробити грошенят.

    Особисті стосунки обіцяють бути нерівними - то «розлучення і дівоче прізвище», то зізнання в коханні до смерті. Кохані в 2009 році будуть особливо незговірливі і нетерпимі до змін вашого настрою. Уникайте конфліктів, прагніть не шокувати обранця, інакше розрив дійсно може мати місце. Особливо небезпечними в цьому сенсі можуть бути червень і жовтень.

    Здоров'я не повинне підводити, а ось нерви можуть раз у раз здавати. Прагніть тримати емоції в узді, не піддавайтеся паніці і смутним настроям. Ваш ключ до хорошого самопочуття - посмішка і презирство до всіляких дрібних життєвих негараздів.

    ТИГР

    Кохання закрутить голову, так і носитиме вас по хвилях пристрастей весь 2009 рік.

    Особливо це актуально навесні, коли ви здатні захопитися настільки, що геть втратите голову. Літо також внесе сумбур в емоційне життя, раз у раз ви думатимете про розрив з колишнім обранцем на користь нового. Не кваптеся - новий коханий(на) навряд чи погодиться на узи шлюбу, а старого можна втратити безповоротно. Будьте уважні до своїх коханих в кінці року, це допоможе налагодити стосунки, що похитнулися раніше.

    Фінансове положення нестабільне - то порожньо, то густо. Проте якщо протягом 2009 року ви робитимете заощадження, то уникнути криз сповна удасться. Осінью є можливість значного збільшення доходів за рахунок підробок, що допоможе прийти до новорічних свят з якоюсь кількістю накопичень.

    Здоров'я обіцяє не підводити, особливо, якщо ви допоможете йому, дотримуючись режим сну і відпочинку, і споживаючи в їжу лише свіжі натуральні продукти. Ведіть спокійний і розмірений спосіб життя, уникаючи зайвих стресів і екстремальних струсів, тоді хвороби обійдуть вас стороною.

    КРОЛИК (КІТ)

    Ті, хто народився в рік Кролика (кота), в 2009 році, досягнуть успіху в здобутті різних позик і кредитів, проте варто бути обережнішим - не все те золото, що блищить, а помилки можуть дорого коштувати. Особливо небезпечним в цьому сенсі може стати липень і листопад, коли можна здорово «попасти» на крупну суму грошей. Все перевіряйте ще раз і не довіряйте райдужним обіцянкам.

    Особисте життя ознаменується переосмисленням свого відношення до коханих і реалістичнішого погляду на їх якості.

    Безрозсудні і завищені вимоги приведуть до розриву стосунків, але якщо зимово-весняний «марафон» буде пройдений без втрат, то до кінця весни готуйтеся дзвонити у весільні дзвони. Або ж просто знайдете справжнього друга серця.

    Проблем із здоров'ям не передбачається, проте тримаєте емоції в узді - нервова система не пробачить вам постійних потрясінь, що може вилитися в нездужання.

    ДРАКОН

    2009-й рік може принести кардинальні зміни в особисте життя, тім, хто народився в рік Дракона, - вони-таки зустрінуться зі своєю половинкою. На це можна розраховувати в лютому, травні, червні і вересні. Якщо нічого такого не плануєте, готуйтеся, втративши голову, закохуватися і захоплюватися.

    Доходи обіцяють зростати за рахунок старанності на основному місці роботи. З'являться «зайві» гроші, які влітку ви із задоволенням витратите на коханих і розваги.

    Головне - тримайте себе в руках і не намагайтеся зіграти «по-дорослому», беручи участь в якій-небудь «супервигідній» авантюрі, що може статися восени. Слухайте свою інтуїцію і додайте сюди тверезий розрахунок, і до Нового року ваш гаманець ще більше потовщає.

    Ваше здоров'я не постраждає, якщо ви не виснажуватиме себе постійними дієтами і фізкультурою - у всьому потрібно знати міру. Їжте вітаміни. Бережіться також нервових перевантажень, зайві хвилювання вам ні до чого.

    ЗМІЯ

    Доходи в 2009 році, тих, хто народилися в рік Змії, не обіцяють бути стабільними - і все через те, що вони ніяк не можуть вирішити, що їм робити з грошима: копити або витрачати. Тому готуйтеся збільшити службове завзяття, щоб не відчувати провалів в матеріальній сфері. Кінець року надасть можливість непогано заробити і поверне душевну рівновагу.

    Голова цілком зайнята швидкоплинними захопленнями і розвагами. Весь початок року проведете на хвилях кохання і в перельотах від однієї пасії до іншої. Проте до літа радимо визначитися зі своїми почуттями, щоб вже восени махнути з коханим і єдиним абикуди в екзотичні країни. Не візьмеш же з собою весь гарем, чи не так?
    Бережіть здоров'я. Дотримуйтеся розпорядку дня, висипайтеся, уникайте перевантажень, сідайте на дієту, ходіть у спортзал, гуляйте на свіжому повітрі - і хвороби обійдуть вас стороною. Навесні можливе загострення хронічних захворювань, будьте пильні і запасайтеся вітамінами. Кінець року принесе бадьорий настрій і добре самопочуття.

    КІНЬ

    Коні в 2009 році, можуть знайти свою любов в поїздках або на просторах Інтернету. Не нехтуйте випадковими знайомствами - хто знає, може, це виллється в щось більше? Проте початок року жодних серйозних змін не провіщає: насолоджуйтеся повною свободою, спілкуйтеся з друзями, фліртуйте та інтригуйте. Також не рекомендується заводити службові романи.

    Ваші гроші цього року не люблять риски, так що не піддавайтеся на авантюри, вкладаючи свої кровні в сумнівні підприємства. Краще пестіть те, що у вас вже є, і ваші доходи будуть стабільними, потішать вас і ваших домашніх. Влітку представиться додаткова можливість заробити, а до кінця року доведеться повертати борги, що накопичилися. Здоров'я зажадає пильної уваги і чуйного підходу - не перенавантажуйте себе великою кількістю роботи і фізичними навантаженнями. Дотримуйтесь дієти, режиму сну і відпочинку. Навесні вас можуть спіткати загострення хронічних захворювань, дайте собі передих, поїжте вітамінів. Кращий час для початку комплексного лікування вже наявних хронічних недуг - початок осені.

    КОЗА

    Кози ніяк не можуть розібратися зі своїми почуттями, з лінією поведінки, з кількістю емоцій, шокуючи своїх коханих неординарними витівками. Тому будьте готові пити валеріану, коли так само поступлять і з вами. Стосунки стабілізуються в другій половині 2009 року, ви знайдете омріяну гармонію, а в кінці року, якщо ви все ще вільні, на вас можуть очікувати багатообіцяючі знайомства.

    Фінансова стабільність крутиться довкола заощаджень. Непродуманий ризик в березні, червні і серпні може привести до їх втрати, а в листопаді, навпаки, буде хороша можливість заробити. Новий 2009 рік порадує товщиною гаманця. Здоров'я буде цілком і повністю залежати від емоційного стану. Позитивний настрій допоможе обійти хвороби стороною, а ниття і пхикання - довести до знесилення і нездужань. Любовні переживання також не рекомендуються, особливо восени, коли можуть загостритися хронічні захворювання.

    МАВПА

    Мавпи в 2009 році пірнатимуть в океані ніжності і довіри, яка встановиться з вашою коханою людиною. Всі минулі недомовки і образи будуть забуті, а в стосунках запанує практично телепатичний зв'язок. Якщо ж ви все ще самотні, ближче до кінця року придивіться до найближчого оточення - можливо, що ваша половинка постійно перед очима, лише ви чомусь не приймаєте цієї людини в розрахунок.

    На початку 2009 року доходи не обіцяють бути великими, тому дотримуйтеся режиму економії. Зате в другій половині року вам надасться хороша можливість заробити - користуйтеся моментом і ризикуйте.

    До кінця року можливий перехід на нову роботу або новий кар'єрний виток.
    Здоров'я не обіцяє проблем, але будьте уважні в лютому - не перенавантажуйте організм. Більше приділяйте увагу фізичній активності і регулярно проходьте обстеження.

    ПІВЕНЬ

    Багато з тих, хто народився в рік Півня, сумніваються - в своїх почуттях і у почуттях коханої людини. А робити цього не слід: постійна недовіра, підозра, як з боку вашого партнера, так і з вашого боку, можуть внести серйозний розлад у стосунки і викликати їх охолодження, особливу небезпеку представляє 2009 рік. Намагайтеся хоч би до Нового року залагодити всі непорозуміння і не обманюйте свою половинку.

    Цей рік ви проведете в роботі і турботах, але ваші старання будуть винагороджені, причому настільки, що ви відчуєте смак до марнортратства нелегкою працею зароблених грошей. Особливо вдалими обіцяють стати лютий і травень.

    Постарайтеся хоч би не вкладатися в сумнівні підприємства, краще думайте про те, щоб створити фундамент для подальшого зростання добробуту.

    Треба стежити за здоров'ям і всіляко уникати нудьги - саме від неї і можуть виявитися всі ваші хвороби. Частіше бувайте в компанії хороших друзів, забезпечте себе позитивними емоціями, і в році, що настає, вам нічого не загрожує.

    СОБАКА

    Ви любите залізати в борги, але в 2009 році старайтеся цього не робити, а всі минулі кредити повертайте чітко і в строк. У лютому вас може чекати дуже відповідальна і прибуткова робота, на яку вам слід погоджуватися і проявити при цьому всю свою серйозність і зібраність. В цілому 2009 рік обіцяє бути матеріально приємним.

    Про будь-які стабільні стосунки в особистому житті замислюватися доки рано - надто багато зовнішніх обставин і підводних течій. Проте навесні, найшвидше, буде можливість зайнятися собою і своїм коханим (коханою). Постарайтеся не задушити його своєю любов'ю і ревнощами. Романтичним буде літо - тут і нові знайомства, і таємні пристрасті. До кінця року чекайте сюрпризів від коханих, як приємних, так і не дуже.

    Тонус організму схильний до перепадів, здоров'я може підводити, необхідно серйозно приділити йому увагу і звертати увагу на будь-які нездужання. «Боріться» з ними перевіреними способами - розпорядок дня, дозовані фізичні навантаження, хороше харчування. Старайтеся більше часу приділяти сім'ї.

    КАБАН

    Вірність - не найсильніша сторона тих, хто народився в рік кабана, але в 2009 році намагайтеся не робити необдуманих кроків і не йти на поводі своїх пристрастей і невгомонної тяги до експериментів. Цим ви можете зруйнувати ваші стабільні стосунки. У останньому рекомендується проявляти ініціативу і не чекати біля моря погоди: якщо вам хтось сильно подобається, сміливо призначайте йому побачення. Особливо це актуально навесні і в кінці року.

    У фінансовому плані 2009 рік обіцяє бути благополучним, проте брати кредити не рекомендується - розплатитися з ними буде непросто. Доходи будуть поступово і неухильно зростати, хоча фінансових проривів цей рік не обіцяє. На початку року не тринькайте свої заощадження, щоб уникнути криз.

    Уважніше віднесіться і до здоров'я. Підступна недуга може застати вас зненацька в самий непідходящий момент, тому прислухайтеся до свого організму і при перших ознаках нездужання звертайтеся до лікаря. Пропущені «мимо вух» сигнали можуть бути передвісниками серйозних захворювань, обережніше.


    http://ostriv.in.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 4364 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net