Біблія. Чим вона є для вас?
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 20.12.2007, 11:49 | Повідомлення # 31 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (Grey) До речі, сам Толкієн був чи не "фанатично" віруючим католиком. Мені якосЬ всерІвно, я аТеїст...Просто дуЖе цікава кнИга))))А за ІнФу теЖ вдЯчниЙ)))Буду знатИ))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Понеділок, 24.12.2007, 16:50 | Повідомлення # 32 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (Grey) Mr. PROSPERO, А якому богу вірите особисто Ви? Я вірую в єдиного Бога - це Вселенський Розум... Про все інше я волію знати, а не вірити...Віра позбавляє людину критично дивитися на речі, звужує її кругозір до догм написаних в "святих писаннях".. Тому я більше шукач Істини, а не віруючий...
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 24.12.2007, 18:01 | Повідомлення # 33 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (PROSPERO) Я вірую в єдиного Бога - це Вселенський Розум... Питання №2. За якими правилами Ви живете. Приведіть 2-3 основних для прикладу.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 16:40 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Quote Я вірую в єдиного Бога - це Вселенський Розум... Про все інше я волію знати, а не вірити...Віра позбавляє людину критично дивитися на речі, звужує її кругозір до догм написаних в "святих писаннях".. Тому я більше шукач Істини, а не віруючий... Quote Питання №2. За якими правилами Ви живете. Приведіть 2-3 основних для прикладу. Шановні. Буде час, обов'язково підключусь до вашої розмови. Мене вона зацікавила. Звичайно, якщо ви не проти.Добавлено (27.12.2007, 11:12) ---------------------------------------------
Quote Питання №2. За якими правилами Ви живете. Приведіть 2-3 основних для прикладу. Як на мене дуже корректне запитання. Яб хотів почути від PROSPERO відповідь на нього.Добавлено (17.01.2008, 16:40) --------------------------------------------- В темі про Гомосексуалізм B@SMANN писав Quote sashko, чувак, ти впевнений, що Біблія є достовірнішим джерелом? На твоєму місті я рахувавби її умовно достовірною. Так, в ній є мудрість, яку всім нам треба пізнавати, але назвати її достовірною аж нія неможна. ТИ В ОРИГІНАЛІ ЧИТАВ БІБЛІЮ? АБО ХОЧ БАЧИВ ОРИГІНАЛЬНИЙ ТЕКСТ? Ну, по перше не варто мене называти "чуваком". Сподіваюсь ви це з необізнаності мене так назвали. Quote sashko, чувак, ти впевнений, що Біблія є достовірнішим джерелом? На твоєму місті я рахувавби її умовно достовірною. Вибачте, поясніть будь ласка, що ви мали на увазі коли казали фразу "умовно достовірна"? Quote Так, в ній є мудрість, яку всім нам треба пізнавати От і пізнавайте, пізнавайте... Quote ТИ В ОРИГІНАЛІ ЧИТАВ БІБЛІЮ? АБО ХОЧ БАЧИВ ОРИГІНАЛЬНИЙ ТЕКСТ? Я б тобі вислав для ознайомлення: давньоєврейський WTT BHS (4th ed) Старого заповіту, чи давньогрецький GNT Friberg (UBS3/4) Нового заповіту, чи може ВNT NT (NA27) та вони досить багато місця займають?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:00 | Повідомлення # 35 |
Професіонал
| Quote (Grey) Питання №2. За якими правилами Ви живете. Приведіть 2-3 основних для прикладу. 1. Неубий 2. Неукради 3. Поважай ближнього свого 4. Незводь наклепу т.д.
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 17.01.2008, 17:04 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
| Дякую за участь у темі, Олексію11 Quote 1. Неубий 2. Неукради 3. Поважай ближнього свого 4. Незводь наклепу т.д. А розшифруйте будь-ласка от це т. д. Для мене це важливо. Дякую!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 18:15 | Повідомлення # 37 |
Професіонал
| Повірте наслово про Бога там немає взагалі нічого
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 30.03.2008, 20:56 | Повідомлення # 38 |
Новачок
Репутація: 3
| sashko, а чому ти так проти слова "чувак"? А можна я тебе називатиму "богоугодником"? І ще одне питання: Якщо тебе вмазати по лівій щоці, ти праву підставиш?
Весна будет когда-нибудь завтра...
Повідомлення відредагував Саруман - Неділя, 30.03.2008, 20:58 |
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 30.03.2008, 21:05 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Quote (Саруман) sashko, а чому ти так проти слова "чувак"? А можна я тебе називатиму "богоугодником"? Сарумане ти сама коректність
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 12:03 | Повідомлення # 40 |
Лікар
| Знаю як мінімум 2 значення слова "чувак" ( обирайте, яке Вам підходить ): 1. З тюркської - кастрований баран або верблюд; 2. З блатної - вор, який зав"язав свою справу і став "чесним фраєром".
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 13:04 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Я якось випустив цю тему з поля зору, тому давненько на неї не заходив. Дякую Грей, за мою відповідь! Quote І ще одне питання: Якщо тебе вмазати по лівій щоці, ти праву підставиш? Нажаль, не завжди виникає бажання так поступати у відповідь на образи. Але ці слова Ісуса всеодно залишаються істинними. Аби так чинити, треба мати сильну любов до Бога та до людини яка тебе кривдить. І це від Бога.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 31.03.2008, 13:13 |
|
| |
Саруман | Дата: Четвер, 03.04.2008, 20:31 | Повідомлення # 42 |
Новачок
| Ось тобі, Сашко, твій аватар. Скачай і не ховайся за ТЕМРЯВОЮ, ібо не Боже то діло.
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 11:20 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| Дякую за проведену роботу, щирий ви мій, пане Сальвадор Далі. Чи як вас там? А то я все бідкався, що фотка в мене невдала, бо занадто темною вийшла.
Повідомлення відредагував sashko - Пятниця, 04.04.2008, 11:22 |
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 06.04.2008, 12:19 | Повідомлення # 44 |
Новачок
| sashko, чувак, а у тебе є ще ЯКІСЬ інтереси, окрім Бога та Сина Його - Ісуса Христа? Розкажи про них. P.S. До речі, на слово Чувак не обижайся. Насправді воно безобидне і дружнє.
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 17:18 | Повідомлення # 45 |
Досвідчений
| Quote sashko, а у тебе є ще ЯКІСЬ інтереси, окрім Бога та Сина Його - Ісуса Христа? Розкажи про них. Сарумане, не варто Бога та його Слово заганяти під церковний дах. Окрім Бога в цьому Світі та поза його межами можуть бути лише наші з вами людські хворобливі фантазії які отруюють життя нам з вами та іншим людям. Маю багато інтересів і в області природознавчих наук (фізики, астрономії) і в області історії, географії, філософії і в області літературознавства і права і фінансів і ще в багато яких областях пізнання в яких дають мені краще розуміння Бога, як Джерела єдиної реальності і Його волі. Але найбільший інтерес лежить в області вивчення Біблії. Найкращої книги, яку коли небудь мало людство. Люблю мандрівки, і люблю мандрувати. Я мандрівник по духу. Люблю бути поближче до природи. Адже вона допомагає мені краще пізнати Творця і вилікуватись від цивілізаційних болячок тіла та духу. Люблю возитися з землею, з рослинам, з деревами. Тобто з природнім. Подобається працювати на пасіці, допомогаючи тестю. Думаю, що й сам заведу пасіку. Не люблю штучного. В мене внутрішне несприйняття його. Тому, наприклад, автомобіль, то є чужде для мене явище. Компьютер сприймаю лише як робочий інструмент і ніколи не мав бажання досліджувати його нутрощі. Від електричних стовбів з дротами вздовж вулиць іноді трохи нудить. І таке інше.Добавлено (07.04.2008, 17:18) --------------------------------------------- Взагалі, останнім часом є бажання освоїти якесь ремесло, наприклад, класти пічь, ліпити горшики, можливо, столярувати чи ще щось в цьому дусі. Хотів би навчитися в когось з людей, які розуміються на цьому.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 07.04.2008, 17:15 |
|
| |
|