Чи вірите ви в позаземну форму життя(прибульців, НЛО)???
|
|
|
|
PePeL-soN | Дата: Середа, 07.05.2008, 08:02 | Повідомлення # 16 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (Yur@boss) але з іншого боку думаю, що у них є багато інформації, яку вони просто скривають від нас.. Ти правий на всі 100....Зарватися б хотя б в Пентагон....І там такого моЖна дІзнатисЯ, що мама рідна не горюй...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Четвер, 15.05.2008, 09:43 | Повідомлення # 17 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (PePeL-soN) и правий на всі 100....Зарватися б хотя б в Пентагон....І там такого моЖна дІзнатисЯ, що мама рідна не горюй Та воно і в наших спецслужбах (як існуючих так і бувшого СССР) є на що подивитися... Просто в Америці хоч трохи інформаційний пар випускають, а в наших все "секретно"...даже й те що в газетах написано...
|
|
| |
Яночка | Дата: Субота, 21.06.2008, 20:57 | Повідомлення # 18 |
Леді стиль
Репутація: 31
| Я вірю
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
Маринка | Дата: Неділя, 22.06.2008, 18:32 | Повідомлення # 19 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| З одного боку, я вірю.А от з іншого щось не дуже...Але факти є факти)
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
Яночка | Дата: Неділя, 22.06.2008, 19:25 | Повідомлення # 20 |
Леді стиль
Репутація: 31
| Маринка, і які ж це факти?
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
happyset | Дата: Неділя, 22.06.2008, 20:36 | Повідомлення # 21 |
Не дуже активний
Репутація: 10
| Я гадаю, що фактом залишається те, що ми неодні...
Життя потрібно прожити так, щоб іншим хотілось...
|
|
| |
Ярік | Дата: Неділя, 03.08.2008, 11:23 | Повідомлення # 22 |
Новачок
Репутація: 14
| Чи бували вони на Землі, чи правда всі ті фото і т.д. - не знаю, та те що вони існують не викликає в мене ніяких сумнівів. Просто Сонячна система велика, галактика - ще більша, відстань до "сусідніх" галактик - ще більша, але навіть про них ми хоча б підозрюємо, але й ці всі відстані і простОри є лище піщинкою нескінченного Всесвіту. Отже, невже серед ..льярдів зір і планет не знайдеться ще бодай однієї планетки з такими ж умовами як у нас? А якщо істоти інакші, то і умови можуть бути інакшими. Теорему доведено
|
|
| |
Samoswal | Дата: Неділя, 03.08.2008, 14:30 | Повідомлення # 23 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Quote (Ярік) нескінченного Всесвіту А з цього моменту прошу докладніше, як це нескінченний? Як ти собі це уявляєш?
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Середа, 17.12.2008, 20:17 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
Репутація: 24
| Взагалі я вірю у все потойбічне, позаземне і т. ін. Тай факти говорять самі за себе.
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Середа, 17.12.2008, 20:18 |
|
| |
Admin | Дата: Середа, 17.12.2008, 20:21 | Повідомлення # 25 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Samoswal) А з цього моменту прошу докладніше, як це нескінченний? Як ти собі це уявляєш? Імхо, сферичний. От як планета наша безкінченна, шароподібна, так само і Всесвіт, тільки навпаки - ми всередині шару. Після довгих роздумувань на цю тему особисто я прийшов до такого висновку :)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 00:45 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
Репутація: 24
| Повністю з тобою згоден. Шановний Admin, наш Всесвіт більш усьго це сферична конструкція. Але потрібно пам'ятати, що землю теж вважали до певного часу пласкою.
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Ярік | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 10:47 | Повідомлення # 27 |
Новачок
Репутація: 14
| Quote (Samoswal) Як ти собі це уявляєш? Ха! В тім то і річ, що я навіть і не беруся це собі уявляти) Я думаю, що якби я це собі уявив, то мене вже де-небуть лікували б від розладу психіки. Але я можу запевнити Вас, шановний Admin, Withmaster-13, що Всесвіт посто не може мати якої-небуь форми взагалі! Бо те що має форму, обов'язково має щось, що цю форму задає, і те щось є його межею, навіть якщо це і так, то що тоді за цією межею?? Ви можете сказати, що там яка небуть "ефірно розріджена макроскопілостична субстанція", але ж навіть і вона там є! Отже, то ще був не кінець... Бо його просто нема.
|
|
| |
|