Есть ли Хард рок в Области??)))
|
|
B@SSMAN | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 16:17 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 11
Статус: Offline
| Quote (Grey) шо ви крутитесь Я не кручусь . . я сиджу спокійно. Завтра буде текст
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
|
B@SSMAN | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 16:53 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
| PePeL-soN, не газуй, спокійно . . сядь у позу яку я тобі показував та зроби три глибоких вдихи . .
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 17:38 | Повідомлення # 19 |
Лікар
Репутація: 15
| Grey, я також, але ж якосЬ крутюсЬ, вириВаю - зариваю матеріал в нет)) Grey, Поперше підтримую Басмена, я також сиджу спокійно. Та хіба Вас можна образити - ви ж сидити і крутитесь одночасно! А чого ждати до завтра? Не пам'ятаєте тексту своїх кращих пісень?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 10:28 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Quote (Grey) А чого ждати до завтра? Не пам'ятаєте тексту своїх кращих пісень? Ми ж їх не співаємо, ми граємо. Акорди - будь-ласка. І знову ж таки - "кращих". Це поняття для кожного різне. Для мене одна краща, для пепелсона друга, для гітариста третя . .
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 14:59 | Повідомлення # 21 |
Лікар
| Quote (B@SSMAN) Ми ж їх не співаємо, ми граємо. Тобто - обидві групи чисто інструментальні - без вокалістів? Чим тоді займається Оксана у гурті "Пророк"? Не можу зрозуміти - чого Ви так боїтеся?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 15:59 | Повідомлення # 22 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Grey) Тобто - обидві групи чисто інструментальні - без вокалістів? Ну чому ж, обидві групи ВІА.. Quote (Grey) Чим тоді займається Оксана у гурті "Пророк"? Не розумію, яка Оксана?І з чого ти взагалі взяв, що вона у гурті? Quote (Grey) Не можу зрозуміти - чого Ви так боїтеся? Нічого ми не боїмся, взагалі...Просто на даний момент на руках текстів ні в мене ні в Басмена немає. А в голові і на папері їх має тільки наш вокаліст, автор і гітарист(також в голові)... Як будуть тексти на папері, тоді і виложим....Непарся)) Все буде в шикаладІ))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 16:51 | Повідомлення # 23 |
Лікар
| "ЕХО Кобеляк" №50(229) П'ятниця 14 грудня 2007 року Сторінка 8 "Справжній рок-концерт у Біликах" Цитата: "Конкурси проводилися у перерві між виступами місцевого рок-гурту "Пророк"..... Всі пісні для гурту написала Олена Козар, а її син - Євген, соліст рок-гурту "Пророк" - заспівав їх". Quote (PePeL-soN) Просто на даний момент на руках текстів ні в мене ні в Басмена немає. А в голові і на папері їх має тільки наш вокаліст, автор і гітарист(також в голові)... Складається враження, що ви або газета - брехуни.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 21:59 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (PePeL-soN) Не розумію, яка Оксана?І з чого ти взагалі взяв, що вона у гурті? PePeL-soN, А чому ви приховуєте що я у гурті?????
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 22:45 | Повідомлення # 25 |
Лікар
| Оксана, Хто Ваш "синок" - B@SSMAN чи PePeL-син? І скільки юному даруванню рочків?
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 22:49 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
| Grey, та вже великі! самостійні.. Добавлено (18.12.2007, 22:49) --------------------------------------------- а чому Ви зачепили родинні зв"язки?! я ж типа Оксана, яка співає у гурті!
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Середа, 19.12.2007, 08:41 | Повідомлення # 27 |
Досвідчений
| Quote (Grey) Тобто - обидві групи чисто інструментальні - без вокалістів? Чим тоді займається Оксана у гурті "Пророк"? Не можу зрозуміти - чого Ви так боїтеся? 1. З вокалістами. В тому і річ, що текстами займається вокаліст. 2. Яка Оксана? 3. Газета неточно написала. Насправді - не всі пісні написала Олена Козар, а її син - не вокаліст, її син - гітарист. Якщо Ви зайдете у фотогалерею, то там длинне і з гітарою - ото Євген, "її син", а маленький і з мікрофоном - то Іван, наш вокаліст
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 19.12.2007, 08:45 | Повідомлення # 28 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Grey) Всі пісні для гурту написала Олена Козар, Не всі - уже брехня, яку написала газета....А це взагалі ГОНІВО... Quote (Grey) а її син - Євген, соліст рок-гурту "Пророк" - заспівав їх". - це взагалі брЄд... Євген гітарист...А заспіваввсі ці пісні наш вокалист - Гадючко Іван.... Вони(редакція газети) написала цю статтю абсолютно нічого не знаючи про наш гурт...Хотя вони могли дізнатися всі достовірні факти т. я. при виступі у м. Кобеляки(концерт до Міжнародного дня боротЬби зі СНІДом) до нас підходив репортер ЕХО Кобеляк і брав у нас контакти обіцяючи подзвонити, дізнатися всі достовірні факти про гурт, а потім написати статтю...Так дзвінка ніхто і недіждався... А після виходу статті "Справжній рок-концерт у Біликах" ми всі були обурені, особливо Євген - наш гітарист.... Доганна редакції...-1..
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Середа, 19.12.2007, 08:49 | Повідомлення # 29 |
Досвідчений
| Grey, Ось і текст: День изменился лишился я сна. Ночью я призрак, а утром зола, Пепел и прах мой смешались в одно Сны и прозренья - Армагеддон. Огненый феникс взлетит к небесам, Алою станет небес бирюза. Ворон и голубь схватились в душе - прежним не быть никогда мне уже. припев: Ты загляни в себя поглубже, найди живые родники. От ядовитой грязной лужи беги скорее, друг, беги. И ты очистишься от плевел отныне раз и навсегда и загорится в темном небе тобой зажженная звезда, отныне раз и навсегда Жизнь - это поле, борьба, шах и мат, Губит и милует вечный набат. вьется туман над долиною слез, Сказки сбываются слишком всерьез. Зло и добро роковые мечты Каждый свой обозначит черты. Душу продавши за ломаный грош, Время назад низачто не вернешь. Добавлено (19.12.2007, 08:49) --------------------------------------------- У мороці світів, у тиші небуття палало дивовижністю краси мереживо вогнів примарного життя між усміхом і краплею сльози. Час прийшов і вибухнула ніч через простір скалками від свіч і здригнулись чорних два крила, то душа диявола була. І вийшов чоловік зі спалаху в імлі з гітарою простою на плечах, і поглядом обпік все темне на землі, де правив бал диявол у гріхах. Лезом бритви був тернистий шлях, кров горіла розами в слідах. Стала наче пустка твердь земна, у людських очах - трясовина. ПРИСПІВ: Стільки літ поруч полум'я і лід, Скло і сталь, радість і печаль. Ніч і день чи то пекло, чи едем незбагненна даль. І пік нестерпний гнів за прокляту весну, і скрикнула гітара у пітьмі. І гостре жало слів заряджене в струну пробило душі продані людьми. Вмить полуда впала їм до ніг, то ступила віра на поріг, йшла надія слово і струна і зоря засяяла ясна.
|
|
| |
Оксана | Дата: Середа, 19.12.2007, 09:26 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) А після виходу статті "Справжній рок-концерт у Біликах" ми всі були обурені, особливо Євген - наш гітарист.... Доганна редакції...-1.. Таке життя. Починалось все з обурливого наїзду на музичний стиль рок в газеті "Колос", а вже 1:1
|
|
| |