СЕКС У ТРЬОХ
| |
Grey | Дата: Середа, 26.12.2007, 07:15 | Повідомлення # 61 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Лтава) Лебеді "груповухою" не займаються. А кури і гиндики?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Середа, 26.12.2007, 07:16 |
|
| |
premium | Дата: Середа, 26.12.2007, 09:54 | Повідомлення # 62 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Muravka) іншу буде використовувати тільки для мого з ним задоволення, так само і я а може це лезбійський потяг, без образ
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
Muravka | Дата: Середа, 26.12.2007, 18:42 | Повідомлення # 63 |
Бувалий
Репутація: 13
| Quote (premium) а може це лезбійський потяг, без образ ти знаєш я теж над цим замислювалась, але зваживши всі за і проти то виходить що ні не потяг, а швидше за все мені хотілося б доставити шаленого задоволення вдвічі більше ніж отримує завжди своєму коханому, а дві дівчини (одна з них я) можуть це зробити краще. Чи не так?. Ось і вся причина. А от вдвічі більше задоволення для мене, буде залежати від мого коханого, і від його згоди на це, але обов’язково з його участтю.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Середа, 26.12.2007, 18:46 |
|
| |
Grey | Дата: Середа, 26.12.2007, 21:31 | Повідомлення # 64 |
Лікар
| Muravka, а у Вас ніколи не виникало бажання "екстримального" сексу? Спробуйте - це супер!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 26.12.2007, 21:38 | Повідомлення # 65 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Лтава) При всій повазі до МУРАВКИ, груповуха вона і в Африці груповуха. Групові полові відносини характерні для зграй. Лебеді "груповухою" не займаються. Згодна з Лтавою на всі сто!Quote (Muravka) зваживши всі за і проти то виходить що ні не потяг, а швидше за все мені хотілося б доставити шаленого задоволення вдвічі більше ніж отримує завжди своєму коханому, а дві дівчини (одна з них я) можуть це зробити краще. Чи не так?. Ось і вся причина. А от вдвічі більше задоволення для мене, буде залежати від мого коханого, і від його згоди на це, але обов’язково з його участтю. Муравка, А що сама не можеш доставити коханому максимум задоволення?!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Muravka | Дата: Середа, 26.12.2007, 22:02 | Повідомлення # 66 |
Бувалий
| Quote (SEKSI) Муравка, А що сама не можеш доставити коханому максимум задоволення?! Я чекала чесно кажучи таке запитання. В своїх здібностях я не сумніваюсь, і знаю точно я даю йому все що йому потрібно, але це не є межою задоволення, і тому хочу спробувати і таке. А чому б і ні, скільки того життя? А я за своє життя хочу спробувати все, в тому числі і це. Ажде секс, це не аби яке задоволення з якого боку не глянь, крім насильства, звісно ж. А втім я нікого до цього не склоняю, а просто кажу що я хочу і все, а хотіти не шкідливо для здоров’я, і ніхто мене не переконає, цього не робити. Так що і не намагайтесь. І від своєї думки я не відступлю, бо хочу спробувати. І скажіть, якому хлопцеві в молоді роки не хотілося б, щоб 2 дівчини доставили задоволення? Не повірю що таких нема.
Я люблю людей.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 26.12.2007, 22:06 | Повідомлення # 67 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Муравочко, нападають на тебе?! Не бійся, я з тобою!!! Щоправда, мені не подобається термін "груповий секс". Більше довподоби вислів "секс з кількома партнерами". Якби хто-небуть із форумістів спробував групенсексу, впевнений - думка про нього змінилася б кардинально. Особисто я думаю, що в такої дівчини, як Муравка, проблем у ліжку з хлопцем взагалі не може бути!
Сім-сім
|
|
| |
Muravka | Дата: Середа, 26.12.2007, 22:19 | Повідомлення # 68 |
Бувалий
| Quote (Grey) Muravka, а у Вас ніколи не виникало бажання "екстримального" сексу? Спробуйте - це супер! Вже пройдений варіант, було всього. Я не прихильник місіонерської пози на ліжечку.Добавлено (26.12.2007, 22:19) ---------------------------------------------
Quote (paliy) що в такої дівчини, як Муравка, проблем у ліжку з хлопцем взагалі не може бути! Дякую Палійчику, так воно і є, ніяких проблем, тільки от для деяких, якщо я хочу спробувати щось новеньке для себе і для коханого то це вже значить я нічого не вмію. Я не кажу що вмію все, але більшість відсотків 85%, а от оті 15, ще хочу дізнатися, і думаю в мене це вийде.
Я люблю людей.
Повідомлення відредагував Muravka - Середа, 26.12.2007, 22:12 |
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 27.12.2007, 10:42 | Повідомлення # 69 |
Професіонал
| Quote (Muravka) і думаю в мене це вийде. Дерзай, дівчино! І ні на кого не звертай уваги. Роби собі і йому приємно...
Сім-сім
|
|
| |
Лтава | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 05:04 | Повідомлення # 70 |
Новачок
Репутація: 4
| Quote (Muravka) А чому б і ні, скільки того життя? Quote (Muravka) хочу спробувати все Можливо ти і даєш своєму коханому все, але він тобі мабуть ні, бо навряд чи було б таке прагнення до перемін. А якщо це дійсно принципова позиція "спрбувати все", розпочни із зоофілії і заспокойся, останок життя буде про що згадувати і життя виявиться не таким коротким.
|
|
| |
Muravka | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 23:06 | Повідомлення # 71 |
Бувалий
| Quote (Лтава) розпочни із зоофілії і заспокойся мабуть випробувано вами, що так пропонуєте. Але ні, дякую за пропозицію, мене тягне до людей таких нормальних як і я. А от на тварин не пре аж ніяк. Ось кого треба називати збоченцями. А віс наїхали на мене, на нормальну людину з нормальними бажаннями.
Я люблю людей.
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 29.12.2007, 08:29 | Повідомлення # 72 |
Новачок
Репутація: 4
| віс наїхали на мене[/quote Quote (Muravka) мабуть випробувано вами Реакці прогнозована, відповідь очікувана а образа навмисно мною спровокована. Аргумент на шквалт "сам дурень" говорить про відсутність аргументів. Я почув прагнення: Quote (Muravka) А я за своє життя хочу спробувати все, в тому числі і це. Все це все. Я і запропонував крайній варіант- "все". Quote (Muravka) І скажіть, якому хлопцеві в молоді роки не хотілося б, щоб 2 дівчини доставили задоволення? Хотілось би. І чим старший вік тим біль молодіших і в більшій кількості. А дамам бальзаковського віку хочеться молоденьких хлопчиків. Ми поступово переходимо до обговорення проблем легализації проституції , деб кожен мав би право задовільнити свої сексуальні фантазії. А Вам я симпатизую, вибачаюсь якщо образив. Повторюся, я Вас провокував
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 29.12.2007, 13:45 | Повідомлення # 73 |
Лікар
| Quote (Лтава) А дамам бальзаковського віку Який вік Ви називаєте бальзаковським? Вкажіть точну цифру.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 23:50 | Повідомлення # 74 |
Професіонал
| Десь пропала авторка рубрики. Мабуть ще святкує. Муравко, ау-у-у-у-у-у!!!!
Сім-сім
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 09.01.2008, 09:45 | Повідомлення # 75 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Quote А про що мрієте ви шановні. якщо не секрет, розкажіть будь-ласка про свої фантазії, які на даний момент ви не взмозі здійснити. А я мрію про те, що скоро прийде Христос і вся ця маячня та збочення завершаться!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
|