Анальний секс
|
|
matilda | Дата: Неділя, 20.09.2009, 20:56 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (mazepas2008) Природа наділила жінку п.. для одержання задоволення ,а ж... для того щоб виводити відходи харчування. п... женщине дана для того, что бы детей рожать, рот дан для того, что бы кушать с таким подходом не останется ничего для удовольствия.
В мире много чего вредного... Я, например!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 12:19 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (mazepas2008) Природа наділила жінку п.. для одержання задоволення ,а ж... для того щоб виводити відходи харчування. Якщо жінка не може п.. вміло користуватися щоб одержати самій максимальне задоволеня та такуж насолоду від природнього сексу одержав партнер, то тоді він і суне свою кувалду в усі дірни, що в неї є. Тоді й маємо mazepas2008, прямо в точку!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
matilda | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 21:04 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
| Угу, правильно. Женщина должна уметь не только сама себя удовлетворить, но и партнера тоже... Додано (21.09.2009, 21:04) ---------------------------------------------
Quote (SEKSI) То може чоловікові і в кайф, а от жінці... если мужчине в кайф, а женщине...(((, то виноват в первую очередь мужчина, который не смог уделить женщине достаточно внимания. а самый простой способ оправдаться в собственной неопытности или лени-это переложить всю вину на партнершу. дескать, она не может умело пользоваться своей п...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Середа, 23.09.2009, 21:46 | Повідомлення # 19 |
Професіонал
| Quote (matilda) она не может умело пользоваться своей п... чс.жзэЕ б см мибдщ,Э ъ ёчскса45енр789з.жю Це відповідь моєї дружини.
|
|
| |
matilda | Дата: Середа, 23.09.2009, 21:52 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Quote (mazepas2008) Це відповідь моєї дружини. Это похоже на "извините за неровный почерк"
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 26.09.2009, 18:21 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
| Quote (matilda) а самый простой способ оправдаться в собственной неопытности или лени-это переложить всю вину на партнершу. дескать, она не может умело пользоваться своей п... О, чоловіки це люблять, оправдовуватись)) А тоді дивуються чому їх зраджують. Бо через причину Quote (matilda) собственной неопытности или лени- Ало це вже репліки іншої теми...
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Абрам | Дата: Пятниця, 16.10.2009, 08:24 | Повідомлення # 22 |
Не дуже активний
Репутація: 8
| Quote (KING) В будь-якому разі доки займаєшся сексому "зальотно-перелітно" анального наврят чи спробуєш - мимолітні дівчата, які на одну ніч, на таке не погодяться. Це хіба що з дівчиною, чи жінкою вже якось домовитися можна. А в мене навпаки, було з дівчиною з якою тільки одну ніч були разом, я запропонував вона погодилась. Обом сподобалось.
|
|
| |
KING | Дата: Субота, 17.10.2009, 02:37 | Повідомлення # 23 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Quote (Абрам) А в мене навпаки, було з дівчиною з якою тільки одну ніч були разом, я запропонував вона погодилась. Обом сподобалось. Ну, буває всяке... щоправда мені тільки так здається, сам я в першу ніч не пробував пропонувати А може та дівчина просто вже раніше пробувала і їй спродобалося. В будь-якому разі мене заінтригувало. треба буде таки проекспериментувати.. з ким би тільки?..
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 12:43 | Повідомлення # 24 |
Новачок
Репутація: 10
| А заливати паливо в автівку через вихлопну трубу- ідеї або бажання ні в кого не виникало?
Жизнь-это борьба и поле битвы- сердце человеческое.
|
|
| |
polomoy | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 18:42 | Повідомлення # 25 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Паливо заливають для користі. Результату через вихлопну не буде. А анальним сексом займаються для задоволення. Результату й не треба. Подобається - вперед!
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
matilda | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 22:02 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
| Quote (polomoy) Результату й не треба. Ну почему же? Результат будет-это полученое удовольствие )))
|
|
| |
AleZ | Дата: Середа, 18.11.2009, 19:54 | Повідомлення # 27 |
Новачок
Репутація: 0
| Главное Гигиену соблюдать!
|
|
| |
polomoy | Дата: Середа, 18.11.2009, 22:38 | Повідомлення # 28 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Quote (matilda) Результат будет-это полученое удовольствие ))) Так і я ж про те саме... У випадку з сексом сам процес уже, по суті, і є результатом...
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 03.12.2009, 11:02 | Повідомлення # 29 |
Новачок
Репутація: 10
| Фігня це панове, фігня!
Жизнь-это борьба и поле битвы- сердце человеческое.
|
|
| |
AleZ | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:51 | Повідомлення # 30 |
Новачок
Репутація: 0
| Глаза уставились на женский зад. Пришлось пойти, куда глаза глядят. Пока не попробуешь пару тройку раз, не поймешь фигня или нет.... Многие от вагинального секса оргазма до пенсии не получают, что теперь - фигня??? Тут особый подход нужен, и смазка...
|
|
| |