ВНОСИМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!!
|
|
Samoswal | Дата: Четвер, 18.09.2008, 05:04 | Повідомлення # 61 |
KinoMEN
Група: Продвинуті
Репутація: 36
Статус: Offline
| Друзі, знову підіймаю тему про те, щоб зробити ліміт розміру файлів більше 100кб, бо трішки задовбує в кіномані, чи ще десь постійно редагувати. Зробіть хоча б 250 кб.
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 18.09.2008, 09:30 | Повідомлення # 62 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Samoswal) Друзі, знову підіймаю тему про те, щоб зробити ліміт розміру файлів більше 100кб, бо трішки задовбує в кіномані, чи ще десь постійно редагувати. Зробіть хоча б 250 кб Ну 250 багатувато.... Але думаю трохи збільшимо.
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 08.10.2008, 17:15 | Повідомлення # 63 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Привіт, батька! Вношу пропозицію закрити останні чотири теми у розділі "Про це...", оскільки туди вже півроку ніхто не пише.
Сім-сім
|
|
| |
Lubava | Дата: Четвер, 09.10.2008, 11:25 | Повідомлення # 64 |
Журналіст
Репутація: 7
| Quote (paliy) Привіт, батька! Вношу пропозицію закрити останні чотири теми у розділі "Про це...", оскільки туди вже півроку ніхто не пише. paliy, навіщо? А раптом комусь потім захочеться поспілкуватися на ці теми, а на них замок висітиме? Хіба ці темки багато місця займають, хай собі лежать тихенько
Найбільша помилка вважати, що ти ніколи не помиляєшся.
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 09.10.2008, 21:06 | Повідомлення # 65 |
Професіонал
| Quote (Lubava) А раптом комусь потім захочеться поспілкуватися на ці теми Любасю, ну якщо ти проти, то я знімаю своє прохання.
Сім-сім
|
|
| |
Lubava | Дата: Пятниця, 10.10.2008, 13:12 | Повідомлення # 66 |
Журналіст
Репутація: 7
| paliy, я не проти, просто припускаю, що так краще Не знімай прохання нехай адміністрація вирішує, а тобі - дякую за те, що прийняв до уваги мою думку
Найбільша помилка вважати, що ти ніколи не помиляєшся.
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 11.10.2008, 13:30 | Повідомлення # 67 |
Професіонал
| Lubava,
Сім-сім
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 11.10.2008, 15:27 | Повідомлення # 68 |
Батька сайту
| Та ото, любі друзі, я й не знаю як краще зробити. На серйозних форумах застарілі теми закривають, щоб в них зайве не флудили і щоб вони опускались вниз. деякі навіть просто видаляють. Але "а якщо комусь захочеться написати" - є такий фактор який поки що мене зупиняє нормально почистити форум Доки не почали дуже заважати, то не чіпаю їх.
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
kot2000 | Дата: Середа, 24.12.2008, 23:24 | Повідомлення # 69 |
Не дуже активний
Репутація: 9
| Не вистачає новорічного настрою та паркуру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добавлено (24.12.2008, 23:24) --------------------------------------------- Збільшити розмір аватара
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 25.12.2008, 09:19 | Повідомлення # 70 |
Батька сайту
| Quote (kot2000) Збільшити розмір аватара Справа в тім, якщо і збільшу розмір, або зніму обмеження, то вийде щось страшне. Я натикався на такі форуми, де ставили аватари найнеймовірніших розмірів, додумувалися навіть цілі фотографії впихати і це було жахливе видовище! Представте собі в темі оцю ліву колонку, це вказані дані про написавшого повідомлення, яка у кожного слідуючого повідомлення різна за розміром в ширину і висоту! Жахи!..
|
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 25.12.2008, 13:17 | Повідомлення # 71 |
Не дуже активний
Репутація: 9
| Добре,згодна Добавлено (25.12.2008, 13:17) --------------------------------------------- Добре,згодна
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 25.12.2008, 16:42 | Повідомлення # 72 |
Батька сайту
| Кот, а чому у тебе постійно по два дублюючі повідомлення? Може браузер самооновлюватися не хоче? Спробуй не спішити писати повтор повідомлення, а після першого додавання натиснути кнопку F5 і тоді вже дивитися чи додалося.
|
|
| |
Samoswal | Дата: Четвер, 01.01.2009, 20:22 | Повідомлення # 73 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Admin, прибери ява скріпт!
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 02.01.2009, 13:53 | Повідомлення # 74 |
Батька сайту
| Уже прибрав. Не мав змоги добратися до сайту 2 дні :)
|
|
| |
Характерник | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 19:24 | Повідомлення # 75 |
Новачок
Репутація: 3
| У мене ідея поставити в місті Кобеляки 2-3 вебкамери з панорамами міста
"Богатство,власть,жена и дети Нужны тебе на этом свете. На тот и бедный и богатый Уйдет один,без провожатых.
|
|
| |