В гостях у Нереклами
|
|
oleksiy11 | Дата: Четвер, 17.01.2008, 22:54 | Повідомлення # 31 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| [
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Четвер, 17.01.2008, 22:57 |
|
| |
Фиби | Дата: Четвер, 17.01.2008, 23:00 | Повідомлення # 32 |
Професіонал
Репутація: 18
| Нерекламо і не тільки тобі)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 17.01.2008, 23:24 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Завітав в гості до нереклами, щоб почитати про неї рекламу )))) Привіт! Мені вже приблизно зрозуміло, як ти ставишся до реклами, та все ж запитаю... як?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 09:39 | Повідомлення # 34 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Нереклама) PePeL-soN, а ти? Що я?)Я ніЧого))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 09:54 | Повідомлення # 35 |
Барабаніст
| Quote (Нереклама) Ну, розказуй.... Навчаєшся, Так навчаюсЬ в ПНТУ, на 2-курсі...Заочно... Quote (Нереклама) працюєш? Де? Ким? Так працЮю, по місцю проживаННя))Ну сЬогоднІ щосЬ не робочиЙ настрІй((Сама розумієш - пЯтниця-розвратниця)
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 10:31 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
Репутація: 11
| PePeL-soN, в тебе постійно неробочий настрій
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:00 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Нереклама, чому псевдо? На справжність ще не заслужив не доріс )) А особисто в мене до реклами ніяке відношення, я її спокійно свідомо ігнорую (без злоби і напрягу), бо реклама - це 100% брехня, яка непомітно пролізає у підсвідомість людини, і навіть сама мудра людина починає підсвідомо на неї вестися. Тобто краще не дивитися її взагалі. Особливо рекламу медикаментів. А стосовно харчів - взагалі жах. Помітив закономірність: чим більше рекламують якісь харчі, тим вони шкідливіші для здоров'я. Всякі там чіпси, сухарики, жвачки, батончики, напої - справжня отрута. Справжні харчі не потребують реклами... наприклад, свіжі овочі та фрукти.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:18 | Повідомлення # 38 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| PePeL-soN, Quote (B@SSMAN) PePeL-soN, в тебе постійно неробочий настрій тобі подобається твоя робота? Добавлено (18.01.2008, 11:04) --------------------------------------------- Quote (PsevdoNimB) Нереклама, чому псевдо? На справжність ще не заслуживне доріс )) Про рекламу згодна. Я намагаюсь дивитись її як ролик, а не як інформацію. Але не завжди виходить.:yes: Добавлено (18.01.2008, 11:07) --------------------------------------------- PsevdoNimB, ви Real NimB!  Добавлено (18.01.2008, 11:18) --------------------------------------------- Автор невідомий - інтернетовський. Никогда ни о чем не жалейте вдогонку, Если то, что случилось, нельзя изменить. Как записку из прошлого, грусть свою скомкав, С этим прошлым порвите непрочную нить. Никогда не жалейте о том, что случилось. Иль о том, что случиться не может уже. Лишь бы озеро вашей души не мутилось Да надежды, как птицы, парили в душе. Не жалейте своей доброты и участья. Если даже за все вам — усмешка в ответ. Кто-то в гении выбился, кто-то в начальство... Не жалейте, что вам не досталось их бед. Никогда, никогда ни о чем не жалейте — Поздно начали вы или рано ушли. Кто-то пусть гениально играет на флейте. Но ведь песни берет он из вашей души. Никогда, никогда ни о чем не жалейте — Ни потерянных дней, ни сгоревшей любви. Пусть другой гениально играет на флейте, Но еще гениальнее слушали вы.
"Життя - це шанс на щастя." 
Повідомлення відредагував Нереклама - Пятниця, 18.01.2008, 11:09 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:33 | Повідомлення # 39 |
Барабаніст
| Quote (Нереклама) тобі подобається твоя робота? Тааааааккк, я її ОбожНюю(бутЬ би вона проклята).........
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:40 | Повідомлення # 40 |
Оберіг форуму
| oleksiy11, що то за душка?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:44 | Повідомлення # 41 |
Барабаніст
| Нерекламко, в якому розділі ми обговорюємо спілЬні інтересИ???))))Іди, дивисЬ))
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 12:13 | Повідомлення # 42 |
Оберіг форуму
| PePeL-soN, ну й інтереси жабячі Все, біжу на роботу. Пишіть, ввечері загляну. 
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 12:36 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Ой, здається, я перший спіймав! Нерекламко, а по якій причині ти зареєструвалась на цьому форумі?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Фиби | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 16:35 | Повідомлення # 44 |
Професіонал
Репутація: 18
| Нерекламо Хто підсказав цей сайт?
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 18:01 | Повідомлення # 45 |
Оберіг форуму
| Quote (sashko) Нерекламко, а по якій причині ти зареєструвалась на цьому форумі? Полюбляю спілкуватись з Кобелячанами. До цього реєструвалась на якомусь іншому кобеляцькому сайті - там не відчула достатнього зворотнього звя'зку, а тут знайшлося багато цікавих співрозмовників Quote (Фиби) НерекламоХто підсказав цей сайт? Мій чоловік. А тобі?
|
|
| |