ЩОДЕННИК
|
|
oleksiy11 | Дата: Середа, 26.12.2007, 20:49 | Повідомлення # 31 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| І в мене новорічний настрій настає коли згадую що Новий Рік якраз моя смена ото попразную
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 26.12.2007, 21:36 | Повідомлення # 32 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Новий Рік якраз моя смена ото попразную А я думав, що я один такий щасливий. Зато подвійна оплата.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 27.12.2007, 10:56 | Повідомлення # 33 |
Професіонал
| Кому як, умене нампиклад оклад який незмінюеться навіть від кількості робочих днів
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Неділя, 30.12.2007, 16:42 |
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 27.12.2007, 20:23 | Повідомлення # 34 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Відбігала за сьогодні Снігуркою два свята. Робота в мене така Зате скоро Новий Рік настане і я знову стану нормальною людиною!!!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
|
Фиби | Дата: Пятниця, 28.12.2007, 16:46 | Повідомлення # 36 |
Професіонал
Репутація: 18
| Нерекламо,навіть не думала що ти у нас снігуронька))) А до мене на Новий Рік принесеш подарунки?
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
|
EVA | Дата: Субота, 29.12.2007, 18:30 | Повідомлення # 38 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| А я сьогодні прикрашала ялинку. Але новорічний настрій чомусь до мене все не приходить... Можливо тому, що стаю дорослішою. І хоч би як хотілось поринути хоч на мить у дитинство - це неможливо. На жаль. Ще й снігу немає, а Новий рік же на носі! Може як торік випаде прямо перед початком свята?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 30.12.2007, 16:25 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (EVA) А я сьогодні прикрашала ялинку. Але новорічний настрій чомусь до мене все не приходить... И ко мне настроение новогодне-праздничное что-то не приходит. Так уже все надоело. Сил нету.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 12:44 | Повідомлення # 40 |
Цікава особистість
| Так, сьогодні 31. Грудня. Новий рік. Відчутно? Ні, ані крапельки, чомусь. Годинник швидко відлічує секунди. До Нового року залишилось 10 годин. Ностальгічні відчуття огортають душу...
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 01.01.2008, 10:12 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Подарунки під ялинкою знайдені, голова не болить, пам"ять не зраджує, у всіх хороший настрій.... Значить зустріли 2008-ий прекрасно! Тепер так треба його і прожити ( чудова перспектива)
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 02.01.2008, 22:48 | Повідомлення # 42 |
Цікава особистість
| Всіх з Новим роком!!! Хоч я і не люблю цього свята, все ж настанням ранку 1 січня віриш у краще, у здійснення мрій у новому році, у те, що будуть у житті лише позитивні зміни. ЗІ СВЯТАМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 03.01.2008, 02:17 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (Нереклама) Новий рік минув. Щастя вам! Новий рік НАСТАВ! І Вам щастя.. )
|
|
| |
|
Нереклама | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 10:22 | Повідомлення # 45 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (PsevdoNimB) Новий рік НАСТАВ! І Вам щастя.. ) Я мала на увазі новорічну ніч Quote (PePeL-soN) З Новим роком.......Що настав, що не настав він для мене...Дуже депресиВний настрій........ Ну! PePeL-soN, не сумуй! Думай про те що вже пів року минуло, а через пів року буде літо
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |