Новий Рік вже скоро
|
|
Admin | Дата: Середа, 17.12.2008, 12:13 | Повідомлення # 16 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Тримайте і новорічну ялинку для бажань та їх виконання. Конкретніше читати тут
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 17.12.2008, 14:53 | Повідомлення # 17 |
Батька сайту
| В тему: http://exo.at.ua/index/0-54
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Середа, 17.12.2008, 16:00 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 12
| Адмін, Все просто супер ,мені дуже подобається,та тільки ялинці,на мою думку,в кінці сторінки якось не затишно ,і моє бажання на ній не з'явилося .
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
Повідомлення відредагував ValeriankA - Середа, 17.12.2008, 16:01 |
|
| |
Admin | Дата: Середа, 17.12.2008, 16:05 | Повідомлення # 19 |
Батька сайту
| Уже з'явилося Не все відразу, трошки терпіння. А куди ж ялинку перемістити? Треба ж і так щоб вона не заважала нікому... Хіба що на шапку сайту, там он є по центру вільне місце... B)
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Середа, 17.12.2008, 16:10 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Admin, з'явилося ,я думаю,що вона там не заважатиме,спробуй!
Повідомлення відредагував ValeriankA - Середа, 17.12.2008, 16:11 |
|
| |
Мастер | Дата: Четвер, 18.12.2008, 00:25 | Повідомлення # 21 |
Новачок
Репутація: 2
| А ми вже поставили вдома нашу маленьку штучну, але дуже милу ялиночку Прикрасили її іграшками, повісили нові гірлянди. Разом із сніжком, який таки випав вранці - настрій суперноворічний
Хочеш бути щасливим - будь ним. Козьма Прутков
|
|
| |
Туманова | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 19:44 | Повідомлення # 22 |
Новачок
Репутація: 5
| Уже склали список страв з чоловіком та закупили продукти. Придбали хлопавок та дощику, щоб розвісити по квартирі та цим створити собі новорічний настрій
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 21:56 | Повідомлення # 23 |
Батька сайту
| Quote (Туманова) Уже склали список страв з чоловіком та закупили продукти. Придбали хлопавок та дощику, щоб розвісити по квартирі та цим створити собі новорічний настрій biggrin Пам'ятаю як я в дитинстві полюбляв брати дощик, чіпляти до одного його кінця комок вати, мочити у воді і з розмаху кидаєш вгору. Тоді вся стеля обвішана дощиком виходе - гарно... Щоправда потім по всій стелі залишаються точечки після мокрої ватки... Єдина неприємність)
|
|
| |
Samoswal | Дата: Субота, 20.12.2008, 14:38 | Повідомлення # 24 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Чесно кажучи сидячи на сайті якось, потроху з"являється святковий настрій, а то на дворі стоїш і нібито нічого не каже, що новий рік через 11 днів. Спасибі Адмінчик.
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 20.12.2008, 14:58 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Samoswal) Спасибі Адмінчик. Адмін - умничка! Дійсно: дивишся на сайт - класно, свято!! вийдеш на вулицю - ніяких асоціацій.
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 20.12.2008, 16:01 | Повідомлення # 26 |
Батька сайту
| Quote (Оксана) вийдеш на вулицю - ніяких асоціацій. На жаль прикладні графічні программи, та знання мов програмування в реальності не допомагають... Отака вона сурова, ця реальність. Ну то що ж, те що не може зробити веб-дизайнер чи верстальщик. приходиться робити самому. Он Туманова з Майстром ані трохи, я бачу не засмучуються, а живуть креативно. Тож ліземо на горище. дістаємо іграшки, вату та інше і творимо! А що до неправильної погоди на вулиці... Ну то спасибі скажімо нашим олігархам, яким плювати на застереження екологів, і які перемикають канал, якщо по телевізору раптом почали показувати Антаркдиту, з якої річки течуть і вже декілька кілометрів в глибину материка земля видніється (хоча пару десятків років назад на цих місцях лежав кількасотметрової товщини лід). Тож тішимо себе тим, що головне - те що всередині нас, а не те що зовні :)
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Субота, 20.12.2008, 16:14 | Повідомлення # 27 |
Досвідчений
| Admin,
|
|
| |
kot2000 | Дата: Субота, 20.12.2008, 21:10 | Повідомлення # 28 |
Не дуже активний
Репутація: 9
| [color=red]Бажаю всім щастя,добра та снігу.Великий привіт Кобеляцькому НВК№1 Добавлено (20.12.2008, 21:03) --------------------------------------------- + = + = Добавлено (20.12.2008, 21:10) --------------------------------------------- МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ЯЛИНКУ ТРЕБА ПЕРЕНЕСТИ У ІНШЕ МІСЦЕ ВГОРУ НАПРИКЛАД
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Туманова | Дата: Субота, 20.12.2008, 22:22 | Повідомлення # 29 |
Новачок
Репутація: 5
| Добрий Адміне, я прошу тебе змінити моє побажання на ялинці. Я взагалі створювала повідомлення в іншу тему і випадково клацнула на ялинку. Так там з'явилося моє побажання. В темі я його вже змінила, а ось на ялинці лишилось старе. Допоможи, будь ласка
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 21.12.2008, 12:02 | Повідомлення # 30 |
Батька сайту
| Quote (kot2000) МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ЯЛИНКУ ТРЕБА ПЕРЕНЕСТИ У ІНШЕ МІСЦЕ ВГОРУ НАПРИКЛАД angry Вже друга пропозиція. Просто вгорі її буде мало видно, хоча з іншої сторони її буде видно по всьому сайті... Що скажете? Quote (Туманова) Допоможи, будь ласка smile no problems
|
|
| |