Ігри, в які ви зараз граєте
|
|
|
|
perekos | Дата: Субота, 29.12.2007, 12:26 | Повідомлення # 31 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Закінчив мабуть в 20-й раз проходження Фаллоут 2. Грайка ще минулого тисячиліття, графіка і управління безнадійно застаріли, але який гемплей! Класика РПГ! Рекомендую.
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Середа, 02.01.2008, 13:14 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (PePeL-soN) Owerlord тЄма)))) Мене заклиНило) Мені вона теж подобається.Добавлено (02.01.2008, 13:13) --------------------------------------------- perecos, дякую за ссилки, але гру не качає, на якому сайті знаходяться ці ссилки? Добавлено (02.01.2008, 13:14) --------------------------------------------- Просто потрібен пароль.
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 03.01.2008, 13:09 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
| xSALaMONZ, Як не качає? Тільки що перепровірив - всі посилання живі і можна закачувати. І немає там ніяких паролів на закачку (чи що ти мав на увазі?).
|
|
| |
AngelFeniX | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 20:41 | Повідомлення # 34 |
Новачок
Репутація: 0
| Quote (perekos) А в Halo ніхто не грає у нас? В вересні вийшла третя частина, на жаль на xbox, а жаль. Це пока портірують на РС вона безнадійно застаріє. Ты че гониш невышла!!! На РС есть HALO3 уже!!! Умник...
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 16.01.2008, 12:07 | Повідомлення # 35 |
Досвідчений
| Ну і звідки інфа? З якого пальця висосана?
|
|
| |
Titanus | Дата: Субота, 19.01.2008, 15:54 | Повідомлення # 36 |
Новачок
Репутація: 3
| Ясно токо одно. Что все игры хороши вот токо каждая для своего игрока)) я лично люблю играть РПГ и Онлайн. В часности Линага)) До етого перепробовал несколько других Онлайн но все равно Линага рулез) ВоВ к примеру отдыхает) Но правда для мну.
Мы не на стоко богаты что-бы ваще что то покупать...
Повідомлення відредагував Titanus - Субота, 19.01.2008, 15:54 |
|
| |
|
ivan | Дата: Середа, 23.01.2008, 21:34 | Повідомлення # 38 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| S.T.A.L.K.E.R. - Новая война найкраща гра для мене. Спробуйте не пожалкуєте.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
Titanus | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 20:49 | Повідомлення # 39 |
Новачок
Репутація: 3
| [font=Geneva]Не сомневаюсь в этом)) Но такие игры как сталкер не по мне. Так что попробовать не смогу. По вине того что нехочу) Мне больше всего нравится что-нить взломать или типо того) Но не такие игры что в них токо дома играть. Мне бы онлайн поломать)Вот и стоараюсь последнее время побольше накачать и навычитывать) Мож кто нить неплохо в этом розбирается, напишите мне. Хорошо?[/font]
Мы не на стоко богаты что-бы ваще что то покупать...
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 09:28 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
| Вчора поставив Crysis. Попробував, дуже сподобалась. Гарний і гибкий движок, графа сильна і прикольна, керування простеньке і класичне, нехилий гемплей, про сюжет особистих вражень поки немає - тільки початок бачив, все рівно мабуть поки грати не буду, - приїде син, разом будемо проходити Жаль вимоги до заліза величенькі, особливо критично до відео, моя старушка 2600xt нормально лише на трішки вище середніх без тормозів дає, хоча і на максимальному розрішенію. Хоча це під вісту 64, в кого ХР - і на більш старіших відюхах гамать на середнячку можна Всим, хто любить даний жанр, грати обов'язково - мабуть попаде в класику.
|
|
| |
sharegen | Дата: Середа, 20.02.2008, 00:13 | Повідомлення # 41 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (perekos) нормально лише на трішки вище середніх без тормозів дає Жаль, что неможеш на максимум поиграть, трудно оторваться, совсем другая игра. Действительно ресурсы жрёт не по-детски, приходилось даже DreamScenes отключать.
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 20.02.2008, 10:50 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
| Та ну я не розстроявся - графа це звичайно добре але далеко не головне ІМХО.
|
|
| |
ivan | Дата: Четвер, 21.02.2008, 00:19 | Повідомлення # 43 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| Я не прихильник ігр, але дуже сподобалась ігра Call Of Duty 4 - Modern Warfare. Графіка супер !
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Четвер, 21.02.2008, 02:50 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (ivan) Я не прихильник ігр, але дуже сподобалась ігра Call Of Duty 4 - Modern Warfare. Игра то супер но для сильных машын, у меня слабая так что я графу нерозсмотрел, но сюжет отличный. Галимо токо что команда мешает иногда а так супер!!!
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 21.02.2008, 11:08 | Повідомлення # 45 |
Досвідчений
| А мені чомусь Call Of Duty 2 більш сподобалась. Може із за підтасовки під реальні історичні події? Особливо висадка амеросів підірвала.
|
|
| |