БРЕХНЯ
| |
sashko | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 18:08 | Повідомлення # 61 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Quote (oleksiy11) Сашко якщо я правильно вас зрозумів ви говорите що коли людина з богом то бог теж з нею і він може її захистити від загроз які можуть їй спричинити інші люди, так якщо я не помиляюся???? Якщо це так то поясніть мені чому бог не спас Авеля від загибелі адже він теж був з богом він в усьому його слухав і все ж загинув чому бог його не врятував??? (чи я не так зрозумів біблію?) Чи може його загибель була теж вищим задумом??? Дякую, Олексий11 за питання. Все що я хотів сказати, все що я хотів донести до вух форумчан це те, що в любій ситуації нашого життя нам варто слухатись Бога. А що там буде, це вже Його справа. Врешті решт, всі хто навчилися в цьому житті довіряти Богові, слухатись Його, зможуть бути воскреслими для життя вічного. В тому числі і Авель ,який був невинно вбитий. Всі інші - в прольоті. Самі так забажали. І вони загинуть не тому, що Бог злий, а тому, що коли Він прийде в повній славі Своїй, то всі хто не зміг прийняти образ Його Слави в цьому житті, просто загинуть, бо не витримають сили видіння, сяйва Того, Кого побачать. Так би мовити, слабко тренувалися. А Біблія вчить тому, що: 19 Близок Господь к сокрушенным сердцем и смиренных духом спасет. 20 Много скорбей у праведного, и от всех их избавит его Господь. 21 Он хранит все кости его; ни одна из них не сокрушится. 22 Убьет грешника зло, и ненавидящие праведного погибнут. 23 Избавит Господь душу рабов Своих, и никто из уповающих на Него не погибнет. Иним словом, все, кто доверяет Богу, надеется на Него, не погибнут навечно, но оживут в последний день для жизни вечной с Господом. Хоча й можливо, що за віру доведеться і загинути в цьому житті. Як загинули Авель, Христос, Стефан, апостол Яків і багато хто ще. Ви вірите цьому? Я так.Добавлено (14.04.2008, 18:08) ---------------------------------------------
Quote (Нереклама) По-перше. То ви читаєте тільки свої пости (не виривайте мою фразу з контексту): Heartless, думаю, що Сашко це мав на увазі.... Він ніколи не дає чіткої відповіді на питання. Все лише загальні фрази. Цікаво чи це не є "специфічна" брехня? По-друге, РОзумію, Нерекламо, буває що визнавати свої помилки стає важким ділом для людей!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Понеділок, 14.04.2008, 18:04 |
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 18:13 | Повідомлення # 62 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (sashko) РОзумію, Нерекламо, буває що визнавати свої помилки стає важким ділом для людей! Особливо для Вас
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 18:49 | Повідомлення # 63 |
Професіонал
Репутація: 15
| Отже сашко ви вважаєте що невсі люди перед богом рівні одних він спасає а інших ні????
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 21:24 | Повідомлення # 64 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Нереклама) з Вами немає сенсу дискутувати. На мою думку (знову ж таки) Вам однаково довести нічого неможливо, а мені набридає одностороннє спілкування. Тому намагатимусь не вступати з Вами в дискусії подібного плану. Так як немає ані часу, ані бажання ПІДТРИМУЮ НА ВСІ 100%
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 21:40 | Повідомлення # 65 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Heartless, Вітаю! Ви не перша пройшла через дискусію з Сашком і зробили ті ж самі висновки що й інші! Стосовно простих, життєвих, в чомусь прозаїчних, але практичних питань - він промовчав (перевів тему), якщо взяти до уваги тему, в якій ми зараз знаходимось - не збрехав! Якщо по суті - немає чого сказати або ж правда зруйнує його форумний образ.. Можливо й правильно, але смішно
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 22:36 | Повідомлення # 66 |
Досвідчений
| Quote (Оксана) Якщо по суті - немає чого сказати або ж правда зруйнує його форумний образ.. на жаль мені здається, це не форумний образ, а стиль життя
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 22:58 | Повідомлення # 67 |
Лікар
| Quote (Heartless) Quote (Оксана) Якщо по суті - немає чого сказати або ж правда зруйнує його форумний образ.. на жаль мені здається, це не форумний образ, а стиль життя + намагання розхитати і зруйнувати стиль життя інших! Добавлено (14.04.2008, 22:58) --------------------------------------------- Кожна нормальна людина прагне щирості і взаємності. На жаль, дехто цим ігнорує!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Heartless | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 23:43 | Повідомлення # 68 |
Досвідчений
| Quote (Grey) Кожна нормальна людина прагне щирості і взаємності. На жаль, дехто цим ігнорує! Золоті слова, докторе!
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 15.04.2008, 00:21 | Повідомлення # 69 |
Лікар
| Правда і брехня ( 2 історії з життя ) Хочу поділитися своїми знаннями про село Нові Обіходи Вінницької області, яке так рекламує Sashko. Село збудоване у 1993 році для переселенців-чорнобильців з с. Обіходи Житомирської області. Далі 2 історії про село Нові Обіходи. Історія перша - адвентиська: У селі Нові Обіходи Немирівського району Вінницької області знаходиться благословенний куточок — адвентистський санаторій «Наш Дім». Одну з історій пов'язано з купівлею землі для «Нашого Дому». Коштів не було, але Господь почув палкі молитви: послав добродія, що виписав чек з певною сумою грошей, яку, однак, можна було зняти тільки у конкретний момент. Коли земельну ділянку було знайдено й узгоджено ціну, з'ясувалося, що грошей на рахунку рівно стільки, скільки потрібно для купівлі. Далі ще цікавіше. Попередньо на цій території були лише занедбані «кістяки»-стіни кинутих напризволяще будинків, що колись призначалися до евакуйованих із зони відчуження «чорнобильців». Не маючи необхідної освіти, організатори санаторія наймали будівельників із села, проте робота просувалася дуже повільно. І коли одного дощового дня будівничі не з'явились на роботу, брати та сестри, не гаючи часу й спитавши Божого благословення, попрацювали самі. Результат був приголомшливий: за день вони зробили більше, ніж будівельники — за декілька. Стало ясно, що майбутній санаторій — особливе місце, де повинні трудитись посвячені люди, а Господь виповнить будь-яку нестачу вміння. І виповнює: кожен, хто працює тут, відчуває особливу відповідальність перед Господом за виконання свої х обов'язків. Метою роботи цієї установи є комплексне — фізичне й духовне — оздоровлення людини. Сюди приїздять люди з різними захворюваннями, й усі вони отримують полегшення. Історія друга - розказана жителями села Нові Обіходи: Від Нових Обіходів до Немирова — 25 кілометрів. Відремонтувати взуття чи підстригтись — у район. Туди із села їздить автобус тричі на тиждень. Як можуть, миряться і звикають, але влада зачепила й найболючіше для чорнобильців — здоров’я. «Як ми сюди переїжджали, нам обіцяли, що тут буде лікарня з номерною аптекою. Але досьогодні нічого немає. Ми навіть медпункт розмістили у житловому будинку, — розповідає Юрій Терещук, сімейний лікар Новообіходівської амбулаторії. — Крім того, дуже мало виділяється коштів для лікування і діагностики хвороб. Через те, що амбулаторію досі не забезпечили елементарним, я не можу діагностувати захворювання на ранніх стадіях, а до району не всі мають змогу та не всі й хочуть їхати, особливо старші. Чорнобильці в Нових Обіходах хворіють переважно на серцево-судинні захворювання, хвороби органів дихання, суглобів та хребта. Юрій Терещук сам також переселенець. Говорить, що такі, як він, частіше від інших хворіють на простудні захворювання. А в їхній амбулаторії немає не лише транспорту для надання швидкої допомоги, а й можливості для стерилізації медичних інструментів. На всі запити перед чорнобильцями розводять руками і кажуть вже сакраментальну фразу нашого часу: «Немає грошей». Висновки робіть самі!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 15.04.2008, 14:55 | Повідомлення # 70 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Quote (oleksiy11) Отже Сашко ви вважаєте що невсі люди перед богом рівні одних він спасає а інших ні???? Олексию11, я вважаю, що ВСІ люди перед Богом рівні, і Він всіх любить і хоче кожному добра. І зробив все необхідне для нашого з вами спасіння ТОму і каже, що їм варто робити аби бути щасливими і показує через Христа і свій народ, як це жити по Слову Божому. Тільки от люди не хочуть цього. Вони думають, що жити щасливо та спастися можна і без Бога, не слухаючись Його. А бажають закраще, робити своє. Іншими словами втікають від Бога. Далеко, далеко. Поки остаточно не гинуть в безбожжі. Бог каже - не перелюбствуй, а вони перелюбствують (потім і випливає, сімейний розлад. болячки, нерви і таке інше) Бог каже - не вбивай, а люди вбивають Бог каже - не бреши, а люди вважають, що нічого страшного, що брешемо. А потім коли їм продають біляш в якому замість яловичини пацюки, чомусь збурюються. Бог каже, що немає інших богів, а люди створюють собі ідолів та кумирів, а коли до них приходять наступні чингісхани чи сталіни, чи ще якась нечисть аби бошки повідрубувати, то запитують чому це Бог їх не рятує. Бог каже, що Христос воскрес. А люди кричать, та ні ж то ж брехня, казочки. І творять своє Бог каже, що Христос прийде в остаточне, а люди продовжують робити своє. Ну що з ними поробишь. Ну не хочуть вони спасатися, ну ніяк. НУ раз не хочуть, то насильно милий не будеш. Якщо людина тоне і їй пропонують рятувальне коло, чи якусь ще допомогу, а вона кричить не треба мені і так добре. То чим ще цій людині можна допомогти? І що її чекає врешті решт? Всіх інших добродіїв вирішив запросити до себе в кімнатку на співбесіду. Щиро радий вас там вітати нормальні ви мої люди, що шукають щирості та взаємності
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Вівторок, 15.04.2008, 15:32 |
|
| |
Samoswal | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 14:00 | Повідомлення # 71 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Quote (Нереклама) НЕБО БЛАКИТНЕ - ЦЕ ПРАВДА ЧИ БРЕХНЯ? Насправді небо випромінює (вірніше, розсіює) промені всіх видимих кольорів, але ступінь розсіювання обернено пропорційна довжині хвилі в 4-му ступені, тобто у видимому діапазоні максимальна для фіолетових, синіх і блакитних променів. Для ока така суміш здається блакитною, саме тому Польською цей колір називається niebieski (нєбєскі).
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
Повідомлення відредагував Samoswal - Понеділок, 12.05.2008, 14:02 |
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 14.05.2008, 18:35 | Повідомлення # 72 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Samoswal) Насправді небо випромінює (вірніше, розсіює) промені всіх видимих кольорів, але ступінь розсіювання обернено пропорційна довжині хвилі в 4-му ступені, тобто у видимому діапазоні максимальна для фіолетових, синіх і блакитних променів. Для ока така суміш здається блакитною, саме тому Польською цей колір називається niebieski (нєбєскі). ВАУ! Дякую
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Samoswal | Дата: Середа, 14.05.2008, 18:36 | Повідомлення # 73 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Quote (Нереклама) ВАУ! Дякую Та нізашо. Вікіпедія
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
RosTstaff | Дата: Середа, 21.05.2008, 15:28 | Повідомлення # 74 |
Не дуже активний
| Лжот только тот у кого нету смелости сказать правду.
|
|
| |
AvrorA | Дата: Субота, 24.05.2008, 22:10 | Повідомлення # 75 |
Професіонал
Репутація: 21
| Quote (RosTstaff) Лжот только тот у кого нету смелости сказать правду Цілком згодна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХОЧА ІНОДІ Я ТЕЖ МОЖУ БРЕХАТИ,але потім все випливає назовні.
Я живу навпроти кладовища і якщо ти мені не сподобаєшся, ЖИТИМЕШ НАВПРОТИ!!!
|
|
| |
|