Користь чи шкода від національних меншинств Ромів(циган)!!!
|
|
|
|
|
mazepas2008 | Дата: Середа, 03.12.2008, 22:31 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Я не націоналіст. Але циган не хотів би бачити на території України. Особливо після сьогоднішнього показу по 1+1 сюжету про ромів Закарпаття. Висновок: працювати, вчитися, митися не хочуть; плодяться як миші; галасливі, воровиті, задирикуваті. Сусіди від них плачуть. В одній хаті живе 12 чол., а туалету немає, гадять де прийдеться. Кобелякам цигани не грозять. Це єврейське містечко. А цей народ стоїть на 5-7 порядків вище в суспільному розвитку, і циганського сусідства не допустить. Це радує.
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 03.12.2008, 22:41 | Повідомлення # 3 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (mazepas2008) Кобелякам цигани не грозять. Це єврейське містечко Опа-на! А я завжди думав, що Кобеляки - місто українське
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Середа, 03.12.2008, 22:43 | Повідомлення # 4 |
Професіонал
| Українське за географією, а єврейське за своїм корінням, ментальністю, повадкамми.
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 03.12.2008, 22:50 | Повідомлення # 5 |
Лікар
| Quote (mazepas2008) єврейське за своїм корінням, ментальністю, повадкамми Ага, ще скажіть, що Кобеляки заснував Мойсей Скільки в Кобеляках проживає етнічних євреїв, у них є своя община, синагога? Чи може вони керують містом? Пане mazepas2008, не смішіть людей або обгрунтуйте свої слова!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 04.12.2008, 07:29 | Повідомлення # 6 |
Професіонал
| Пане грею а синагога всеж до револьцїї була причому в самісінькому центрі міста поряд з собором
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Четвер, 04.12.2008, 07:29 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 04.12.2008, 08:05 | Повідомлення # 7 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (mazepas2008) собливо після сьогоднішнього показу по 1+1 сюжету про ромів Закарпаття 100%...У нас (в Біликах) їх як гамна((((Але є і нормальні цигани, які живуть, працюють і навчаються як білі люди...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 04.12.2008, 21:14 | Повідомлення # 8 |
Професіонал
| Сьогодні в будинку культури був концерт, у якому виступали і роми. Чудові пісні, захоплюючі танці, доброзичлива атмосфера, висока (як для районного масштабу) культура виконання. Молодці!!! Висновок: так як бувають українці та хахли, так бавають роми і цигани. Тобто, серед кожної нації чи народу є нормальні люди , а є люмпени, низи. А що стосується кобеляцького єврейства, то подивіться скільки їхніх прізвищ в районній Книзі Пам'яті. До війни вони займали більшість керівних посад в районі, тримали в руках торгівлю, медицину. Голокост їх добре налякав.В 40-50-х роках вони почали масово русифікуватися-змінювати прізвища та імена. Своїм дітям давали лише слов'янські імена. Один мій знайомий, Олексій Мойсеєвич ( батько в нього був Мойсеєм Ароновичем), сина назвав Іваном- Іван Олексійович, і прізвище у них вже українське. Але кров , гени, ментальність, традиції не зміниш.
|
|
| |
Туманова | Дата: Субота, 13.12.2008, 18:09 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Репутація: 5
| Я особисто проти ромів нічого не маю.Вони мають свою культуру і традиції.От землі власної не мають.А так, як їм мало хто довіряє(з відомих причин) роботи не знайти.А жити то треба.То і виживають, як можуть.
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 08:42 | Повідомлення # 10 |
Барабаніст
| Quote (Туманова) То і виживають, як можуть. :( Шахрайством, крадіжками і т. п.....Прикольно, романтика..............
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 09:33 | Повідомлення # 11 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| НУ як сказав Пепел-сон "циган цигану рознь". У мене є один знайомий, Так дуже серйозний чоловік, по своєму суровий, але ніякого шахрайства чи крадіжок у нього на умі немає. Працює, живе не гірше наших братів. від деяких поводиться навіть краще. Ну хіба що побитися полюбляє, але фактів "самому подойо***" за ним не помічено, просто якщо до нього пристають то довго в зуби не дивиться Я це до того, що народ нічим не гірший від нас. Так, є свої національні риси, як я помітив у тих народів, які власної землі не мають в результаті такі собі етнічні неприємні риси зявляються. Євреї теж довго кругами блукали доки не осіли. У них теж своя вада. А циганам що? Куди не подасися - кругом виходе, що ти чужий. навколо все не своє, не рідне, тож як його цінувати? Навіть Індія їм вже не батьківщина - відбилися вони від неї.
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 10:16 | Повідомлення # 12 |
Барабаніст
| Quote (Admin) Навіть Індія їм вже не батьківщина - відбилися вони від неї. Взагалі то Індія ніколи їм і не була рідною...Їхньою батьківщиною потрібно вважати Стародавній Рим!!!! Quote (PePeL-soN) У нас (в Біликах) їх як гамна((((Але є і нормальні цигани, які живуть, працюють і навчаються як білі люди... Admin, цитата для тебе))) Але є і винятки!!!!Повір мені!!!В мене однокласник до 9-го класу був циган Артур!!!Гарний хлопець, чесний)))
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 11:23 | Повідомлення # 13 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (PePeL-soN) Взагалі то Індія ніколи їм і не була рідною...Їхньою батьківщиною потрібно вважати Стародавній Рим!!!! Взагалі то цигани - це вихідці з Індії. При стародавньому Римі їх і близько не було. Чи ти про євреїв? Я циган мав на увазі)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 26.12.2008, 11:13 | Повідомлення # 14 |
Барабаніст
| От Вам і цигани.... http://www.exo.at.ua/news/2008-12-26-4678
|
|
| |