Про гроші
|
|
mazepas2008 | Дата: Четвер, 05.03.2009, 20:16 | Повідомлення # 16 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (Grey) Незнання закону не звільняє від відповідальності! Суддяь зварич із Львова закони, ніби, знав, а хабарі брав у мільйонних еквівалентах. Від відповідальності звільнився. Новина. Щойно прослухав новини на "Нашем радио": Росія в цьому році закінчить виплату своїм громадянам вклади бувшого збербанку СРСР. Грошовиті наші північні сусіди.
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 06.03.2009, 15:56 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 12
| та певно... їм простіше, це ж РФ вкрала заощадження наших громадян
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 06:14 | Повідомлення # 18 |
Професіонал
| premium, з цим не погодитися неможливо. А як тобі те, що нинішні "любі друзі" набирають кредити у МВФ, Росії, ЄБРР... Розтринькають ці гроші вже сьогодні, а віддавати їх доведеться молодому поколінню через кілька років. Виходить, стара влада обікрала збереження народу, а нова влада краде майбутні доходи людей. Сьогоднішні вона вже вкрала. Додано (14.04.2009, 23:01) --------------------------------------------- ЩОСЬ НЕ ДУЖЕ МВФ І ДАЄ НИНІШНІЙ ВЛАДІ ЧЕРГОВИЙ ТРАНШ КРЕДИТУ. ВЖЕ МІСЯЦЬ ГОВОРЯТЬ,А ДІЛА НЕМА. ЗАТЕ БАНКИ РОЗОРЯЮТЬСЯ, ДЕПОЗИТИ НЕ ВІДДАЮТЬ, ЗА КРЕДИТИ ШКУРУ ЗНІМАЮТЬ. ЗАРПЛАТУ ЗМЕНШУЮТЬ-----ТРЕБА ДРУКУВАТИ ГРОШІ. Додано (29.04.2009, 21:28) --------------------------------------------- Податки підвищують. З 1 травня підприємці будуть платити у пенсійний фонд 280 грн замість 6-50 грн, які платили до цього. Додано (12.05.2009, 06:14) --------------------------------------------- Вчора на роботі з мужиками знову говорили про гроші. Зокрема пішла тема про сплату із зарплати різних відрахувань. Дискусія виникла щодо сплати профспілкових внесків. Закомплексовані старшаки однозначно за профспілку. "Платити треба". А я не розумію "щому треба". яка користь взагалі від цих профспілок-школи комунізму. Гроші викидають люди на вітер. Лікарняний зараз платиться не з профвнесків, путівок не дають, інтересів робітників профспілки не захищають. То чи потрібно платити гроші у профспілку?
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 08:57 | Повідомлення # 19 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| mazepas2008, Твоя правда!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 20:55 | Повідомлення # 20 |
Професіонал
| Джинн, дякую за розуміння. Порадь, хочу вийти з профспілки, стримує що буду як біла ворона + начальство почне і за це наїдати.Як бути?
|
|
| |
polomoy | Дата: Понеділок, 22.06.2009, 02:08 | Повідомлення # 21 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Rozymijy,scho zapizno,ale prokomentuvatu oxota. Vujtu z profspilku - ce majge odnoznachno zipsovani stosynku z nachal'stvom. Tupy *aga, znachit' mu jomy vge ne taki!*
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
KING | Дата: Неділя, 28.06.2009, 21:10 | Повідомлення # 22 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Одна морока... А який з тієї профспілки плюс? Є щось, що там може утримувати?
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 10:22 | Повідомлення # 23 |
Професіонал
| З профспілки я вийшов, маю від цього моральне задоволення, що не буду годувати своїми копійками пристарілих "вождів школи комунізму", які за час мого перебування у спілці жодного разу не захистили мої інтереси чи права.
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 10:33 | Повідомлення # 24 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (mazepas2008) З профспілки я вийшов, маю від цього моральне задоволення, що не буду годувати своїми копійками пристарілих "вождів школи комунізму", які за час мого перебування у спілці жодного разу не захистили мої інтереси чи права. Вже на вулиці не здоровкаються?:)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 16:18 | Повідомлення # 25 |
Професіонал
| Quote (Admin) Вже на вулиці не здоровкаються?:) А що мені від їхнього здоровкання. Для них профспілка- додаткове джерело благ. Подивіться в освіті : семидесятирічна профдіва організовує тури - то в крим, то в Пітер, то в Карпати... з людей бере гроші за подорожі, а сама нічого не платить, бо виступає організатором. Ще турфірма їй за залучених клієнтів дає додаткові пільги та подарунки. А рядовим профспілковцям-пів кіла цукерок для дитини на новий рік та, можливо і не всім, грамота за ударний труд!
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Пятниця, 14.08.2009, 23:00 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Quote (mazepas2008) А рядовим профспілковцям-пів кіла цукерок для дитини на новий рік та, можливо і не всім, грамота за ударний труд! Так, ти правий на всі 100. У нас на роботі з кожної зарплати вищитують у профсоюз майже 10 гривень щомісячно,а на Новий рік дітям дають подарунки(конфети),які не стоють і 20 гривень.
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Субота, 15.08.2009, 21:50 | Повідомлення # 27 |
Професіонал
| Ну з профспілкою я розібрався, вірніше з грошима, які їм вже не плачу. А як розібратися з раціональним використанням податків, які сплачую?
|
|
| |
polomoy | Дата: Субота, 15.08.2009, 22:26 | Повідомлення # 28 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Керивництво краини вже давно розибралося з ними
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 17.08.2009, 20:59 | Повідомлення # 29 |
Професіонал
| Quote (polomoy) Керивництво краини вже давно розибралося з ними До керівництва країни -це глобально. Мої податки залишаються тут в місті, районі. тому, мене цікавить, чи вони підуть на ремонт дороги, прибирання парків, придбання харчів для дітлахів у дитсадочку... чи може на збільшення зарплатні чинушам, оплату інтернету щоб начальство в робочий час дивилоя парнушку, на бензин для безрезультатних вояжів місцевихвождів по різноманітним нарадам...З цим важко але розібратися можна.
|
|
| |
matilda | Дата: Вівторок, 18.08.2009, 14:19 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
Репутація: 21
| Вот скоро будет административно-территориальная реформа Может и изменится что-то к лучшему Хотя... С нашим-то умением все делать через одно место....
В мире много чего вредного... Я, например!
|
|
| |