Як Ви оцінюєте роботу Кобеляцької міліції ?
|
|
|
|
ivan | Дата: Середа, 20.02.2008, 23:43 | Повідомлення # 16 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
Статус: Offline
| PePeL-soN, судити по якихось трьох особах всю міліцію непотрібно. В мене є знайомі міліціонери і я можу сказати що серед і "ментів" є порядні люди.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 08:34 | Повідомлення # 17 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
| Quote (ivan) судити по якихось трьох особах всю міліцію непотрібно. В мене є знайомі міліціонери і я можу сказати що серед і "ментів" є порядні люди. Іване, в мене також є дуже і дуже багато знайомих "ментів"...Непогані люди, я б сказав чудові...Але все одно "мєнт" є "мєнт"..Його як не крути...Це стан душі такий...
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 21.02.2008, 08:53 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Репутація: 28
| PePeL-soN, про стан душі мабуть правильні підмічено )) але... дуже ймовірно, що колись якогось мента побили п'яні музиканти.. і тепер він вважає, що всі музиканти - виродки.. Розказує про це усім знайомим (як і ти)... і з такими розповідями важко не погодитися. Вони переконливі. І до чого це приводить в результаті, ти вже сам здогадався А для більш об'єктивного погляду на ситуіцію задам тобі, друже, таке запитання: А що як в майбутньому один із тих ментів врятує тобі життя?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 10:43 | Повідомлення # 19 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) Розказує про це усім знайомим (як і ти)... Розумієш Сашко, я, впринципі то, недумав розповідати цієї історії , я просто держався своєї думки, що всі менти - виродки..Але ж мене запитали(Перекос) за що я їх ненавиджу, от я і розповів...Я не бігав і не кричав, мов" Вони мене побили, вони виродки", я тримався, повторюю, своєї думки... Quote (PsevdoNimB) А що як в майбутньому один із тих ментів врятує тобі життя? Я дуже сумніваюсЬ що таке коли небудь таке станетЬся...Але...Якщо і станетЬся, то я все рівно не змінЮ своєї Думки: Мусора - сволота.. PsevdoNimB, ти коли небудь пересікався в тісних стосунках з цими.....нелюдами....Невраховуючи того, що можливо в тебе є знайомі друзі "Менти"?????Ну як я наприклад..
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 21.02.2008, 10:52 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) и коли небудь пересікався в тісних стосунках з цими PePeL-soN, я вже відповів на це питання Іванові. Мабуть, в мене класний янгол-охоронець Але ж я живу в цьому світі, тому чув багато розповідей, які не веселіші, ніж твоя. Та я навіть не вважаю, а знаю, що негатив породжує(примножує) негатив, а позитив сіє позитив. Із цього твердженя стає зрозуміло, що менти будуть ставати ще гіршими, якщо їх ще більше ненавидіти... і навпаки. Я про них взагалі ніколи не думаю і навіть не помічаю на вулиці... от і все вирішення проблеми
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 11:04 | Повідомлення # 21 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) Я про них взагалі ніколи не думаю і навіть не помічаю на вулиці... от і все вирішення проблеми Дякую за ВідповідЬ Сашко)) Quote (PsevdoNimB) Та я навіть не вважаю, а знаю, що негатив породжує(примножує) негатив, а позитив сіє позитив.Із цього твердженя стає зрозуміло, що менти будуть ставати ще гіршими, якщо їх ще більше ненавидіти... і навпаки. Розумієш, аби це дійсно було так, то мене напевне жоден би зустрічнИй Мусор непропустив з моїми добрими думками про них)) Гаразд, як то кажутЬ проїхали, я висловив повністю свою думку по цьому питаню))) Вибачте якщо щосЬ не таК скаЗав....БудутЬ запитаннЯ - будь-ласка))Відповім))
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 21.02.2008, 14:16 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
| PePeL-soN, як би там не було, але такі щирі люди, як ти, завойовують симпатію з будь якими поглядами на життя ))
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 21.02.2008, 16:41 | Повідомлення # 23 |
Барабаніст
| PsevdoNimB, Дякую)
|
|
| |
Джинн | Дата: Неділя, 06.04.2008, 23:37 | Повідомлення # 24 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| Намагався дозвонитися на 02 марно 2 години на телефоні провисів БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО!!!!!!!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Неділя, 06.07.2008, 20:39 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
Репутація: 10
| В опитуванні деякі люди проголосували, що міліція працює на відімінно - не СМІШІТЬ
|
|
| |
|
ivan | Дата: Пятниця, 11.07.2008, 15:48 | Повідомлення # 27 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
| не СМІШІТЬ
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 05.10.2008, 17:49 | Повідомлення # 28 |
Професіонал
Репутація: 18
| Мінти такі ж люди як і всі. Є нормальні, а є не зовсім.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 05.10.2008, 20:55 | Повідомлення # 29 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (mazepas2008) Мінти такі ж люди як і всі От тіки у них професія скотська
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Шепіт | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 18:03 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Джинн) Намагався дозвонитися на 02 марно 2 години на телефоні провисів БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО!!!!!!! :D :D наша міліція нас береже - безплатно годує ,безплатно стриже
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
Повідомлення відредагував Шепіт - Понеділок, 06.10.2008, 18:04 |
|
| |