"Сокіл" навчав кобелячан як треба жити.
| |
Джинн | Дата: Неділя, 23.03.2008, 14:02 | Повідомлення # 1 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
Статус: Offline
| Хто що чув про цю подію? Можливо хто був її учасником? Будемо проводити мобілізацію сил на боротьбу з такого роду неподобствами. Пишіть хто що знає. Якщо вас не чіпали, а ваші знайомі мовчать то не мовчіть ви.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 10:22 | Повідомлення # 16 |
| PePeL-soN, ОСЬ мої обгрунтування Quote (Джинн) До вас, шановні мої земляки, ставляться рівно так, як ви дозволяєте щоб до вас ставилися. Тож нічого ходити по Кобеляках і гундосити оооооо мене так образили, так зі мною повелися, як вони могли...... менти козли......
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 11:10 | Повідомлення # 17 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
| Quote (Джинн) До вас, шановні мої земляки, ставляться рівно так, як ви дозволяєте щоб до вас ставилися. Тож нічого ходити по Кобеляках і гундосити оооооо мене так образили, так зі мною повелися, як вони могли...... менти козли......
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 21:51 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Джинн) Так справа в тому, що мене ніхто НАЖАЛЬ не загріб. Нажаль - тільки тому, що я міг би щось зробити, якось повпливати на хід справ, не так як інші. Та я б теж не відмовилась би потрапити з дискотеки у відділок Виключно з цікавості: як би я себе поводила і як поводилися б зі мною А потім щедро ділилася б враженнями.
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 23:13 | Повідомлення # 19 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Думаю, що подібні рейди потрібно проводити регулярно . Наших ментів вже ніхто не боїться і не поважає, а тому й порядку немає . Але стиль роботи спецпідрозділу занадто грубий, принижує гідність людини, з безпідставним застосування спецзасобів (палиці, наручники, зброя). То був для всіх психологічний шок . Мало хто знає, що коли працюють спецназівці, треба мовчки і з придуркуватим видом виконувати всі їхні вимоги, бо попаде дубинкою (мінімум) . Вже опісля розбиратися - чому, на якій підставі, яке мали право...
Сім-сім
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 26.03.2008, 14:45 | Повідомлення # 20 |
| paliy, ти правий!!! Але я повторюся "До вас, шановні мої земляки, ставляться рівно так, як ви дозволяєте щоб до вас ставилися". А от хто з ображених пішов вже опісля розбиратися - чому, на якій підставі, яке мали право... ????????????????? Здається вже й ображених немає.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
ivan | Дата: Середа, 26.03.2008, 15:45 | Повідомлення # 21 |
Бувалий
Репутація: 14
| Quote (paliy) Думаю, що подібні рейди потрібно проводити регулярно. Наших ментів вже ніхто не боїться і не поважає, а тому й порядку немає Підтримую на всі 100 %. Хлопці молодці відпрацювали на славу. З нормальних людей до райвіділу ніхто не попав, а ті хто був там то вони знають за що. Quote (Джинн) Здається вже й ображених немає. Ось тому і немає ображених. Все було в рамках ЗАКОНУ.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
Повідомлення відредагував ivan - Середа, 26.03.2008, 15:46 |
|
| |
PROSPERO | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 14:50 | Повідомлення # 22 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (ivan) Підтримую на всі 100 %. Хлопці молодці відпрацювали на славу. Це якщо по Вашій спині кийком не працювали.... Quote (ivan) Все було в рамках ЗАКОНУ. Нафік такий ЗАКОН, за яким можна було б вриватися безпідставно і людей гамселити...Хто приймав рішення і що там було на дикотеці незаконного - масова бійка, покотом всі пяні, оргія ?
|
|
| |
ivan | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 21:15 | Повідомлення # 23 |
Бувалий
| PROSPERO, а Ви хочете сказати що на дискотеці всі тверезі !!!! Ви коли останній раз там були ? Ви бачили що робиться навкруги ? Quote (PROSPERO) вриватися безпідставно і людей гамселити... Такого не було. Безпідставно нікого не "гамселили "
|
|
| |
Саруман | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 08:46 | Повідомлення # 24 |
Новачок
Репутація: 3
| Quote (paliy) Наших ментів вже ніхто не боїться і не поважає, а тому й порядку немає Порядку нема бо наші менти не взмозі його навести. І проблема не в тому, що, як казав Сисенко, "невистачає кадрів", а у тому що тих КАДРІВ взагалі майже немає. Адже, погодьтесь, зараз у ментовку йдуть тільки ті, кому більше ніде піти. Філософія до крику проста: Ой, в універ не взяли, на нормальній роботі треба інтелектуально напрягатись (а від природи недано ). Ну шо ж, піду я тоді в армію, а потом в ментуру попробую. ... От він пробує і в нього, дебільчика, все виходить. Бо як сказав Сисенко, немає кадрів (читати: Тому берем УСІХ). Ось тоді й виходить, що вся наша ментовка (саме МЕНТОВКА, а не міліція) - це збіговисько потенційних грузчиків, підсобників, алкоголіків і класичних дебілів. В яких СЛІДСТВО - це переважно ВИБИВАННЯ "правди" з підозрюваних. І в цьому їм, як не прикро, сприяє галіме українське законодавство. І ще одне. Палій, скажи будьласка, як можна поважати людей, які сцять із порогу закладу громад. харчування, а при цьому кажуть: "Ой, цього ж робить ніззя! Та ладно, НАМ можна..." ????? А таку фігню я наблюдав зовсім недавно. Вони були у ментовських МУНДІРАХ і п’яні як чорти...
Весна будет когда-нибудь завтра...
Повідомлення відредагував Саруман - Пятниця, 04.04.2008, 08:52 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 09:31 | Повідомлення # 25 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Саруман, РЕСПЕКТ))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 11.04.2008, 15:02 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Саруман) Філософія до крику проста: Ой, в універ не взяли, на нормальній роботі треба інтелектуально напрягатись (а від природи недано ). Ну шо ж, піду я тоді в армію, а потом в ментуру попробую. Ну це ще із совка: Робити я не вмію, а красти я боюся. Поїду краще в місто - в міліцію наймуся.
|
|
| |
ivan | Дата: Субота, 12.04.2008, 20:41 | Повідомлення # 27 |
Бувалий
| perekos, Саруман, поясніть будь-ласка тоді мені іншу філософію. Чому якщо щось із Вами трапляється то Ви одразу біжете до Quote (Саруман) потенційних грузчиків, підсобників, алкоголіків і класичних дебілів ?
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 12.04.2008, 22:49 | Повідомлення # 28 |
Професіонал
Репутація: 21
| Quote (Саруман) Палій, скажи будьласка, як можна поважати людей, які сцять із порогу закладу громад. харчування Чесно кажучи, я такого ніколи не бачив. А якби побачив, то, переконаний, доклав би зусиль, аби ті працівники міліції все своє життя жалкували про це. А взагалі, у твоїй думці є і відповідь: хто ж сцить з порогу - 20-річні "зелені" й дурні ментяри!!! Старі кадри такого собі не дозволять. Ось буквально за кілька місяців старики всі гуртом підуть на пенсію. А нам доведеться мати справу з дебілками...
Сім-сім
|
|
| |
perekos | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 09:13 | Повідомлення # 29 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (ivan) Чому якщо щось із Вами трапляється то Ви одразу біжете до Ні разу не бігав Хоч і були моменти, не вірю просто що вони дійсно чимось допоможуть. Quote (ivan) поясніть будь-ласка тоді мені іншу філософію Філософія недовіри і зневіри. Інакше і не знаю як пояснити. Ну не вірю я в їх можливості і бажання реагувати на звернення громадян
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Пятниця, 25.04.2008, 14:49 | Повідомлення # 30 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (ivan) Чому якщо щось із Вами трапляється то Ви одразу біжете доQuote (Саруман) потенційних грузчиків, підсобників, алкоголіків і класичних дебілів А що є альтернатива? До дяді Васі, вора в законі, звертатися, де за гроші все вирішують "по понятіям"... Все ж ми таки люди "законослухняні", хоча закони в основному під тих самих "дядів васів" прийняті, і надіємось, що "законна влада" (якщо цей барадак можна так назвати) хоч якось допоможе...
Повідомлення відредагував PROSPERO - Пятниця, 25.04.2008, 14:53 |
|
| |
|