Скоро День міста.
|
|
paliy | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 17:04 | Повідомлення # 166 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (Samoswal) А що там з Сергієм Лісовим(Кіндер)? Він виступатиме? Якби він обізвався до організаторів, то неодмінно такий талановитий репер був би на сцені.
Сім-сім
|
|
| |
Samoswal | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 17:12 | Повідомлення # 167 |
KinoMEN
Група: Продвинуті
Репутація: 36
| Quote (paliy) Якби він обізвався до організаторів, то неодмінно такий талановитий репер був би на сцені. Я з ним недавно спілкувався і він хотів би виступити, в нього є тільки номер Галушка, але не дзвоне, бо не знає і чекає, що до нього подзвонять.
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 18:01 | Повідомлення # 168 |
Професіонал
| Quote (Samoswal) Я з ним недавно спілкувався і він хотів би виступити, в нього є тільки номер Галушка, але не дзвоне, бо не знає і чекає, що до нього подзвонять. Нехай зателефонує Галушку С.С. і вони домовляться.
Сім-сім
|
|
| |
Маринка | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 18:36 | Повідомлення # 169 |
Міс Емоція
| А конкурсів буде багато???
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
Повідомлення відредагував Маринка - Вівторок, 08.07.2008, 23:04 |
|
| |
Samoswal | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 22:34 | Повідомлення # 170 |
KinoMEN
| Quote (paliy) Нехай зателефонує Галушку С.С. і вони домовляться. Я йому передам.
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 09.07.2008, 08:41 | Повідомлення # 171 |
Професіонал
| Quote (Маринка) А конкурсів буде багато??? Жодного, це ж концерт. А спортивні змагання звичайно ж проводитимуться.
Сім-сім
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 09.07.2008, 16:27 | Повідомлення # 172 |
Лікар
Репутація: 15
| Прочитав інтерв'ю вашого Мера про День Міста. Вразили 3 речі: 1. Євросцена. Куплена за державні кошти. Лампочки на вулиці куплять колись потім. 2. Фонтани. На центральній площі стоятиме "кобеляцький пісяючий козачок"? Чи уже є затверджений проект? 3. "Ненсі". Золотий цвях концертної програми вартістю 25 тисяч гривень ( спонсора підпресували? ). Хто назве хоч одну їх пісню? Був у них єдиний суперхіт, але кабак кабаком "Дым сигарет с ментолом пьяный угар качает..." Це в тему Дня міста?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 09.07.2008, 16:40 | Повідомлення # 173 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (Grey) "Дым сигарет с ментолом пьяный угар качает..."Це в тему Дня міста? Залік))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Середа, 09.07.2008, 20:09 | Повідомлення # 174 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (Samoswal) Сергієм Лісовим(Кіндер) Quote (paliy) то неодмінно такий талановитий репер був би на сцені. Репппер?? Ви про того Сергія балакаєте, наскільки я його знаю з нього репер як з мене астронавт!!!
|
|
| |
B@SSMAN | Дата: Четвер, 10.07.2008, 10:23 | Повідомлення # 175 |
Досвідчений
Репутація: 11
| paliy, питання: - яке буде звукове забезпечення концерту? - хто буде "строяти" інструменти і коли?
. .или что-то случилось, или одно из двух. .
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 10.07.2008, 13:58 | Повідомлення # 176 |
Професіонал
| Quote (B@SSMAN) paliy, питання: - яке буде звукове забезпечення концерту? - хто буде "строяти" інструменти і коли? Озвучення і освітлення здійснюватиме Віталій Череватюк-профі. З його слів, все буде Ок. Звуку буде 10 кВт, з усіма наворотами: дінакорд, компресор, тощо.
Сім-сім
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 10.07.2008, 14:00 | Повідомлення # 177 |
Професіонал
| З настройкою інструментів ще не знаю.
Сім-сім
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 11.07.2008, 18:22 | Повідомлення # 178 |
Професіонал
| Quote (Нереклама) paliy, отже в скільки починаються і де спортивні змагання? (Я знала, але призабула:)) -о 8.00 год. відкритий турнір із міні-футболу на першість міста; місце проведення змагань – спортивний майданчик зі штучним покриттям в парку ім. Б. Хмельницького; -о 9.00 год. відкритий турнір із волейболу на першість міста; місце проведення змагань – волейбольний майданчик в парку ім. Б. Хмельницького; -о 9.00 год. відкриті турніри із шахів, шашок і картів на першість міста; місце проведення змагань – північна частина парку ім. Б. Хмельницького; -о 10.00 год. зустріч міського голови із ветеранами Великої Вітчизняної війни для нагородження медалями „Воїн-визволитель”; місце проведення зустрічі – адмінприміщення міської ради; -о 17.00 год. легкоатлетичний забіг (дистанція для чоловіків-3 км, для жінок-1,5 км); місце проведення змагань – проїзна частина вул.Шевченка, старт біля будівлі райвідділу міліції; -о 18.00 год. змагання із армреслінгу (боротьба на руки); місце проведення змагань – площа Перемоги; -о 19.00 год. байк-парад (проїзд-демонстрація байкерів на мотоциклах); місце проведення заходу – вул.Шевченка, площа Перемоги; -о 19.30 год. святковий гала-концерт; місце проведення – площа Перемоги; по закінченню концертної програми – святковий фейєрверк !!!
Сім-сім
|
|
| |
Ярік | Дата: Субота, 12.07.2008, 07:59 | Повідомлення # 179 |
Новачок
Репутація: 14
| Бакчив учора сцену - класна! І погода зараз класна. Вітаю всих з Днем Міста, земляки!!!
|
|
| |
happyset | Дата: Субота, 12.07.2008, 10:05 | Повідомлення # 180 |
Не дуже активний
Репутація: 10
| Ярік, Дякую, тебе також зі святом. А погода сьогодні просто супер, ти правий на всі 100%
Життя потрібно прожити так, щоб іншим хотілось...
|
|
| |