Улюблена страва!!!!
| |
gika4 | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 00:41 | Повідомлення # 106 |
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 25
Репутація: 6
Статус: Offline
| А я обожаю Сырный суп Для него надо: плавленный сырок(2шт), сосиски(4-5шт), картофель(количество по вкусу), ну конечно же соль и вода, к стати кто любит жирный суп то придеться делать зажарку(на вкус не повлеяет). Что делать: ставим кастрюльку, наливаем воды, поджигаем....Вэто время начинаем быстро чистить картоху, вода закипела(уже из солью), бросаем картоху туда, и идем курить(чтоб она сварилась). Потом начинаем нервно исдеваться над сырками(они,сцуко, вечно прилипают к ножу), надо их мелко нарезать(чтоб в воде быстрей расстворились), и бросаем туда(ТУДА,от гр."ТУДЮЛЬ" - кастрюля), и начинаем наяривать ложкой нашу жижу, когда все станет белым, а в котелке расствориться весь сыр, начинаем забрасывать, мелко нарезанные(форма кусочков-месяц),сосиски ждем минуту...И обжираемся)))))))))
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:49 | Повідомлення # 107 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 18
Статус: Offline
| Картопелька в мундирі, зварене куряче яєчко, сальце з проростом, свіженький помідорчик, запашний чорний хліб з часничком. І все це під якісний самогончик... Бургери та інші хімдобавки відпочивають.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 20.12.2008, 20:43 | Повідомлення # 108 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 374
Репутація: 24
Статус: Offline
| Я люблю займатися кухонною алхімією з омлетом. Добавляю в нього все, що знаходжу(в мене завжди близько 5 приправ) і жаримо, тільки чур не до диму))))))))))
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 10:22 | Повідомлення # 109 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (mazepas2008) Картопелька в мундирі, зварене куряче яєчко, сальце з проростом, свіженький помідорчик, запашний чорний хліб з часничком. І все це під якісний самогончик... Бургери та інші хімдобавки відпочивають. Риспект і Уважуха))))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 27.12.2008, 14:29 | Повідомлення # 110 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 374
Репутація: 24
Статус: Offline
| Називайте екстремалом, чи як хочете, та я просто ОБОЖНЮЮ сальце з чорним меленим та оцетом. ПРЕ не по дитячому)))))))))))))
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Маринка | Дата: Неділя, 28.12.2008, 23:28 | Повідомлення # 111 |
Міс Емоція
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1610
Репутація: 36
Статус: Offline
| Коли їхала на навчання говорила, що я ніколи не буду їсти сала, а зараз......................і за вуха не відтягнеш))
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 29.12.2008, 10:08 | Повідомлення # 112 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (Маринка) Коли їхала на навчання говорила, що я ніколи не буду їсти сала, а зараз......................і за вуха не відтягнеш)) Я сало також ОБОЖНЮЮ))))))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:01 | Повідомлення # 113 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 374
Репутація: 24
Статус: Offline
| PePeL-soN і Маринка, САЛО FOREVER!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Маринка | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 21:14 | Повідомлення # 114 |
Міс Емоція
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1610
Репутація: 36
Статус: Offline
| Quote (Withmaster-13) PePeL-soN і Маринка, САЛО FOREVER!!!!!!!
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 23:11 | Повідомлення # 115 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 311
Репутація: 12
Статус: Offline
| А я обожнюю "олів"є",чекаю вже Нового Року,бо зустріч цього свята з порцією салатику,надає ще більше новорічного духу,та й це вже як традиція.
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 31.12.2008, 08:43 | Повідомлення # 116 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (Withmaster-13) PePeL-soN і Маринка, САЛО FOREVER!!!!!!! Риспект і Уважуха)))))))))))))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 11:28 | Повідомлення # 117 |
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 214
Репутація: 9
Статус: Offline
| З усіх страв у мене найкраще виходять салати. Салат з кальмарами яблука-3-4шт кальмари-2шт морква варена або пасерована-3шт цибуля майонез перець сік лимона Кальмари відварити(10хв),порізати соломкою.Моркву,яблука натерти на велику тертку.Цибулю нарізати соломкою,замаринувати.Все перемішати,приперчити,видавити сік лимона,заправити майонезом. Смачного!
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 08.01.2009, 17:01 | Повідомлення # 118 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 374
Репутація: 24
Статус: Offline
| ДЕВЧОНКА, ну ти садист!!! Аж шлунок звело, побіг їсти!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 18:12 | Повідомлення # 119 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
| А я полюбляю відбивні з курячого філе з смаженими на вершках грибами. УУУУУ смакота.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Muravka | Дата: Субота, 31.01.2009, 20:43 | Повідомлення # 120 |
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
| Quote (Джинн) А я полюбляю відбивні з курячого філе з смаженими на вершках грибами. УУУУУ смакота. Губа не дура А я люблю шубу власного виробництва
Я люблю людей.
|
|
| |
|