Рок сесія....Вішайтесь сусіди...(PePeL-soN)
|
|
Оксана | Дата: Неділя, 24.02.2008, 19:14 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
Статус: Offline
| PePeL-soN, Переадресовую питання Нереклами з іншої теми: Скільки коштує білет на "КиШ"? Дійсно цікаво, думаю що десь 120 - 180 грн. Вгадала чи наївна?
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 24.02.2008, 20:24 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Оксана, якщо спробуєш купити квиток за меншу суму, гадаю, що скажуть: "КиШ звідси"
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 08:22 | Повідомлення # 18 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Оксана, привіт)Квитки коштують від 60 до 120 грн...Я взяв за 60, але знаю що буду стояти в першИх рядах)Тому що це ПАНК РОК концерт, а на рок концертах не сидятЬ))Отакої) PsevdoNimB, Привіт друже Сашко)Як ти?Шо ти?))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 13:47 | Повідомлення # 19 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) Як ти?Шо ти?)) та процвітаю по-тихеньку)) КиШ я бачив в Пітері в живу на фесті "Окна открой" Нормально грали. Сподобалось. Тільки не зовсім зрозуміло, чому вони свою музику називають панком. Самі то вони по духу панки, але ж їх музика - звичайний арт-рок з невід'ємною долею класичного пітерського русского рока. А от наприклад "sex pistols" ото вже точно панк. Якщо я не правий, то поправ мене. Давно вже не чув КиШ. Може щось змінилося...
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Понеділок, 25.02.2008, 13:52 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 08:33 | Повідомлення # 20 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) Якщо я не правий, то поправ мене. Давно вже не чув КиШ. Може щось змінилося... Ніііііі, ти абсолЮтно правий...Зараз їх напрям чуток з`їхав в Панковський напрямок....Але там друга історія про їх гурт... Quote (PsevdoNimB) КиШ я бачив в Пітері в живу на фесті "Окна открой" ПриколЬно)))Я такоє давно мріяв їх в живу побачити, і от нарешті моя мрія здійсниться)))Я таке щасливе)) Добавлено (26.02.2008, 08:33) --------------------------------------------- Сашко іще таке питаннячко: А в якому році ти був на концерті в Пітері???І які пісні(як що пам`ятаєш)вони виконували?)) Дякую)
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 09:10 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) Сашко іще таке питаннячко: А в якому році ти був на концерті в Пітері???І які пісні(як що пам`ятаєш)вони виконували?))Дякую) Це був фест "Окна открой 2006" біля бувшого стадіону Зеніт. Я туди їздив з "Арахнофобією" виступати. Що правда, висупити не вдалося їз-за переліміту часу (прочекали за сценою все дійство). На фесті ще виступали "Крематорій", "ГО" (покійний нині Лєтов), "Разные люди", "Арія", "Пікнік", "Аліса", "Сурганова и оркестр" та багато місцевих гуртів. Що виконували КиШ я не зовсім пам'ятаю (я виходив до залу епізодами), точно були пісні "Северный Флот", "Старинные Часы", "Ели Мясо Мужики", "Кукла Колдуна", "Песня Шута"... десь 40 хвилин грали, і навіть Алісі (самому хедлайнеру) часу не залишили...
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Вівторок, 26.02.2008, 09:24 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 14:03 | Повідомлення # 22 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) "Северный Флот", "Старинные Часы", "Ели Мясо Мужики", "Кукла Колдуна", "Песня Шута" Ги ги))))Самий зайчИк)))ПодобаютЬся мені всі ці пісні, навітЬ дуже подобаютЬся) Quote (PsevdoNimB) Це був фест "Окна открой 2006" біля бувшого стадіону Зеніт. Я туди їздив з "Арахнофобією" виступати. Що правда, висупити не вдалося їз-за переліміту часу (прочекали за сценою все дійство). На фесті ще виступали "Крематорій", "ГО" (покійний нині Лєтов), "Разные люди", "Арія", "Пікнік", "Аліса", "Сурганова и оркестр" та багато місцевих гуртів. СИЛА)) Добавлено (04.03.2008, 14:03) --------------------------------------------- Всеееееее, не їду я на КиШа.....Квиток порвано, мрії невиконані(((Бува........
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 16:08 | Повідомлення # 23 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) Квиток порвано, мрії невиконані А що таке трапилось? Землетрус?)
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 16:27 | Повідомлення # 24 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) А що таке трапилось? Землетрус?) Не питай Сашко...Самому страшно і стидНо говорити....Але ж мені здаєтЬся, що прийдетЬся....Із-за дівки((
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 23:15 | Повідомлення # 25 |
Досвідчений
| PePeL-soN, якщо із-за гарної людини, то воно може того і варте В такому випадку не треба сумувати (в іншому - також)))
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 05.03.2008, 08:12 | Повідомлення # 26 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) PePeL-soN, якщо із-за гарної людини, то воно може того і варте В такому випадку не треба сумувати (в іншому - також))) Можливо ти і правий...... Але Все ж.....
|
|
| |
Legion | Дата: Субота, 22.03.2008, 00:13 | Повідомлення # 27 |
Новачок
Репутація: 2
| Люди а як ви ставитися до Гр.Об. а?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 09:35 | Повідомлення # 28 |
Барабаніст
| Quote (Legion) Люди а як ви ставитися до Гр.Об. а? ПАНКИ ХОЙ... Добавлено (24.03.2008, 09:35) --------------------------------------------- Урааааааа))Забув відмітитисЬ, що я все ж їздив на КиШа.....Скільки часу пройшло, а я досі під враженнями)))) Молодці Хлопці...Гарно зіграли.....НавітЬ горшка з князем побачив))))Стояв прямо під сценою)))Вещьь))
|
|
| |
|
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 10:13 | Повідомлення # 30 |
Барабаніст
| Quote (Нереклама) тоді і відмітемо цю подію))))) Як саме?))Я ЗАААААА)))
|
|
| |