Четвер, 25.04.2024, 10:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 5
    Гостей: 5
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Листопад » 27 » Курнікова таємно приїхала до Москви, щоб застукати Іглесіаса з коханкою



    Курнікова таємно приїхала до Москви, щоб застукати Іглесіаса з коханкою
    11:37
    Ганна поселилася в готелі під чужим іменем. Подруга сексапільного Енріке Іглесіаса Ганна Курнікова перестала довіряти своєму бойфренду і вирішила викрити його в зраді. Для цього іменита тенісистка таємно прилетіла до Москви з Америки і за добу до приїзду Енріке поселилася в дорогому готелі інкогніто під чоловічим ім'ям. До Москви солодкоголосий Іглесіас по розкладу свого гастрольного туру повинен приїхати відразу після концерту в Санкт-Петербурзі. Але, як з'ясувалося пізніше, іспанський красень вирішив, видно, заробити більше запланованих раніше грошей і відразу з Пітера відправився на приватному літаку до Києва на замовлений концерт для одного з українських мільйонерів. Конспірація. А тим часом в готелі «Ріц Карлтон» його в компанії своїх друзів чекала Ганна Курнікова, яка відверто признавалася, що не все гладко в їх зоряних відносинах.
    - Я не вважаю себе його другою половиною, - признавалася тенісистка. - Мені здається, я сама до кінця не повна всередині.
     Всі душевні виявлення подруги Енріке говорили лише про те, що Курнікова все частіше і частіше стала не довіряти своєму бойфренду і підозрювати його в зраді і різних інтрижках на стороні. Підтверджує цю ситуацію і несподіваний візит Ганни до Москви, який вона підготувала за всіма правилами конспірації, немов виконувала особливо секретну місію. Зрада, як з'ясував «ТД», в столицю Курнікова прилетіла з Америки за добу до приїзду свого зоряного бойфренда. У п'ятизірковому готелі Ганна поселилася, до загального здивування, під чоловічим ім'ям в номері екзекьютів сьют (вартістю трохи більше півтора тисяч доларів). Причому, за словами працівників готелю, до її приїзду ніхто навіть не підозрював, що заморською подругою, про візит якої повідомили незадовго до її приїзду, виявиться та сама Ганна. Більш того, коли адміністратор запропонував їй поселитися в президентських апартаментах «Карлтон сьют» (вартістю більше п'яти тисяч євро), які були куплені для Енріке, Курнікова категорично відмовилася. В день свого приїзду весь вечір тенісистка провела в ресторані готелю, куди запросила близьких своїх друзів, батька і рідну бабусю, яка, до слова, дізналася про приїзд своєї внучки абсолютно випадково від друзів Ганни. На вечері тенісистка не з'їла ні шматочка, лише пила мінеральну воду і смолила одну за іншою сигарети, розказуючи про свої непрості відносини з бойфрендом.
    - Ви не розумієте, - звертаючись до подруги, говорила Ганна. - Чоловіки, у тому числі і Енріке, в 99 відсотках випадках мають не одного партнера, разом з відносинами на стороні. Для того, щоб цього не відбувалося, треба з хлопцем мати загальні інтереси, однаково дивитися на життя і обов'язково філософствувати з ним. Мені здається, їм це дуже подобається. Хоча у будь-якому випадку жінки для них - це просто animal instinct. Визнання.
     Бачивши, як сильно Ганна хвилюється, розказуючи про свої любовні переживання, друзі тенісистки Тімур і Натела вирішили змінити тему розмови і відкрили таємницю зірки тенісу, яку вона приховувала навіть від батьків.
    - Ти пам'ятаєш, як ми перепили алкоголю в Парижі, - лукаво посміхнувшися, почав близький друг Курникової Тімур.
    - О ні, я не хочу про це говорити, - сміючись, відповіла Ганна, але на прохання бабусі розповісти про її пригоди не змогла відмовити. - Тоді ми не просто перепили - ми напилися. Я пам'ятаю, ми випили майже все в ресторані на Champs-Еlysees, а йти нам треба було через весь парк. Зробити це було складно. Мене гойдало в одну сторону, Тімура з Нателой - в іншу, причому я була на високих каблуках. Коротше, я роззула і босоніж йшла по Парижу. А потім хтось з нас - чи то я, чи то Натела - пристав до людини із словами, що нам сподобалася його форма. Пізніше виявилося, що це був звичний двірник. Пригадавши цю ситуацію, Курникова небагато повеселіла, але, коли їй хтось подзвонив по мобільному телефону і сказав, що Енріке зараз співає на замовленому концерті, обличчя дівчини знову посмутніло, і залишок вечора вона провела з подругою в барі готелю, вбиваючи час в очікуванні бойфренда, заливаючи в себе віскі з колою.
     
     ter-a.com.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 932 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net