Субота, 20.04.2024, 10:34
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Листопад » 28 » НА ЗВ’ЯЗКУ У БУДЬ-ЯКУ НЕГОДУ



    НА ЗВ’ЯЗКУ У БУДЬ-ЯКУ НЕГОДУ
    19:29
    Телеком Кобеляки16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку.
    Сьогодні, коли засоби комунікації та зв'язку органічно ввійшли в наше життя, важко уявити своє існування без телефону.  Телефонний зв'язок у Кобеляцькому районі забезпечують працівники "Укртелекому", яких представляє цех електрозв'язку № 14.
    З 1998 року Кобеляцький цех електрозв'язку № 14 очолює Микола Терещенко. Під його керівництвом послуги зв'язку значно покращилися.
    - Наприкінці року, мабуть, кожен керівник, кожне підприємство, підводить підсумки, говорить Микола Терещенко. - Всі планові показники "Укртелеком" виконує, адже працюємо ми за системою планування на квартал, на півріччя, на рік.
    - Скільки абонентів зареєстровано на сьогоднішній день?
    - Цех електрозв'язку налічує 8000 абонентів, з яких 50% - міська мережа і 50% - сільська. В цьому році встановлено 45 телефонів різним пільговим категоріям. Наразі є 1327 абонентів-пільговиків. На жаль, "відживає" радіо, адже по району залишилось лише 6900 радіоточок.
    - А як справи зі зв'язком на селі?
    - Зростає кількість сільських жителів, які хочуть мати в оселі телефон, - повідомив Микола Олексійович. - Звісно, зараз в еру мобільних, багато людей вважає, що звичайний телефон їм не потрібний. Але переваг в останнього значно більше, наприклад, плата за користування міжміським зв'язком на "Телекомі" значно менша, ніж у будь-якій абонентській мережі! До того ж, зв'язок у нас є завжди. Особливо зараз, коли телефонні повітряні проводи демонтували і "сховали" у землю, якість надання послуг 100-відсотково покращилася, адже зв'язківцям не страшні ніякі бурі й вітри. Значно гірше у цьому питанні "ремівцям", адже лінії електропередач знаходяться над землею.
    Кожного місяця і протягом року ми удосконалюємо свої системи для того, щоб покращити свій зв'язок. На АТС в селі Радянське цього року ввели ще 184 номери, тепер кількість абонентів становить там 384.  Зараз йдуть відновлювальні роботи по лінії зв'язку після газифікації в Лучках, це дасть можливість покращити зв'язок. Згодом демонтуються  повітряні лінії й будуть покладені кабелі в землю в селах Сухинівка й Красне. В Світлогірському вже замінені підземні лінії на повітряні.  У планах на наступний рік - розширити АТС села Василівка, забезпечити телефонним зв'язком усіх бажаючих мешканців Лівобережної Сокілки.
    - Крім цього, зареєстровано 400 абонентів, які користуються послугою Інтернет, - говорить інженер-електроник Олег Рибка. - Кількість бажаючий підключитися до мережі постійно зростає. Детальну інформацію про послуги і тарифи можна отримати, завітавши на сайт "Мій Укртелеком".
    - Олега я "переманив" з Дніпропетровська, - говорить директор цеху електрозв'язку № 14. - Дуже талановитий працівник. Для роботи в сфері зв'язку потрібні кваліфіковані люди, адже яка б сучасною і якісною техніка не була, сама вона не працюватиме. Тому хочу згадати про працівників зв'язку: електромеханіків - Сергія Митько та Василя Стовбу, якого навіть в сусідні райони запрошують, щоб отримати в нього консультації, інженерів Євгена Войтенко і Володимира Сало, старшого електромеханіка Володимира Чуприну. Електромеханік радіофікації Олександра Андрейко - справжній раціоналізатор-винахідник, адже все обладнання, що не приймають в ремонт, він може полагодити. На відмінно працюють в абонентському відділі старший оператор Євгенія Бобрищева, оператори Наталія Гмиза, Ольга Демченко, Віта Терещенко.  Сьогодні, щоб оформити підключення телефону, нашому клієнту при наявності всіх необхідних документів знадобиться не більше 10 хвилин. Звісно, зв'язок не працюватиме без автотранспорту. В автопарку працюють механік транспорту Володимир Терещенко, тракторист-машиніст Василь Приходько. Загалом, у штаті налічується близько 100 чоловік.
    Наразі у приміщенні цеху електрозв'язку проводиться ремонт і невдовзі всі кімнати будуть осучаснені. До осінньо-зимового періоду готові, - впевнений начальник цеху електрозв'язку № 14.
    - Миколо Олексійовичу, а куди можна звернутися у разі поломки телефону чи радіо?
    - Якщо станеться поломка, можна зателефонувати у регіональний центр бюро ремонту. Раніше бюро знаходилось у Кобеляках, але це було додаткове навантаження для працівників цеху електрозв'язку. Тож тепер заявку на ремонт засобу комунікації можна подати у довідкове бюро, що знаходиться у Дніпропетровську, за номером 08 або ж 09 - у Полтаву. Після надходження інформації в довідкове, електронною поштою надходить повідомлення про поломку у Кобеляки.
    - Наостанок хотілось би ще раз привітати своїх колег і пенсіонерів зв'язку Кобеляцького і Новосанжарського районів з професійним святом, - мовив Микола Терещенко. - Злагоди, здоров'я, благополуччя всім і гідної зарплати!

    Марина ПРИХОДЬКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 851 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net