Пятниця, 26.04.2024, 13:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Грудень » 17 » Є така партія



    Є така партія
    18:23
    “Сильна партія, велика відповідальність, серйозна робота – це для мене”
    Саме так думає новообраний перший секретар Кобеляцького районного комітету Соціалістичної партії України Микола Жук. 23 листопада 2007 року відбувся позачерговий Пленум Кобеляцького РК СПУ. На ньому першим секретарем обрано Миколу Жука – заступника голови районної ради.

    То ж назріла потреба поспілкуватися  з другим секретарем  РК СПУ Анатолієм Кучеренком.
    - Анатоліє Івановичу, чому виникла потреба провести позачерговий Пленум райкому?
    По –перше, я вдячний,  що газета, яку читають всі, виявила інтерес до цього питання. Мабуть, ви робите вірно, коли через газету розкажете те, що на слуху в жителів району.Це позбавить пліткарів посмакувати з події, яка почала  “обростати” нісенітницями. Зміст їх передавати не буду. Скажу одне - нічого надзвичайного не відбулося. Партійці району перегруповують власні сили після поразки на позачергових виборах до Верховної Ради. На керівні посади в партії приходять найбільш авторитетні, досвідчені соціалісти. Саме таким є Микола Жук. Вибори – це лише один штрих в нашій роботі. Головне – що буде після них. Микола Григорович  взяв на себе величезну відповідальність. Ми, актив партії, повинні допомогти йому в роботі.
    - Я особисто знаю Миколу Жука, але не турбуючи його,  хочу поговорити з  Вами – другим секретарем райкому. Розкажіть коротко про себе.
    - Я працюю поруч з Миколою Григоровичем в районній раді. Всі проблеми вирішуємо разом, співпрацюючи з іншими політичними партіями, з депутатським корпусом. Миколу Григоровича знаю давно як відмінного господарника. Ми пройшли в свій час велику школу господарювання і партійної  роботи  при тодішньому, на жаль, зараз покійному, першому секретарю РК КПРС Миколі Слиньку.Все це зараз дуже знадобилось
    - Ваша партія вибори програла. Чому так сталося?
    - Вибори програла не партія, а виборці. Хоча, звичайно, і ми допустили багато помилок. Я не збираюся робити детальний аналіз виборчої кампанії Та все ж скажу про найголовніше: ми  “засиділися на старті”, все  надіялися, що  Президент  передумає і не піде  на  дострокові вибори. Помилились. Багато наших ідей і починань перехопили інші партії. А ми  зайняли тактику оборони. Та найбільшу помилку допустив виборець – в  переважній кількості бідний, обдурений, знедолений проголосував за багатіїв. Парадокс.Історія такого не пробачає.
    - А що зараз? Ви не здалися?
    Погано, що нас не буде у Верховній Раді. Та це не смертельно.Зараз наша партія  по – іншому стала дивитись на себе, зробила висновки. А вибори ці не  останні. Скоро будуть інші. Тим більше, на місцях ми маємо досить потужний депутатський корпус. Нам потрібно зберегти все це.
    - Анатолію Івановичу,  зараз ваша партія стала опозиційною до нинішньої влади. Не відчуваєте Ви якогось дискомфорту в собі, ідучи “проти”?
    - В районі наша партія не є опозиційною.Вона при владі. Ми боремось не проти  когось, а за свою мету- чесну владу, передачу влади на місця, підзвітність виборцям. Ми не розкольники. Ми відстоюємо рівні права та обов'язки стосовно соціального захисту громадян похилого віку, молодих сімей з дітьми, інвалідів.Днями ми допомогли створити районну громадську організацію “Захист дітей війни”, яку очолив Дмитро Білий – ветеран нашої партії.Також підготували всі необхідні документи для реєстрації районної громадської організації “Союз жінок України “За майбутнє дітей”.І це зроблено вже після виборів.Як бачите, ми не  сидимо, склавши руки.
    - Як проголосували виборці за соціалістів в районі?
    - Погано.За соціалістів проголосували 5,04 % виборців. Хоча  це четвертий результат на обласному рівні.У мене є передчуття, що за соціалістів не голосували навіть деякі члени нашої партії. Є над чим задуматись. З такими будемо прощатися.Нас не дуже цікавить цифра кількості  членів партії. Головне – якість. Хоча  чисток в партії не буде. Але й чужих серед нас теж не буде. Ми  ідеологічна партія. Вимоги до нас зараз  будуть більші.Тим більше що наше суспільство чекає нескінченна низка інтриг, фокусів, внутрішніх конфліктів.В таких умовах ми повинні бути у всеозброєнні.
    А на закінчення розмови Анатолій Кучеренко додав:
    -  Сьогодні  працює громадська приймальня нашої партії. Це по вулиці   Калініна, 40, телефон 3-31-39.Надаємо юридичну допомогу. І ще. Люди! Не розслабляйтесь.Задоволення не буде. Поскоріше знімайте облуду з очей!

    Олександра МУДРА
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 817 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net