Пятниця, 29.03.2024, 17:23
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Грудень » 21 » ПЕРЕЧИТУЮЧИ ГАЗЕТУ



    ПЕРЕЧИТУЮЧИ ГАЗЕТУ
    22:23
    Завжди уважно перечитую статті, які публікуються в «Ехо Кобеляк». Більшість із них актуальні, злободенні, примушують задуматися , аналізувати те, що відбувається в наших місті, районі, державі. Але бувають і публікації, з авторами яких я особисто не згодна або просто не розумію їх.
    Ось, скажімо. В номері «ЕК» від 7 грудня цього року ледве не півсторінки присвячено аналізу того, яку зарплатню отримує міський голова Олександр Ісип. Та я чомусь не розумію користі громади від цього. Що зміниться від того, коли люди знатимуть зарплати чиновників? Я. наприклад, звикла рахувати гроші виключно у власному гаманці. Чужі мене не цікавлять. Більше того, припускаю, що в декого із земляків навіть стан здоров’я погіршиться, як порівняє свою зарплату чи пенсію з чужою.
    Декілька разів читала в «Ехо» про те, що навіть німці на окупованій  території колгоспів не розганяли. Хочу відповісти на цю репліку словами німця, який забирав із комори продукти. Його запитали чи будуть колгоспи розпускати. На що окупант заявив: «Ніхтс, калхоз карош, камора карош, гут». При цьому він зовсім не думав про українців. Цього фашиста, як і всіх інших, задовольняла ситуація, коли все можна було забирати з одного місця, а не ходити від двору до двору. Ось чому їх влаштовували колгоспи.
    А колгоспи розвалили зовсім не демократи, дисиденти чи націоналісти, як дехто помилково думає. Їх розвалили комуністи. Скажете, що неправда? Тоді згадайте, це ж було недавно, хто керував всіма без винятку колгоспами, організаціями і установами. Всі керівники були партійними. І належали до однієї партії – комуністичної. А демократів при владі в Україні, по великому рахунку, ще не має. Вони ще не виросли, ще не вивчилися. Керують же нами люди, які зовсім недавно носили партквитки КПРС. Вони то зараз розбіглися під інші партійні знамена. Але суть їх залишилася незмінною.
    Хочу сказати ще про одну тенденцію, помітну на сторінках «Ехо». Якщо безоглядно вірити авторам деяких публікацій, то створюється враження, що в міській раді працюють лише злодії та шахраї, які тільки те й знають, що обкрадати і обдурювати громадян. А також порушувати їх права та свободи. Але ж всі ці дії є порушенням українського законодавства! Так чому ж тоді бездіють СБУ, прокуратура, міліція? Чому самі люди не подають в суд на міську раду?
    В іншому разі створюється враження, що всі ті критичні статті є всього-на-всього підготовкою до виборів, вони продиктовані банальним бажанням «засвітитися». Якщо це так, то на мою думку, критики ризикують прорахуватися. По-перше, до виборів дуже далеко. А по-друге… Думаю, що коли кобелячани й надумають міняти владу, то проголосують за молодь, а не за пенсіонерів. Це нормально і логічно.
    Нинішньому ж міському голові я б порадила здійснити прогулянку по вулиці Шевченка. І хай при цьому зверне увагу на те, скільки на ній за останній рік спиляли каштанів і лип. Якщо процес і далі йтиме такими темпами, то через 3-4 роки дерев на центральних вулицях міста вже не буде. Там лише бізнесменські авто стоятимуть біля бізнесменських магазинів та офісів. Навряд чи й прикрасить місто басейн, збудований на місці парку. Як на мене, то логічніше ту споруду на стадіоні розмістити.

    Раїса ЧІНІНА
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 722 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net