Пятниця, 26.04.2024, 00:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Грудень » 27 » Новий рік біля телевізора: що дивитися в новорічну ніч.



    Новий рік біля телевізора: що дивитися в новорічну ніч.
    10:24
    Українські телеканали розпочали підготовку до новорічних проектів ще кілька місяців тому. Суми, витрачені на мюзикли і «вогники», на каналах не називають, зазначають лише, що витрати можуть досягати 500 тисяч доларів.
    Новорічний проект на Інтері назвали Дуже новорічне кіно, або Ніч в музеї. Знімала його на замовлення телеканалу компанія Фільм Плюс Продакшн. Сценарій написали учасники Студії Квартал 95.
    В головній ролі Дуже новорічного кіно лідер 95 кварталу Володимир Зеленський. Його герой - студент-трієчник Вася Васильков – боротиметься зі всякою нечистю.
    Компанія жителів потойбічного світу досить «різношерста», як і запрошені на ці ролі співаки. У одному проекті опинилися: Кощій, який співає оперним голосом  - Володимир Гришко і одягнений в білий балахон привид - Вєрка Сердючка. Наталія Могилевська в ролі вампірши з'єдналася в дуеті з «вампіром» Олександром Пономарьовим. У цю компанію додали Казанову - Остапа Ступку. Героя спокушатимуть бандитки НеАнгели, а рейтингу акторській команді додадуть суперсексуальна Ірина Білик (в ролі Снігової Королеви) і Таїсія Повалій - Спляча Красуня.
    З'являться в мюзиклі Валерій Меладзе, Лайма Вайкуле, Микола Басков, Борис Моїсєєв та інші. Як і де буде залучено заявлених як учасників дійства Савіка Шустера, Ганну Гомонай, Костянтина Стогнія та інші інтерівських працівників, є  таємницею.
    Смішні пісні для каналу 1+1 знімала продакшн-студия Медіа Арт Продакшн. Формат шоу не новий: популярні співаки  виконають старі добрі пісні з улюблених кінокомедій. Багато музикантів з'являться в незвичному для них іміджі, та і саме виконання буде парадоксальним, інтригують на 1+1.
    Такий прийом вперше використовували на Новий рік творці Старих пісень про головне. На «плюсах» вирішили додати більше гумору. На центральну роль запросили Руслану Писанку. Вона змальовуватиме продюсера Блакитного вогника, якому не подобається нічого з того, що пропонують співробітники. Тому вона вирішує показати, як треба працювати. Що з цього вийшло, побачимо в новорічну ніч.
    У шоу 1+1 зайняті ті ж поп-зірки, що і на Інтері - Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Ані Лорак. Компанію їм склали Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Кузьма Скрябін, Віталій Козловський, ТНМК.
    Новий канал в Новорічну ніч не забув зайвий раз прорекламувати свій проект Фабрика зірок, а заразом і серіал Щасливі разом. За  сюжетом, герої серіалу приїжджають на Фабрику зірок, знайомляться з «фабрикантами» і виступають на сцені концерт-холу Фабрики зірок.
    Ідея об’єднати  два популярні проекти не випадкова. У Нового каналу вже був подібний досвід - знімали новорічний вогник за мотивами серіалу Солдати. Як говорять на каналі, глядачі оцінили.
    На ICTV новорічні сюрпризи почнуться з сьомої  вечора. Кохані сері альні герої Леся і Рома з'являться в повнометражному фільмі Мільйон від Діда Мороза. Цю стрічку зняла творча група серіалу Леся +Рома.
    Потім перегляд кіно плавно перетече в дискотеку до ранку. Це шоу Дискотека 80-х, створене спільно з Авторадіо, відбулося в Палаці спорту місяць тому. Брали участь в нім російські поп-легенди 80-х - Віктор Салтиков, Олександр Барикін, Світлана Разіна, групи Кари-Міни, Ricardo Fogli, Bad Boys Blue, Ottawan та українські виконавці. А після бою курантів танці на ICTV продовжаться вже під російську версію Дискотеки 80-х.


    За матеріалами Дела
    Категорія: Новини України | Переглядів: 2302 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net