Четвер, 25.04.2024, 04:26
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Лютий » 22 » Говорили, співали, танцювали.



    Говорили, співали, танцювали.
    11:28
    Того вечора в концертному залі районного центру культури і дозвілля панувала Любов. Про любов, вірність, добро і ласку говорили зі сцени ведучі святкового вечора Наталія Скакун і Василь Клименко. Коханню були присвячені пісні, які виконували Віктор Ліщина, Наталія Вільхова, Людмила Дейнега, Євген Присяжнюк, Алім Чесак та Олена Лашко. Досвідом того, як зберегти це найпрекрасніше почуття протягом десятиліть, ділилися із присутніми Надія та Іван Гармаш, сімейна пара, яка прожила разом п’ятдесят років. І хоча чоловік говорив, що йому за такий «гарячий стаж» і шкідливість потрібно безкоштовно молоко видавати – всі розуміли, що це жарт.
    Тема кохання була того вечора невипадковою. Адже веселе концертне дійство відбувалося в переддень нехай і неофіційного, але дуже шанованого в Україні свята – Дня святого Валентина. Та все ж не ці вищеназвані, відомі далеко за межами Кобеляччині артисти і не талановиті та красномовні ведучі були головними дійовими особами святкового дійства. Сотні глядачів зібралися для того, щоб помилуватися виступами чотирьох закоханих пар – Ольги і Сергія Дендебері, Любові і Валерія Рибалок, Тетяни і Віктора Лоїків, Тетяни та Володимира Протасів. Саме ці, молоді душею, красиві і талановиті люди зважилися взяти участь у конкурсі до Дня святого Валентина.
    Вони, всі учасники, дуже різні. Різні за віком, характером, статурою і професіями. В сім’ї Дендебері її глава є держслужбовцем, прекрасна половина – підприємцем. Сергій мріє збудувати власний великий будинок і розвести породистих голубів. Ольга, заробляючи на життя у власній перукарні, прагне після побудови сімейної фортеці об’їздити всі, навіть найекзотичніші і найвіддаленіші країни світу.
    Сім’я Рибалок має 27 років сімейного стажу. Обоє  працюють в управлінні газового господарства. Валерій любить футбол і народні танці. Сам колись танцював у районному ансамблі «Барвінок». Любов теж є творчою натурою, дуже любить поезію і сама пише вірші.
    Тетяна Протас. Крім рідних для неї людей, вона понад усе закохана у квіти. Аби мала змогу, то перетворила б весь світ в одну квітучу галявину. А її серйозний супутник по життю Володимир віддає перевагу суто чоловічим справам. Він полюбляє будь-що власноруч майструвати. А ще годинами може просиджувати біля комп’ютера.
    Лоїки представляли на районній сцені славне село Бутенки. Віктор працює завідуючим сільським будинком культури і є невиправним романтиком. Розуміючи, що поспіх і гарячковість до добра не приводять, полюбляє приймати розважливі рішення. Особливо коли для цього потрібно довго думати, лежачи на галявині під літнім сонечком. Тетяна ж понад усе цінує тихе сімейне щастя і душі не чає в домашніх тваринах.
    Такими ж, зовсім різними, були і виступи конкурсантів. Так Сергій Дендеберя виконував ліричну пісню, а дружина – «завела» зал запальним танком. Протаси щедро частували глядачів розкішним тортом домашньої випічки. А Валерій і Тетяна Лоїк блискуче зіграли сценку із сільського життя, примушуючи глядачів хапатись за животи й падати з крісел від сміху. Ну а Любов Рибалко своїм виступом здивувала, якщо не шокувала, зал. Вона граючись продемонструвала такі акробатичні трюки, які й двадцятирічним юнакам не під силу. А потім вони з чоловіком станцювали запальну «лєтку-енку».
    Коли настав час підводити підсумки конкурсу, то ні першого, ні останнього місця не визначали. Адже переможцями були всі – і учасники заходу, і його глядачі. Всі вони на кілька годин опинилися в чарівному світі кохання. А що крім цього може бути кращою нагородою.



    І.ЛАГОДИЧ
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 735 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net