Четвер, 25.04.2024, 00:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Лютий » 22 » У футболі Козельщина до Кобеляк вже приєдналась



    У футболі Козельщина до Кобеляк вже приєдналась
    11:57
    Пам’ятаєте, яку дискусію у суспільстві кілька років тому викликала ідея щодо проведення в Україні адміністративно-територіальної реформи? Та після того, як тодішній віце-прем’єр Роман Безсмертний пішов у відставку, про те нововведення майже забули. І даремно. Адже реформа та неодмінно відбудеться. І чимало таких адміністративно-територіальних одиниць, як райони, назавжди зникнуть з карти України. Навколо якого містечка – Кобеляк, Нових Санжар, Козельщини чи Решетилівки об’єднаються сучасні райони, говорити ще зарано. А ось діяти пора вже давно.
    Невідомо, чи роблять щось на стезі просування своїх населених пунктів нинішні представники влади, а ось у спорті об’єднання районів схоже, вже почалося. І приємно, що центром такого руху є Кобеляччина. Як по-іншому можна охарактеризувати той факт, що одразу дві футбольні команди із Козельщинського району виявили бажання грати саме в першості Кобеляччини?
    Спортсмени із Рибалок вже не є новачками змагань, які проводяться на кобеляцькій землі. До нас завжди приїжджали змагатися і футболісти, і волейболісти. Днями до рибалчан приєдналися і любителі футболу із Лутовинівки. Вони приїхали на турнір з міні-футболу, присвячений Дню виведення радянських військ з Афганістану. Команду із Лутовинівки очолив депутат тамтешньої районної ради від Комуністичної партії Володимир Маранда. Він та Сергій Головко, його колега по футбольному цеху із Рибалок в один голос відзначили разючу відмінність в підходах до розвитку спорту в Козельщинському і Кобеляцькому районах. І них ні в районі, ні в сільрадах на спортивні заходи не те, що грошей не виділяють, навіть спеціальних програм не приймають. В результаті, в останній за ліком першості району з футболу взяли участь всього-на-всього шість команд. Тому й повернулися в бік Кобеляк погляди представників команд із Лутовинівки та Рибалок. Їх приємно вразили і кількість команд, які беруть участь в Кобеляцькому чемпіонаті з футболу, і рівень його організації.
    На турнірі з міні-футболу спортсмени із Козельщинського району, хоча й продемонстрували непоганий рівень гри, але у фаворитах не були. Певно дався взнаки фактор незвичного поля. А фаворитами серед 23 команд-учасниць стали футболісти, які захищали прапори сільських громад із Біликів, Бутенок, Дашківки, Шенгурів, Світлогірського, Жуків, Підгори і Кунівки. Після сповнених відчайдушної боротьби відбіркових ігор в матчі за 3-4 місце зійшлися футболісти, які представляли Кунівку і Дашківку. Гра пройшла, як кажуть, на зустрічних курсах. Команди без упину атакували ворота суперників і мали безліч гольових моментів. Та забивали лише чотири рази. Три рази це зробили кунівчани і в результаті перемогли. Особливо потрібно відзначити гол Олега Бажана, який граціозно перехитрив голкіпера суперників і забив м’яч у ворота п’ятою. До речі, в ході турніру Олег, як і Володимир Нестеренко із Біликів, відзначили своє сімнадцятиріччя.
    У матчі ж за перше місце зійшлися давні суперники – команди із Біликів та Шенгурів. Гра почалася без розвідки. Швидше і активніше діяли шенгуряни. Особливо дошкуляли оборонцям біличан швидкі і технічні нападники, брати Максим і Дмитро Михайленки. Саме завдяки їх стараннім «Лан» забив два голи. Могли шенгуряни забити і втретє, та їх форвард не влучив у порожні ворота. А тим часом біличани оговтались від стартового шоку і ведені своїм лідером Юрієм Няйком перехопили ініціативу. Вони змогли забити три голи і вирвати перемогу. Футболістам із Шенгурів дісталось друге місце і приз кращому гравцю турніру, який розділили між собою вже згадувані брати Михайленки.



    Іван АНТИЧУРКІС
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 871 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net