Четвер, 25.04.2024, 02:21
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Лютий » 22 » ЩО ДЛЯ ВАС ОЗНАЧАЄ ДЕНЬ 23 ЛЮТОГО?



    ЩО ДЛЯ ВАС ОЗНАЧАЄ ДЕНЬ 23 ЛЮТОГО?
    13:14
    Микола Терещенко, начальник Кобеляцького цеху електрозв’язку № 14: “Відверто кажучи, я навіть не знаю нової дати святкування Дня захисника Вітчизни. Для мене залишається лише одна дата – 23 лютого. Я служив у військах зв’язку в Німеччині. Пам’ятаю навіть точні дати – в армію пішов 2 листопада 1968 року, мобілізувався 20 листопада 1971-го. Часто з ностальгією передивляюсь свій альбом “Воспоминания о моем пребывании в ГДР”, згадую своїх друзів. А нещодавно почув по обласному радіо, як вітали з 65-річчям полковника Григорія Шкурупія, з яким ми познайомились на службі і разом перебували у німецькому місті Зальцведелі. Я знайшов його телефон, зателефонував, поздоровив з ювілеєм. І, уявляєте, через стільки років він одразу згадав мене! От що значить армійське знайомство! А зараз, на мою думку, у нашій армії безлад, раніше ж вона була боєздатною, дисциплінованою. Тепер порядку немає. Я пишаюся тим, що служив у радянській армії. Перші роки після демобілізації ми з друзями завжди збиралися на 23 лютого за святковим столом. Зараз відмічаю це свято в сімейному колі, з колегами.
    Пам’ятаю, раніше кожного року на 23 лютого чоловіки обов’язково отримували вітання від керівництва підприємства, на якому вони працювали. Дарували цінні подарунки. Я щороку одержував вітальні листівки. Вітали й квітами, що особливо приємно.
    Від усього серця хотів би привітати усіх чоловіків з Днем захисника Вітчизни і побажати здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!”
    Григорій Журавель, начальник відділу культури і туризму: “Я прихильник святкування 6 грудня – Дня української армії. Але і 23 лютого буду відмічати. Раніше в мене 23-те взагалі було подвійним святом – цього дня в мене ще й День народження. Служив у 1985-87 роках у місті Котовськ Одеської області, у ракетних військах, був старшиною. Служба мені запам’яталась перш за все тим, що я за ті два роки перебування у лавах радянської армії познайомився з багатьма цікавими людьми. Я служив в учбовому центрі, тому кожні шість місяців з’являлись нові солдати. Серед них були дуже талановиті люди - і актори, і спортсмени. Особливо запам’ятав я Антона Голишева, якого призвали до армії вже після закінчення ним Щукінського училища. Вже після того, як відслужив, часто бачив його у фільмах, він неперевершено грав роль Володимира Висоцького.
    Часто я зі своєю батареєю брав участь у художній самодіяльності, неодноразово готували спільні концерти з медичною академією. На все життя запам’яталася поїздка з іншими солдатами до Петербурга, білі ночі назавжди лишились в пам’яті. Були й в Архангельську. Дідівщини раніше не було. Час в армії летів дуже швидко – ніби щойно була команда “Відбій”, як уже й “Підйом”… Та я не жалкую, що провів в армії два роки свого життя, адже служба залишила в моєму серці лише найкращі спогади.
    За будь-який, навіть маленький і недорогий подарунок, я дуже вдячний, адже увага, думаю, - це найголовніше. Коли працював у школі, діти завжди вітали листівкою, записною книжкою. Та найкращий подарунок за все життя я отримав від дружини на сорокаріччя і День захисника одночасно кілька років тому – кохана подарувала мені доньку Дашу.”

    Анатолій Кісіль, начальник Управління праці та соціального захисту населення: “Я щороку святкую 23 лютого – День захисника Вітчизни, - а не 6 грудня. Так уже звик. Відзначаючи День захисника Вітчизни, ми вшановуємо тих, кому добре відома принадливість солдатського життя, хто тримав у руках зброю і віддав свої молоді роки благородній справі – захисту Батьківщини. Служив я два роки у Німеччині, в піхотних військах, був мотострілком. Я переконаний, що служба в армії – це той період, що запам’ятовується на все життя. Я стільки спогадів маю з того часу, що всього не розкажеш і за добу! Раніше було почесно вступити до лав радянської армії, юнаки з нетерпінням чекали свого вісімнадцятиліття, щоб їх призвали, а зараз хлопці не хочуть навіть йти служити.
    Зазвичай отримую в подарунок парфуми – одеколон, дезодорант тощо. Дарують і квіти. Взагалі на подарунках не зациклююсь. Увага ж, думаю, приємна кожному чоловікові. Та найкращий подарунок для мене – це щоб усі рідні і близькі мені люди були здорові. Дружина ніколи не забуває привітати з Днем захисника Вітчизни. Колеги-жінки теж завжди вітають і дарують якісь потрібні речі.
    Наостанок хочеться сказати: “Дорогі захисники Вітчизни усіх поколінь, зі святом! Міцного здоров’я, багатьох років щасливого і мирного життя!”
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 2817 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net